- 10 Ekim 2014
- 31.471
- 140.758
bir akrep olamazsın ama
Burcum koç yukselenim AKREP dagilin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir akrep olamazsın ama
auuuuuuuvvv benim kocam da akrep bende akrebimKocam akrep ben akrep, biz asker arkadaşıyız
Burca falan bakmıyor yahu, hayat ışığımı söndürüler
Burcum balık yükselenim aslan kocam koç yükseleni pipiBurcum koç yukselenim AKREP dagilin
Sorma libidom azalıcağına yükseliyor koc burcu ve yükselenimin akrep olmasiyla alakası var mı acaba
sen az önce w.appta değilmiydin olmSorma libidom azalıcağına yükseliyor koc burcu ve yükselenimin akrep olmasiyla alakası var mı acaba
Poff bizde de benim ya.. Gizliden gizliye yakıyorum sinyali kaçıyorum resmen. Gizli bir seviciyimgenel de hep ben kıstırıyorum desem inanır mısın kıstırma konusunda eşim daha pasif
Az önce söyledim, akrebe akrebim, koca akrep tık yok bende.Sorma libidom azalıcağına yükseliyor koc burcu ve yükselenimin akrep olmasiyla alakası var mı acaba
Evlenene kadar öyleler, evlenince köstekli saat gibilerauuuuuuuvvv benim kocam da akrep bende akrebim
kocam için aynı şeyleri soyleyemicim ama ben libido olarak dünyaya gelmişim.
sanırım akrep erkekleri, kadınları gibi değil
Aklıma Şukufe nin gelmesiAhahsjsjeje takvim falan bakmıştım ben tutma ihtimali çok düşük olan bir gündü halbuki. Allahın takdiri işte ajasjjsjs. Yalnız hamilelik haberini verme şeklim müthişti. "la iki çizgi var burada ben sana demiştim Murtaza, ben sana demiştim" ahahsjskdd.
Ay gece gece ne güldüm Tamam açmamış tomurcuk olsun. O kadar betimleme yapamadım şey üzerindenDüz durmayacak zaten açmamış tomurcuk olması lazım düzse sıkıntı
Ben kaçırdım yahu, ne önerdiler şimdi size adamı nasıl tuzağa, ağınıza düşürcenizAy gece gece ne güldüm Tamam açmamış tomurcuk olsun. O kadar betimleme yapamadım şey üzerinden
Oha bana akrep.irkek lazımdi aslinda siz niye boyle oldunuz bacim anlat bakim komşular bezmiş olması gerekiyordu simdiyeKocam akrep ben akrep, biz asker arkadaşıyız
Burca falan bakmıyor yahu, hayat ışığımı söndürüler
Sana gitme dedık demedık mıBir Film izleyecektim, arkamdan hemen +18
sen açtın mı kendini ya geçmiş sayfalara dönemedim deBurcum koç yukselenim AKREP dagilin
Hey yavrum hey seni en iyi ben anlarım inş. Kocanda düşkündür yoksa zor hayatBurcum koç yukselenim AKREP dagilin
sen açtın mı kendini ya geçmiş sayfalara dönemedim de