- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
Ajshsjsk buna da şükürYok anacım genetik belli yani. Bizden normali çıkmaz zorlamamak lazım. Dünyaya bir mucize armağan ettim altın büllüklüm kafi bana shsjjs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ajshsjsk buna da şükürYok anacım genetik belli yani. Bizden normali çıkmaz zorlamamak lazım. Dünyaya bir mucize armağan ettim altın büllüklüm kafi bana shsjjs.
Ben zaten yaşliyim sen düşün hoş zayıflayınca herkes beni 25 lik sanmaya başladı galiba doğur diye tutturuyorlarDeneme paketi olsa deneyecegim ama geri de verilmiyor cikmaz bir yola girmek bilemiyirim
Susmaz onlar ben bılırım ne dedın baska dogru soyle
Pipi demeyin fena oluyorumSenin pipini keserim dedim ahsjsjs. Üreme ihtimalimi ortadan kaldırırım, bir gece ansızın maket bıçağı ile dalarım dedim. Boş boş baktı ama korktu bence ahsjsjjs.
Ay öyle demeseydin bak sonra benim gibi buraları hep karıstırırsınSenin pipini keserim dedim ahsjsjs. Üreme ihtimalimi ortadan kaldırırım, bir gece ansızın maket bıçağı ile dalarım dedim. Boş boş baktı ama korktu bence ahsjsjjs.
Altından pipi diyorsun
Yahu kaç yaşındasın da yaşlısın. Bir kere bi kadın her yaşında, herhaliyle gençBen zaten yaşliyim sen düşün hoş zayıflayınca herkes beni 25 lik sanmaya başladı galiba doğur diye tutturuyorlar
Ulan şanşa bakO değil de heybetli epey ahhahsjsjs. Sünnetten sonra aynı kalırsa gelinime "hayrını gör hayrını" yazan bilezik hediye edicem. Ne doğurmuşum be helal olsun bana.
Büyük ve etkiliUlan şanda bak
38 ama bana sorarsan 15,5Yahu kaç yaşındasın da yaşlısın. Bir kere bi kadın her yaşında, herhaliyle genç
Yazamamışım bileBüyük ve etkili
Ulan şanda bak
Ben zaten yaşliyim sen düşün hoş zayıflayınca herkes beni 25 lik sanmaya başladı galiba doğur diye tutturuyorlar
Hissettiğin yaştasın zaten çıldırma ne yaşlısı! En güzel yaşlar. 23ünde olup benim gibi sürünmeni istemezdim38 ama bana sorarsan 15,5
Valla öyle gençte severim bilirsiniz ama oda çok ufak ya çok erken doğdum hep diyorumDu sakin ol elin ayağın dolaştı yazamadın kelimeyi ahajwjwj.
Benım elım ayagım boşandı bende zıncırımden boşandım ama karnım müsade etmiyo valla aglıcamDu sakin ol elin ayağın dolaştı yazamadın kelimeyi ahajwjwj.
Valla öyle gençte severim bilirsiniz ama oda çok ufak ya çok erken doğdum hep diyorum
40ın çıkması lazım diye biliyorum ben amaKız ben yarı kırkından sonra yaptım valla kanamamda bıtmıstı bır bılen kuran kursu hocası yıkandıgınızda kan gelmıyorsa yapabılırsınız dedı bende hoppp yataga
Ahhh yarabbım 7aylık bebemın pıpısı bıle buluttan nem kapıyor bıde o dertlerı olacak demi yaHanım hanım Oğlumu yedirmem sana. Yüksek libidon ile kurutursun çocuğumu.