Gothic Kadınlar

Yalniz boyle giyinmeli gotik akimi ve mimari gotik akimi birbirinden farkli :KK34: bu akim daha cok punk muzik gurplariyla falan basliyor yani bunu secenlerin hepsinin tarih ve mimariye cok ilgili olacaklari garanti degil :KK61: ama umarim sen istedigin gibi bir tane bulur uzun uzun sohbet edersin :KK16:

Yalniz boyle giyinmeli gotik akimi ve mimari gotik akimi birbirinden farkli :KK34: bu akim daha cok punk muzik gurplariyla falan basliyor yani bunu secenlerin hepsinin tarih ve mimariye cok ilgili olacaklari garanti degil :KK61: ama umarim sen istedigin gibi bir tane bulur uzun uzun sohbet edersin :KK16:

Benim begendigim tarzda olanlar zaten punktan, punk müzikten uzak olanlar. Gotik tarzla her alanda ilgili olanlar.
Senin dediklerinden bol var buralarda ve dedigin gibi tarihle, sanatla, mimariyle pek alakalari yok, onlarin ki daha cok bas kaldiri. Eminim bir cogu gotik müzikle ilgilenmiyordur. Felsefeleri bile belki bambaska. Sadece görüntü olarak onlara benziyorlar.
Umarim. :nazar:

cok hos giyimleri bazıları abartı oluyor onlar itici geliyor ama bu resimlerdekiler cok hos beyaz ten kırmızı ruj siyah sac zaten harika oluyor...

cok hos giyimleri bazıları abartı oluyor onlar itici geliyor ama bu resimlerdekiler cok hos beyaz ten kırmızı ruj siyah sac zaten harika oluyor...

Yakisana yakisiyor. Ama abartip da dogalliktan uzaklasanlar benim de hosuma gitmiyor. :KK6:

479029ad207d32018219bd4e.jpg

bu gotiklikse bende gotik olmaya gidiyorum :KK53: çok begendim yaaa kız cok guzel tarzıda
şimdi bu zamanda yani türkiyede gotiklik emo lukla karıstırılıyor gotik bir tarzdır sonucta kardeşim moda tasarım okuyan birisi bu gotiklik uzerine 1 dönem ders görduler

Hoş ve ilgi çekici olabiliyor bazıları... sanıyorum bir nevi ruh hali bozukluğunun dışarı yansıması.. yoksa insan neden durup dururken vampirleri severki dimi? :KK31:

Saçlarımı siyaha boyattığım zaman insanların beni gotik sanmasıyla ekstra soğudum. Hiç sevmiyorum şu gotik mevzusunu. Çok çirkin oluyorlar bana göre. :KK50:

yalnız ne kadar gothic varsa nerdeyse hepsi güzel kadınlar simsiyah saçlar beyaz ten çok güzeller :KK69::KK69:

ben seviyorum çeşitliliği aslında
çok marjinal duruyolar bence bazen siyah oje sürüyorum kuzenim gotikmisin sen diyo:KK1:
halbuki hiç alakam yok banada yakışmaz zaten
ama yakışanada güzel oluyo:79:

Katiliyorum kizlar.. Türkiyede gothic tarziyla emolar birbirine karistiriliyor
halbuki ikiside bambaska bi felsefe akimi..

Bu tür fotograflar benimde cok hosuma gidiyordu, ama daha cok
gothic mimarisini severim, satolar büyük ürkütücü saraylar cok ilgimi ceker..
Keske romanyadaki, fransadaki v.b yerlerdeki
satolari yakindan görme sansim olsaydi:KK34:

resimler harika gothic olarak sahne (konserlerinde v.b) diyebilirim kostümlerde simone simons harikadır bence gothic denildiğinde arkadaşlarımla bir konuşmam oldu emoları tarif etmelerine o kadar gıcık oldum ki özentilik ve şu emo denilenlerden nefret ediyorum çok saçma

Katiliyorum kizlar.. Türkiyede gothic tarziyla emolar birbirine karistiriliyor
halbuki ikiside bambaska bi felsefe akimi..

Bu tür fotograflar benimde cok hosuma gidiyordu, ama daha cok
gothic mimarisini severim, satolar büyük ürkütücü saraylar cok ilgimi ceker..
Keske romanyadaki, fransadaki v.b yerlerdeki
satolari yakindan görme sansim olsaydi:KK34:

Katiliyorum sana. Insanimiz zaten bu tip seyleri yanlis anlamayi ve birbirine karistirmayi seviyor... Emolari gotik sanan insan cok, ama onlarin sucu degil ergenler emolugu ve gotikligi simsiyah giyinmekten ibaret saniyor. Dinledikleri müzikten bahsetmiyorum bile. Black metal dinlemeye calisan emo bile var. :KK1:
Gotik mimariyi ben de severim. Gidip görmeyi de cok isterim. Ama bence gidip görebilmek hayal degil...
Ayrica resimler icin tesekkürler, gercekten harikalar. :KK71:

resimler harika gothic olarak sahne (konserlerinde v.b) diyebilirim kostümlerde simone simons harikadır bence gothic denildiğinde arkadaşlarımla bir konuşmam oldu emoları tarif etmelerine o kadar gıcık oldum ki özentilik ve şu emo denilenlerden nefret ediyorum çok saçma

Sorma, bir de her piercing takana emo demeleri yok mu :KK1: Anlamiyorum herkes illa bir seye benzemek zorununda mi? Insan kendisi olamaz mi? Kendine has tarzi olamaz mi? Cok kisiden duydum Avrupa ülkelerinde istersen ciplak gez dönüp bakmiyorlarmis bile. Burada sacini kirmiziya boya bakmayan, laf atmayan kalmaz. Ayrica hemen bir isim takarlar. Gecenlerde dershaneye gec kaliyordum. Derse girmeden bir sigara yakayim dedim (normalde girmeden kapi önünde bi tane icerim), yakmaz olaydim. Yolda yürürken sigara iciyorum diye gelen gecen demedigini birakmadi. :KK53: Sanirsin cok kötü bir sey yapiyorum...

Simone'a bayiliyorum. Kizil saci cok iyi tasiyor. Ayrica müzigi de harika... Onun da fotolarini koyarim simdi.

X