Gothic Kadınlar

ben bunları hiç sevmiyorum ya uzaylı gibiler bide biraz ucuz görünüyor bence.iyi bir gothic görünüm için siyah saç şart değil ama beyaz ten kesinlikle şart bana göre

ben ornek olsun diye koydum.. goth stilinin bir kac cesidi var. Bende bu tarzi pek sevmedim ama ucuz oldugunu dusunmuyorum bence sadece renkli ve iddiali. Ve Turkiyedeki ve Amerikada imkanlari magazalari dusunursek alisveris yelpazesi cok.Onlarda partiye fln giderken boyle giyiniyor haftasonlari kimsede rahatsiz etmiyor. Birazda nerde yasadigina bagli. Ben gothic lolita seviyorum herkesin zevki farkli tabi. Benim anlatmak istedigim goth stilinin sadece klasik uzunumsu vamp elbise,beyaz ten siyah ssac koyu makyaj kombinesi olmadigi idi.

Son düzenleme:

Geçici demeyelim de yarı kalıcı. Jean's color tarzı bir boya bu da. Su bazlı olduğu ve oksidansız kullanıldığı için saçın doğal rengini bozmuyor ve bir kaç yıkamaya akıp gidiyor.
Hayır ayrı satılıyor. Bende yok.
Sitenin linkini atıyorum özel mesajla.

Bana göre doğallık saç boyamakla bozulmaz. Daha doğrusu kendine yakışanı, kendi üzerinde doğal, seninmiş gibi duranı uygulamakla bozulmaz. Anladığım kadarıyla siyah saç sana yakışıyor, o yüzden doğallığının bozulduğunu düşünme. Kaşına kirpiğine kadar sapsarı olup siyaha boyasaydın veya kara kaş kara göz esmer ten olup sapsarı yapsaydın doğallığını kaybederdin.
Güle güle kullan saçlarını.

Böyle durumlarda napıyoruz, kulaklıklarımızı takıyoruz, duymamaya çalışıyoruz.

Missplayful çok güzel, kendine göre bir tarz yaratmışsın, güzel taşımışsın bu tarzı bu şekilde. Katılıyorum gotik tarzın değişik stilleri var. Ben mesela biraz mediaeval(ortaçağ) gotik tarzına yakınım. Pagan kültürüne ilgim olduğu için o tarzı daha çok benimsedim. Senin bahsettiğin lolita ve cyber daha çok yurtdışında yaygın. Bana biraz uzak bir tarz ama sana yakışmış gerçekten.

Beyaz ten konusunda fikrimi söylemek istiyorum. Bence beyaz tenden ziyade soluk, güneş görmemiş ten şart bu tarzda. Bir insan esmer bile olsa güneşlenmediği zaman rengi solar. Uygun kıyafet ve makyajla bu tarz soluk tenli bir esmere de yakışır bence. Esmer olsun beyaz olsun yanık tenli bir gotik düşünemiyorum. O soğuk, gizemli havayı veremez.
Misal bu kız bembeyaz değil ama bu tarz çok yakışmış ona;

Son düzenleme:
teşekkürler... aldım özelden msjı. ama çok küçük duruyorlar bir de rengini görmem lazım.

missplayful
Sen mi gotiksin?
O kıyafetle başka bi tarza bürünmüşsün

Neysee.
Gotik benim tarzım değil ama burdaki bazı fotolara bayıldım.Bu tarzı gerçekten taşıyabilecek olan kişiler seçmeli.
Ayrıca mimarisi tek kelimeyle harika.

bende baska bir isim buldum bu tarza vampgothic yakısmıs bence..cok guzel bir seytan olmussun dicem ama yanlıs olmasın

bende baska bir isim buldum bu tarza vampgothic yakısmıs bence..cok guzel bir seytan olmussun dicem ama yanlıs olmasın

Tsk ederim. Ben zaten ekledigim peruklardan almak istiyorum.Sacim acildikca tenim bronz gorunuyor ama sacimi koyulttukca yuzum beyazlasiyor soluk duruyor. O yuzden bende cnm SIKILDIGINDA siyah peruk ve pembe perukla kombine etmeyi dusunuyorum. Simdi saclarimi boyamayi dusunmuyorum hazir sariya gelmisken.Cadilar bayraminda burda cok eglendik bir suru ilginc kostum gordum seneye ne olurum bilinmez. Belki dark angel olurum veya demonic birsey

missplayful cnm sen gothıc mıydın hıc bılmıyordum .ama yakısmıs

yalnız cnm bu tarzın pek gothıcle alakası yok gıbı .uzerındekı kostumler

ozel partılerde, kostum partılerınde fılan gıyılecek turden .kı sen de

zaten cadılar bayramında gıymıssın .partı kostumlerı dıye bılıyorum ben

gothıc tarzına pek benzetemedım ,ama sen de acıklamıssın zaten ,gothıclerde

aralarında cesıtlere ayrılıyorsa bılemem tabı.ama cok yakısmıs .

Son düzenleme:
kızlar yaa bu gothıclerın hepsı mı dogustan bembeyaz oluyor acaba ?

ben sanmıyorum bunların surduklerı bırsey vardır kesın ama ne suruyorlar :44:

ben mesela gunesten kose bucak kaciyorum.surekli koruyucu krem suruyorum vs.boylece beyaz kalabiliyorum.tabi makyajin da etkisi oluyor acik renk pudra kullaniyorum o da yuzumu oldugundan daha beyaz gosteriyor

ben mesela gunesten kose bucak kaciyorum.surekli koruyucu krem suruyorum vs.boylece beyaz kalabiliyorum.tabi makyajin da etkisi oluyor acik renk pudra kullaniyorum o da yuzumu oldugundan daha beyaz gosteriyor

anna sui nin cok acik renk bembeyaz pudralari var... oneririm ben kullanmadim ama arkadasimda var

Her zaman giyemiyorum dedigin gibi... gunluk boyle gezsem ahaha ise gidiyorum okula gidiyorum olmuyor. Ozel gunlerde gothic yanimi ortaya cikariyorum. Ve de sacimi yeni boyadim actirdim hic hevesim yok koyultmaya acikcasi.

ben de bayılıyorum ama bunlarla bi yere gitsem deli derler heralde ikonluk da bi yere kadar :)

ama bi yerde ceketler görmüştüm ben modellerini kaydetmiştim pc ye çıkarıp dikeim diye onlar giyilebilir.

Son düzenleme:

Avrupa menşeili bir tarz olduğu için genelde beyaz oluyorlar. Ama önceki yorumumda dediğim gibi beyazlıktan ziyade soluk olmak daha önemli.
Kireç beyazı olanlarsa; evet beyaz pudra kullanıyorlar, onu da önceki yorumlarımda paylaştım.

ben de bayılıyorum ama bunlarla bi yere gitsem deli derler heralde ikonluk da bi yere kadar :)

ama bi yerde ceketler görmüştüm ben modellerini kaydetmiştim pc ye çıkarıp dikeim diye onlar giyilebilir.

Delilik olarak görülecek bir durum yok ortada. Koyu renk, dantelli kıyafetler giyip, ortaçağı yansıtan antika takılar takmanın nesi delilik?

Arkadaşlar bazılarınız bu tarzı saç modeliyle, ten rengiyle, saç rengiyle belli kalıplara sokmuşsunuz ama gotik tarzda asıl önemli olan ortaçağdan gelen o karanlığı, soğuğu, gizemi ve asaleti duruşla, giyimle, tavırlarla yansıtabilmek. Ve bu tek başına dış görünümle olabilecek bir şey değil. İnsanın içinde olmalı.

orta çağ kıyafetlerini nerde bulablrm ankara da bilgn var mı canm ?

ehehe ayy hiç sorma benim siyah saçla olan ilişkim eski sevgili gibi.başkasında görünce özlüyorum istiyorum tekrar bir araya gelince de 1 haftada sıkılıp kurtulmaya çalışıyorumtamam güzel oluyor ama yüzümü çok sert gösteriyor yüzüm küçük ama kemikleri belirgin o yüzden makyaj falan da kar etmiyor.daha açık renklerin daha çok yakıştığını düşünüyorum artık hem yaşımı da küçük gösteriyorşimdi beyaz sabunla akıtmaya çalışıyorum rengi koyu kumrala kadar aksa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…