- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
ben bunları hiç sevmiyorum ya uzaylı gibiler bide biraz ucuz görünüyor bence.iyi bir gothic görünüm için siyah saç şart değil ama beyaz ten kesinlikle şart bana göre
nasıl yani?
geçici saç boyasınıda ilk defa duydum. nerede satılıyor bu pudra? kiraç beyazı gibi sanırım...
ya ben hala şunu idrak edemedim saç boyası alana mı veriliyor, firma mı o anlamadım ki =( sende var mı
teşekkür ederimo kadar doğallık doğallık dedik ama ben bi halt ettim gittim saçımı mavi siyaha boyadım dayanamadım yine pişman da değilim gerçi güzel oldu özlemişim ama bu sefer son bi daha saçımda beyazlar çıkmaya başlayana kadar boyamak yok.hep böyle diyorum aslında ama dayanamıyorum sonra yine dakika bir gol bir daha saçımı boyadığımın ertesi günü okula giderken hanzonun biri "cık cık cık kara fatma" dedi arkamdan arkadaşlarına 10 metre öteden duydum.bi gün katil olmazsam iyidir bu denyolar yüzünden
missplayful
Sen mi gotiksin?
O kıyafetle başka bi tarza bürünmüşsün
Neysee.
Gotik benim tarzım değil ama burdaki bazı fotolara bayıldım.Bu tarzı gerçekten taşıyabilecek olan kişiler seçmeli.
Ayrıca mimarisi tek kelimeyle harika.[/Q
evet urunleri goth-punk malzemeleri satan magazadan aldim??? ben aciklamistim tarzimi evet gothic-lolita akimini takip ediyorum. Tekrar aciklama geregi duymuyorum zira fotolar koydum aciklamami da yaptim. Klasik goth akimiyla karsilastirirsaniz hayal kirikligi ugrarsiniz. Ama Amerikada benim gibi pek cok zenci, asyali sarisin lolita goth akimini benimsemis insan var.
bunlarda benden... gothic takilmayi bende seviyorum. illa siyah sacli olmaniz gerekmez bence gerekli aksesuarlar olduktan sonra her sekilde dogru makyajla olunabilir. Simdi cadilar bayraminda seytan oldum.Onun disinda gullu ve dikenli tasmami botlarimi cok seviyorum fotolar burda:
Eki Görüntüle 540361 Eki Görüntüle 540364 Eki Görüntüle 540362 Eki Görüntüle 540363 Eki Görüntüle 540365
bende baska bir isim buldum bu tarza vampgothicyakısmıs bence..cok guzel bir seytan olmussun dicem ama yanlıs olmasın
bunlarda benden... gothic takilmayi bende seviyorum. illa siyah sacli olmaniz gerekmez bence gerekli aksesuarlar olduktan sonra her sekilde dogru makyajla olunabilir. Simdi cadilar bayraminda seytan oldum.Onun disinda gullu ve dikenli tasmami botlarimi cok seviyorum fotolar burda:
Eki Görüntüle 540361 Eki Görüntüle 540364 Eki Görüntüle 540362 Eki Görüntüle 540363 Eki Görüntüle 540365
kızlar yaa bu gothıclerın hepsı mı dogustan bembeyaz oluyor acaba ?
ben sanmıyorum bunların surduklerı bırsey vardır kesın ama ne suruyorlar :44:
ben mesela gunesten kose bucak kaciyorum.surekli koruyucu krem suruyorum vs.boylece beyaz kalabiliyorum.tabi makyajin da etkisi oluyor acik renk pudra kullaniyorum o da yuzumu oldugundan daha beyaz gosteriyor
missplayful cnm sen gothıc mıydın hıc bılmıyordum .ama yakısmıs
yalnız cnm bu tarzın pek gothıcle alakası yok gıbı .uzerındekı kostumler
ozel partılerde, kostum partılerınde fılan gıyılecek turden .kı sen de
zaten cadılar bayramında gıymıssın .partı kostumlerı dıye bılıyorum ben
gothıc tarzına pek benzetemedım ,ama sen de acıklamıssın zaten ,gothıclerde
aralarında cesıtlere ayrılıyorsa bılemem tabı.ama cok yakısmıs .
kızlar yaa bu gothıclerın hepsı mı dogustan bembeyaz oluyor acaba ?
ben sanmıyorum bunların surduklerı bırsey vardır kesın ama ne suruyorlar :44:
ben de bayılıyorum ama bunlarla bi yere gitsem deli derler heralde ikonluk da bi yere kadar :)
ama bi yerde ceketler görmüştüm ben modellerini kaydetmiştim pc ye çıkarıp dikeim diye onlar giyilebilir.
bazıları çok cici olsada bazıları iğrenc bence heleki o pozları pffff
Bana göre doğallık saç boyamakla bozulmaz. Daha doğrusu kendine yakışanı, kendi üzerinde doğal, seninmiş gibi duranı uygulamakla bozulmaz. Anladığım kadarıyla siyah saç sana yakışıyor, o yüzden doğallığının bozulduğunu düşünme.Kaşına kirpiğine kadar sapsarı olup siyaha boyasaydın veya kara kaş kara göz esmer ten olup sapsarı yapsaydın doğallığını kaybederdin.
Güle güle kullan saçlarını.
Böyle durumlarda napıyoruz, kulaklıklarımızı takıyoruz, duymamaya çalışıyoruz.