Gothic Kadınlar

ben ankara demiştim ama sen yurt dışında değil misin nerden biliyorsun canım?

Turkiye de pek bulunmuyor, burada da magazalar olmasina ragmen classic ortacag victorian elbiseler bulmak zor. Ben e bay de goruyorum. Cogu seyide e bay den aliyorum.Orda tarzina gore bulursun tavsiye ederim.

orta çağ kıyafetlerini nerde bulablrm ankara da bilgn var mı canm ?

Tam olarak ne tarz kıyafetler arıyorsun? Abartılı mı sade mi?

ehehe ayy hiç sorma benim siyah saçla olan ilişkim eski sevgili gibi.:KK1:başkasında görünce özlüyorum istiyorum tekrar bir araya gelince de 1 haftada sıkılıp kurtulmaya çalışıyorum:KK1:tamam güzel oluyor ama yüzümü çok sert gösteriyor yüzüm küçük ama kemikleri belirgin o yüzden makyaj falan da kar etmiyor.daha açık renklerin daha çok yakıştığını düşünüyorum artık hem yaşımı da küçük gösteriyor:KK1:şimdi beyaz sabunla akıtmaya çalışıyorum rengi koyu kumrala kadar aksa bari:KK14:

Aynı durumdayım, ne yapsam bilmiyorum. :KK31: Doğal saç rengim de baya uzadı diplerden, kıyamıyorum boyamaya. Geçici saç boyalarında sadece Manic panic in siyah rengi var, diğerlerinde yok. Manic in fiyatı da beni biraz aşıyor. Jamaican jeans color var, ama onun da siyahı Türkiye'de yokmuş. Koyu kızılını ve çikolata kahvesini almayı düşünüyorum.
Sen siyah değil de koyu kahve ve kahve tonlarını tercih etsen? Kızıl kahveler yüzü fazla sert göstermez, kızıl yansımalı koyu renkleri tercih edebilirsin.

Aynı durumdayım, ne yapsam bilmiyorum. :KK31: Doğal saç rengim de baya uzadı diplerden, kıyamıyorum boyamaya. Geçici saç boyalarında sadece Manic panic in siyah rengi var, diğerlerinde yok. Manic in fiyatı da beni biraz aşıyor. Jamaican jeans color var, ama onun da siyahı Türkiye'de yokmuş. Koyu kızılını ve çikolata kahvesini almayı düşünüyorum.
Sen siyah değil de koyu kahve ve kahve tonlarını tercih etsen? Kızıl kahveler yüzü fazla sert göstermez, kızıl yansımalı koyu renkleri tercih edebilirsin.

aslına bakarsan ben uzun bir süre saçlarımı boyamak istemiyorum artık.çünkü saçlarım çok yıprandı ve çok azaldı.eskisi kadar gür değil artık.bunun en büyük sebebi de yaklaşık 7-8 yıldır sık sık saçımı boyamış ve açıcılara maruz bırakmış olmam.o yüzden saçlarım toparlanıp eski haline dönene kadar boyamayı düşünmüyorum.çok canım çekerse senin dediğin gibi su bazlı boyalar kullanabilirim.çünkü saç rengi bir kere kalıcı olarak değiştiği zaman devamı geliyor sürekli boyamak gerekiyor dipleri geldikçe.türkiye de bulunuyor mu bu boyalar yoksa internetten falan mı getirtmek lazım?şimdi netten baktım barcelino nun varmış 7-8 lira civarı ama ne kadar kaliteli bilmiyorum

Son düzenleme:
abartılı seviyorum fakat her yerde kullanamam o yüzden vazgeçtim.
sadelik olabilir mesela bir dantel detayı öyle bir yerde oluyor ki birden bire tarzını yansıtabiliyor.bluz mont ya da aksesuar olursa gündelik yaşamımda da rahat kullanabilirim tarzımıda yansıtabilirim zaten okuyorum iş hayatım yok sıkıntı verecek bir durum yok yani. elbise giymeyide seviyorum ama gothıclerin sade bir elbisesi olursa elbisede tarzıma uyar.
sen hangi şehirdesin?

Slania bence sen de boyama saclarini madem o kadar uzattin hic bozma derim.kendi rengin de gayet guzelmis.zaten su boyama isine bulasmis olmasak yipranan saclari tamir etmekle de ugrasmazdik.boyalara doktugum para bir yana bir de o saclari tamir etmek icin doktugum paralarla kozmetik dukkani acardim

eklediğin gotik kızlar güzel ve seksiler :) aslında bende bu tür kıyafetleri seviyorum ama o tür makyajları yapmam, daha doğal yaparım :)

Ergenken pek severdim böyle giyinmeyi, makyaj yapmayı. Gerçi hala severim tüllü, dantelli kıyafetleri, siyah makyajı hele yapıları yok mu çok güzel :)

3i5xehy95mz.jpg

uagng0j7z07.jpg

Bi ara emo lar felan zirvedeydi simdi hic ortada yoklar :KK9:

X