Gothic Kadınlar

Vayy yeni nickin süper, güle güle kullan. :nazar:
Ben de gerçek anlamda özüme dönüyorum sanırım, bu saatten sonra da kolay kolay değişmem.. :KK31:
Paylaşımlar müthiş, teşekkürler. :KK16:

teşekkür ederim:KK54:o kadar doğallık doğallık dedik ama ben bi halt ettim gittim saçımı mavi siyaha boyadım dayanamadım yine:KK1:pişman da değilim gerçi güzel oldu özlemişim ama bu sefer son bi daha saçımda beyazlar çıkmaya başlayana kadar boyamak yok.hep böyle diyorum aslında ama dayanamıyorum sonra yine:KK1:dakika bir gol bir daha saçımı boyadığımın ertesi günü okula giderken hanzonun biri "cık cık cık kara fatma" dedi arkamdan arkadaşlarına 10 metre öteden duydum.bi gün katil olmazsam iyidir bu denyolar yüzünden:KK47:

$shadowy_existence_by_Winny_fan.jpg
$Smaointe_by_Winny_fan.jpg
$Fairyland_by_Winny_fan.jpg
$Merseburger_Zaubermadel_by_Winny_fan.jpg

bunlarda benden... gothic takilmayi bende seviyorum. illa siyah sacli olmaniz gerekmez bence gerekli aksesuarlar olduktan sonra her sekilde dogru makyajla olunabilir. Simdi cadilar bayraminda seytan oldum.Onun disinda gullu ve dikenli tasmami botlarimi cok seviyorum fotolar burda:

Eki Görüntüle 540361 Eki Görüntüle 540364 Eki Görüntüle 540362 Eki Görüntüle 540363 Eki Görüntüle 540365

tatlım gotik demişsin ama
sanki bu biraz gotik değil de erotik:KK53:

beğendim gerçi çok seksi:KK23:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

.....................

saçları kabartıp, makyajı koyulaştırılması lazım.

saclari kabartmayi sevmiyorum illa yapistiririm. gozumde de o kadar cok makyaj vardi ki niyese hic yansimiyo... genelde botlarim ve tasmalarim var iste siyah kombinliyorum. bu hallowen kiyafetimden bi parca altina deri mini etek giyicem devil im iste...size victorian ve gotik tasmalari koyayim bi ara....

Son düzenleme:
saclari kabartmayi sevmiyorum illa yapistiririm. gozumde de o kadar cok makyaj vardi ki niyese hic yansimiyo... genelde botlarim ve tasmalarim var iste siyah kombinliyorum. bu hallowen kiyafetimden bi parca altina deri mini etek giyicem devil im iste...size victorian ve gotik tasmalari koyayim bi ara....

ayrıca dalgalı fönü olan pek gotik görmedim ben:KK1:
resimleri beklıyoruz:KK34:

Bence Gothic lik bazen güzel bazen kötü. Ben bazen aşırı siyah giyerim bazen renkli giyinirim. Siyah giydiğimde kendimi güvende hissediyorum. Mesela biri yoldan geçen birine adres soracak. Gothic kadına mı sorar normak kadına mı? Normal kadına tabi ki. Gothic ten irkilir. Ve bence bu güzel bir şey. Bu benim savunma şeklim sanki.

ayrıca dalgalı fönü olan pek gotik görmedim ben:KK1:
resimleri beklıyoruz:KK34:

ben gordum Amerika da... duz sacli olmak sarisin esmer kumral olmak gerekmiyor bunu anlatmaya calisiyorum. Bu bir giyim stilidir ve tarzidir, illa belli bir kaliba girmeniz gerekmez. Bu arada dalgali yapiyorum saclarimi duz hic sevmem.Saclarinida degisik stilde yapabilirsin ben bazen iki yandan dalgali yapip sucker punch daki ana karakterdeki gibi iki yandan kuyruk yapiyorum ve oyle giyiyorum goth giysileri aksesuarlari gayet masum ve goth imajin soguklugu-sertligi dengelenemis oluyor. dedigim gibi benim stilim lolita goth. Klasik goth akimi ile sizi yaniltmasin

fotolar benimde stilim gothic lolita...hatta renkli sac opsiyonlari varki bayiliyorum aynen boyle.pembe peruk almayi dusunuyorum

Eklentiler

• $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $images.jpg
    $images.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 81
diger gothic bir still Gene Amerikada cok populer... cyber goth girls..baska bir begendigil goth stili

Eklentiler

• $cybergoth_girls_02.jpg
    $cybergoth_girls_02.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $cybergoth_girls_03.jpg
    $cybergoth_girls_03.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $cybergoth_girls_05.jpg
    $cybergoth_girls_05.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 98
  • $cybergoth_girls_27.jpg
    $cybergoth_girls_27.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 81
Bence Gothic lik bazen güzel bazen kötü. Ben bazen aşırı siyah giyerim bazen renkli giyinirim. Siyah giydiğimde kendimi güvende hissediyorum. Mesela biri yoldan geçen birine adres soracak. Gothic kadına mı sorar normak kadına mı? Normal kadına tabi ki. Gothic ten irkilir. Ve bence bu güzel bir şey. Bu benim savunma şeklim sanki.

Benimde oyle genelde gothic botlarim, tasmalarim ve aksesuarlarim var ayrica dovmelerim var. ama dedigim gibi klasik goth akimini sevmiyorum biraz daha renkli olan cyber ve lolita goth seviyorum .Deigisk goth stilleri var bir arkadasa kara fatma demisler. illa batsan asagiya simsiyah burunup gezmek degil.Is arkadasim bir suru dovmesi var siyah makyaj yapar botlari gene goth dur ama kiz yesil peruk takmayi cok sever ves ustune boyle sevimli sac tokalari takar... o da lolita goth. bence cokta yakisiyor.

cok begendigim iki foto mavi sacli gothic kizlar ve japanese style goth akimi ... cosplay-lolita tarzi.mesela animelerden death note misa.

Eklentiler

• $Fantasy-backgrounds-wallpapers-pictures-Gothic-Girls-14.jpg
    $Fantasy-backgrounds-wallpapers-pictures-Gothic-Girls-14.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 101
  • $beautiful_gothic_girl_1001.jpg
    $beautiful_gothic_girl_1001.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $gothic_girls_16.jpg
    $gothic_girls_16.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 114
  • $images (2).jpg
    $images (2).jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $images (3).jpg
    $images (3).jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 125
degil mi?? misa da sarisin gothic lolite karakter ama cok cok tatli gothic olmasina ragmen:))) her gothic korkutucu urkunc veya soguk olmak zorunda degil zevk meselesi

dediğinde haklısın ama çoğu kişi hala siyah saç beyaz ten şartı arıyor bu tarz için,yanılmıyorsam sinema filminde de mişa mişayı siyah saçlı bir kız canlandırmıştı:-/

dediğinde haklısın ama çoğu kişi hala siyah saç beyaz ten şartı arıyor bu tarz için,yanılmıyorsam sinema filminde de mişa mişayı siyah saçlı bir kız canlandırmıştı:-/

ve bence hic olmamisti... su misanin yanindaki cosplay oynayan sari sacli japon kiz ayni misa ... onu koysalar olurmus bence... gereksiz olmus o siyah sacli kiz... ben hic begenmemistim zaten.

ve bence hic olmamisti... su misanin yanindaki cosplay oynayan sari sacli japon kiz ayni misa ... onu koysalar olurmus bence... gereksiz olmus o siyah sacli kiz... ben hic begenmemistim zaten.

missplayful avatarındaki sen misin merak ettim?ben de bu stili seviyorum ama tabi cesaret işi.

missplayful avatarındaki sen misin merak ettim?ben de bu stili seviyorum ama tabi cesaret işi.

evet benim... profildeki... Turkiyede bende giyinemem boyle Amerikada oldugum icin hem kiyafet aksesuar peruk bulmak zor olmuyor magazalar var. Hmde gercekten rahatsiz eden olmuyor. Tr da asla giyinmiyorum. Bu arada pembe peruk cok istiyorum ya siyah oembe balyajli e bayde cok guzel var.... asik oldum:KK70:DDD ve belkide gri veya gothic tarz lens alabilirim cok istiyorum.... pembe lensler :)))) veya baska renk

begendigim peruklar...

Eklentiler

• $$(KGrHqZHJDIE+F9K1ZthBQCg6ig0ZQ~~60_12.JPG
    $$(KGrHqZHJDIE+F9K1ZthBQCg6ig0ZQ~~60_12.JPG
    35,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $$T2eC16Z,!)sE9swm,08eBQWq3WMIIw~~60_12.JPG
    $$T2eC16Z,!)sE9swm,08eBQWq3WMIIw~~60_12.JPG
    40,6 KB · Görüntüleme: 119
  • $$T2eC16ZHJHoE9n3Kftt,BQ,40SuRcg~~60_12.JPG
    $$T2eC16ZHJHoE9n3Kftt,BQ,40SuRcg~~60_12.JPG
    46,1 KB · Görüntüleme: 139
  • $$(KGrHqRHJC!E7zEVYPPNBPD73RZ4GQ~~60_12.JPG
    $$(KGrHqRHJC!E7zEVYPPNBPD73RZ4GQ~~60_12.JPG
    41,3 KB · Görüntüleme: 114
diger gothic bir still Gene Amerikada cok populer... cyber goth girls..baska bir begendigil goth stili

ben bunları hiç sevmiyorum ya uzaylı gibiler bide biraz ucuz görünüyor bence.iyi bir gothic görünüm için siyah saç şart değil ama beyaz ten kesinlikle şart bana göre

Son düzenleme:
X