- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
orta çağ kıyafetlerini nerde bulablrm ankara da bilgn var mı canm ?
e bay den bulabilirsin cnm. bazilari cok uygun fiyatta bazilari tuzlu. guzel alisverisler.
ben ankara demiştim ama sen yurt dışında değil misin nerden biliyorsun canım?
Turkiye de pek bulunmuyor, burada da magazalar olmasina ragmen classic ortacag victorian elbiseler bulmak zor. Ben e bay de goruyorum. Cogu seyide e bay den aliyorum.Orda tarzina gore bulursun tavsiye ederim.
orta çağ kıyafetlerini nerde bulablrm ankara da bilgn var mı canm ?
ehehe ayy hiç sorma benim siyah saçla olan ilişkim eski sevgili gibi.başkasında görünce özlüyorum istiyorum tekrar bir araya gelince de 1 haftada sıkılıp kurtulmaya çalışıyorum tamam güzel oluyor ama yüzümü çok sert gösteriyor yüzüm küçük ama kemikleri belirgin o yüzden makyaj falan da kar etmiyor.daha açık renklerin daha çok yakıştığını düşünüyorum artık hem yaşımı da küçük gösteriyor şimdi beyaz sabunla akıtmaya çalışıyorum rengi koyu kumrala kadar aksa bari
Aynı durumdayım, ne yapsam bilmiyorum.Doğal saç rengim de baya uzadı diplerden, kıyamıyorum boyamaya. Geçici saç boyalarında sadece Manic panic in siyah rengi var, diğerlerinde yok. Manic in fiyatı da beni biraz aşıyor. Jamaican jeans color var, ama onun da siyahı Türkiye'de yokmuş. Koyu kızılını ve çikolata kahvesini almayı düşünüyorum.
Sen siyah değil de koyu kahve ve kahve tonlarını tercih etsen? Kızıl kahveler yüzü fazla sert göstermez, kızıl yansımalı koyu renkleri tercih edebilirsin.