Mamtobe Altın kapılarımız kan oldu Tayfun 🗝️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 2.271 7.427 88 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #21 Böyle bir günde fantazi bir giyim düşünemiyorum. Çok gülünç bir durum. Sade ve şık olun yeterli
minerva1988 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Ekim 2014 14.414 40.937 598 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #22 Margaret Hale .!.: 23 Nisan’la başlayınca hiç böyle bir son beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Veliler bizde de okula gelirken baya fena geliyorlar. 10 kasımda ben donarken süper mini eteklerle dolaşıyorlardı
Margaret Hale .!.: 23 Nisan’la başlayınca hiç böyle bir son beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Veliler bizde de okula gelirken baya fena geliyorlar. 10 kasımda ben donarken süper mini eteklerle dolaşıyorlardı
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… tek ayak cezası Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.856 122.211 598 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #23 minerva1988 .!.: Veliler bizde de okula gelirken baya fena geliyorlar. 10 kasımda ben donarken süper mini eteklerle dolaşıyorlardı Genişletmek için tıkla... Ben içlikle gezerken dişil enerjisi yüksek arkadaşlarım:
minerva1988 .!.: Veliler bizde de okula gelirken baya fena geliyorlar. 10 kasımda ben donarken süper mini eteklerle dolaşıyorlardı Genişletmek için tıkla... Ben içlikle gezerken dişil enerjisi yüksek arkadaşlarım:
mathildays beni al zamanın dışına götür Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 4.793 11.176 208 33 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #24 Margaret Hale .!.: 23 Nisan’la başlayınca hiç böyle bir son beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... ay ben de gösteri kıyafeti deyince çocuklar için öneri veririm diye geldim
Margaret Hale .!.: 23 Nisan’la başlayınca hiç böyle bir son beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... ay ben de gösteri kıyafeti deyince çocuklar için öneri veririm diye geldim
Margaret Hale Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla… tek ayak cezası Pro Üye Anneler Kulübü 21 Kasım 2017 27.856 122.211 598 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #25 mathildays .!.: ay ben de gösteri kıyafeti deyince çocuklar için öneri veririm diye geldim Genişletmek için tıkla... Ben kesin çocukların kıyafetlerinin bir şeyini beğenmedi dedim. Tarzını, fiyatını falan.
mathildays .!.: ay ben de gösteri kıyafeti deyince çocuklar için öneri veririm diye geldim Genişletmek için tıkla... Ben kesin çocukların kıyafetlerinin bir şeyini beğenmedi dedim. Tarzını, fiyatını falan.
E elfzyf Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 1.162 2.104 48 32 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #26 hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... Yani gösteri uluslararasi değil de okuldaysa her gün nasilsaniz öyle giyinin.
hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... Yani gösteri uluslararasi değil de okuldaysa her gün nasilsaniz öyle giyinin.
girlinred Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 16.365 31.983 798 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #27 Özel okul salonunda falan mı olacak bu gösteri?
Brrk Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 7.856 22.384 548 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #28 Çocuğunuzun gösteri kıyafetiyle ilgili sanıp tütülere yardırmaya gelmiştim Bizim gösteri az önce bitti, erken yaptılar bu sene. Kot tişört gittim
Çocuğunuzun gösteri kıyafetiyle ilgili sanıp tütülere yardırmaya gelmiştim Bizim gösteri az önce bitti, erken yaptılar bu sene. Kot tişört gittim
af000 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 919 1 681 23 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #29 hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... Siyah dar triko elbise üzerine beyaz gömlek altına beyaz spor ayakkabı saat vs aksesuar
hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... hemmam .!.: Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var. 1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı. Ama ben spor giyiniyorum genelde. Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı. Çok mu abartıyorum. Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur Genişletmek için tıkla... Siyah dar triko elbise üzerine beyaz gömlek altına beyaz spor ayakkabı saat vs aksesuar
Villanelle devil in disguise Kayıtlı Üye 9 Nisan 2021 2.948 7.416 108 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #30 Ben öğretmenim. Altıma siyah pantolon, üstüme beyaz tshirt üstüne kırmızı blazer ceket giyeceğim. En şık kombin bence bu
Ben öğretmenim. Altıma siyah pantolon, üstüme beyaz tshirt üstüne kırmızı blazer ceket giyeceğim. En şık kombin bence bu
H hemmam Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2016 2.451 827 123 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #31 girlinred .!.: Özel okul salonunda falan mı olacak bu gösteri? Genişletmek için tıkla... Konferans salonunda
girlinred .!.: Özel okul salonunda falan mı olacak bu gösteri? Genişletmek için tıkla... Konferans salonunda
Honkiponkitorino ♌️🪄✨ tek ayak cezası Pro Üye 12 Ocak 2021 4.456 18.696 158 30 20 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hemmam #32 Gösteriyi veliler yapmayacaksa o kadar süslenmenin anlamı yok bence