Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor ve şık olabilirsiniz mesela jean üzerine gömlek sadece takılarla falan sade ve şık olabilirsiniz.Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var.
1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı.
Ama ben spor giyiniyorum genelde.
Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı.
Çok mu abartıyorum.
Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur
HaklısınızKendiniz olun. Çok abartanlar da bana saçma geliyor
Abiye ile yarışan velilerinz var bizimBen oğlumun gösterisine tayt ve gömlekle gittim. Bir salon tutulup ekstra fotoğraf çekimi olsaydı taytı değiştirir pantolon yapardım o kadar. Abiye giyecek halimiz yok
Bir insan nasıl, ne kadar abiyemsi giyinebilir ki günlük hayatta? Ya da şöyle sorayım, nerede yaşıyorsunuz?Abiye ile yarışan velilerinz var bizim
İçinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin düğüne gider gibi veya resmi görevde olan öğretmenler gibi giyinmeye gerek yok. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir kombin ile tamam :)Kizlar kızımın 23 Nisan gösterisi var.
1.sinif velilerimiz genel olarak hep kokoş ve havalı.
Ama ben spor giyiniyorum genelde.
Sizce ne giymeliyim tarzım nasıl olmalı.
Çok mu abartıyorum.
Yani bir Jean üstüne tişört çok mu sade olur
Bizde velinin biri o zamanlar sınıf annesiydi öğretmen gibi giyinmişti herkes öğretmen sanmış bazıları kendini ön plana çıkarmayı seviyorİçinizden nasıl geliyorsa öyle giyinin düğüne gider gibi veya resmi görevde olan öğretmenler gibi giyinmeye gerek yok. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir kombin ile tamam :)
Bizde velinin biri o zamanlar sınıf annesiydi öğretmen gibi giyinmişti herkes öğretmen sanmış bazıları kendini ön plana çıkarmayı seviyor
Çok doğuda küçük bir il aslında ama insanlar inanılmaz derece farklı yada bana farklı geliyor.Bir insan nasıl, ne kadar abiyemsi giyinebilir ki günlük hayatta? Ya da şöyle sorayım, nerede yaşıyorsunuz?
Tahmin etmiştim. Some doğu/güneydoğu problems. Ben de genelde aynı sorunu yaşıyorum. Ki ben kot tişört de giymem, daha şık gezerim normal hayatta. Yani şıktan kastım beyaz sneaker giyerim ama şifon gömlek, taşlı ipek gömlekle falan kombinlerim. Ama yine de hafif kaçıyor oraya.Çok doğuda küçük bir il aslında ama insanlar inanılmaz derece farklı yada bana farklı geliyor.
Abartılı giyim konusunda yanlış anlaşılmasın.
Bu Ayrimi çok rahat yapabiliyorum bir Egeli olarak