• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gossip Girl

benim anlamadığım bişey var bi kaç spoiler okudum da
chuckın babasına bişi mi oluyo lily ve rufusla birlikte mi kalıo chuck :D

benim anlamadığım bişey var bi kaç spoiler okudum da
chuckın babasına bişi mi oluyo lily ve rufusla birlikte mi kalıo chuck :D

Netten izliyoruz şekerim, 2 sezondayız, hemen izle hayatta anlatmam çok fena karışıyor işler çoookkk sırnaşık şey

şuaan 2. sezon 20 küsürdü galiba
evt liliy le rufus birlikte baba bass trafik kazasında öldi çakıda lily evlat edindi 18 yaşından küççük ya bunnarın hepüsü nasıl oluosa artık :roflol:

Netten izliyoruz şekerim, 2 sezondayız, hemen izle hayatta anlatmam çok fena karışıyor işler çoookkk sırnaşık şey

indiriyorum kuzum 2. sezonun ilk 3 bölümünü indirdim kavak yellerini izlerken :)
çatlıyorum meraktan ilk sezonu 2 günde bitirdim deliler gibiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafadulden

indiriyorum kuzum 2. sezonun ilk 3 bölümünü indirdim kavak yellerini izlerken :)
çatlıyorum meraktan ilk sezonu 2 günde bitirdim deliler gibiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafadulden

Sezon finaline 2 bölüm kaldı :çok üzgünüm:

şuaan 2. sezon 20 küsürdü galiba
evt liliy le rufus birlikte baba bass trafik kazasında öldi çakıda lily evlat edindi 18 yaşından küççük ya bunnarın hepüsü nasıl oluosa artık :roflol:

vay anam vaaaaayy :1shok:
şimdi chuck serenayla birlikte dan le de kardeş oldu desene :roflol:
çok merak ettim şimcik birbiriyle yatmayan kalmadı sanırsam :delphin:

vay anam vaaaaayy :1shok:
şimdi chuck serenayla birlikte dan le de kardeş oldu desene :roflol:
çok merak ettim şimcik birbiriyle yatmayan kalmadı sanırsam :delphin:

:1no2: :1no2: kalmadı alla :mymeka:
1. sezon daha güzeldi 2. de tempo düştü aslında sonlara doru bakalım nolcak

:1no2: :1no2: kalmadı alla :mymeka:
1. sezon daha güzeldi 2. de tempo düştü aslında sonlara doru bakalım nolcak

1. sezon güzeldi gerçekten ama ilişkiler baş döndürücü bir hızda yaşanıyor
en uzun ilişki dan ve serena ilişkisiydi sanırım ama sonra ayrıldılar heralde :çok üzgünüm:
2. sezon için sabırsızlanmaktayım izledikçe gelir kafanızı şişiririm artık :utangac:

1. sezon güzeldi gerçekten ama ilişkiler baş döndürücü bir hızda yaşanıyor
en uzun ilişki dan ve serena ilişkisiydi sanırım ama sonra ayrıldılar heralde :çok üzgünüm:
2. sezon için sabırsızlanmaktayım izledikçe gelir kafanızı şişiririm artık :utangac:

bekleriz az renklensin şu topik bide hereos yerlerde sürünüo dizilerimin topikleri yaaa :kızgın:

işler çok karıştı kızlar bu nate ne istediğini bilio mu acaba
dizideki en tuhaf ilişkiler nate tarafından yaşanıo birlikte olmadığı kız yok :D
bide serenanın bu sanatçı sevgilisi ne gıcık öyle
umarım ilerleyen bölümlerde ayrılır bir an önceeeeeeeeeeeeee

dizideki en tuhaf ilişkiler nate tarafından yaşanıo birlikte olmadığı kız yok :D

Ne istediğini bildiğini hiç sanmıyorum, hatta bence hiç biri bilmiyor :roflol::roflol:

2. sezon daha olayli ama ilk seoznun zevki yok ya..
hele blair in o kadar dusmesi beni cok uzdu
dan de acayip sasirtti hani...

bide serenanın bu sanatçı sevgilisi ne gıcık öyle
umarım ilerleyen bölümlerde ayrılır bir an önceeeeeeeeeeeeee
bende sememiştim onu hiç :mymeka:
Ne istediğini bildiğini hiç sanmıyorum, hatta bence hiç biri bilmiyor :roflol::roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
2. sezon daha olayli ama ilk seoznun zevki yok ya..
hele blair in o kadar dusmesi beni cok uzdu
dan de acayip sasirtti hani...

sümsük dan neler etti öyle dimi ama :1shok:

ay hic sorma hele de ogretmeni ile iiyy tiksindim resmen

ama asil jenny cok korkunc yahu kafasina taktigini yapiyo kiz herkesi ezip geciyo..

aman ya yeni insanlar eklendikce skci oldu..

daha da merak ettim napıo ki dan :)
barışmıolar mı hala serenayla yaa 14. bölüme geldim daha halen seviolar birbirlerini

çok severek ayrıldılar yaa... zaten neden ayrıldıklarını da tam anlayamadım ki çok saçmaydı -tatlicadiarzu-

Back