• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gossip Girl

cok eylenceli bi dizi her bölümde ayrı eyleniyorum
1 haftada 1 sezonu bitirdim :lepi:
blair favori karakterim
yaptıgı cadılıkların sonunda o masum bakısı beni öldürüyo :roflol:

Blairr..Ah sonunda yüzü güldü kraliçemin ..Bile bile lades dedi ama..Huylu huyndan vazgeçmez tabi..
Serena ve Nate..:S oldukça itici geliyor bana Dan Humprey gayet iyidi ;)
İkinci bölümü Eylülde mi izliyeceğiz..
cnbc-e nin tadı ve heycanı başka oluyor canımm :D

ben the o.c yi çok beğenmiştim ama gossip girl ondanda güzel.ben ikinci sezon 16 bölümü seyrettim 17dee çıkmış çok güzel gelişmeler oluyor dizi baya bi hareketlendi.

Blair canım ciğerim faforim o benim..:lepi:
nasılda geliyor milletin hakkından.:jeyyar:
içimdeki blairi ortaya çıkarıyor...
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

gossip girl 2.sezonuda bitirdim 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum çok sürekleyici ve serena bir numara

Ya hani yeni bölüm 9 marttı senağlama 16 mart diye okudum senağlama

Gossip Girl’ün yeni bölümü 16 Mart‘ta yayınlanacak ve bölüm ismi de “blair Waldorf’s Day Off” olacak

ben izledim blair gene sapıdı önümüzdeki bölümler değişik gelişmeler olur sanırım :delphin:

Sapıttıki ne sapıtmak, zannedersinki dünya onun çevresinde dönüyor :mymeka:

kır dizini otur chuck ın dibinde demi ama yoook illaki alavere dalavere hadi bundan vazgeçiyosun bari doğru yolu bul saftirik. S desen hala o mıy mıy oğlanı sevmio mu :mymeka: vanessaya dokunmadan geçemiyciim kıskanç şey adam ayrıcalıklı doğmuş napsın senle hipi hayatımı yaşıcak illa bi baltaya sap olsun evine düzenine baksın gezersiniz gene . ay pek bir klasik gördüm kendimi :roflol: :roflol: :roflol:

kır dizini otur chuck ın dibinde demi ama yoook illaki alavere dalavere hadi bundan vazgeçiyosun bari doğru yolu bul saftirik. S desen hala o mıy mıy oğlanı sevmio mu :mymeka: vanessaya dokunmadan geçemiyciim kıskanç şey adam ayrıcalıklı doğmuş napsın senle hipi hayatımı yaşıcak illa bi baltaya sap olsun evine düzenine baksın gezersiniz gene . ay pek bir klasik gördüm kendimi :roflol: :roflol: :roflol:

ay al bendede o kadar yani ya :mymeka: sinir harbine giriyorum izlerken :mymeka: şımarık bebeler nolcek :mymeka:

son bölümde geldi dün akşam izledim pek bi ekşın yok S eski hayatını özlüo dönüş yapmaya başladı hafüfden .

son bölümde geldi dün akşam izledim pek bi ekşın yok S eski hayatını özlüo dönüş yapmaya başladı hafüfden .

Nasıl yok be, çiftler değişti :roflol::roflol: Nate'le Blair midemi bulandırdı ama Chuck'la Vanessa güzel oldular :1rolleyes:

Nasıl yok be, çiftler değişti :roflol::roflol: Nate'le Blair midemi bulandırdı ama Chuck'la Vanessa güzel oldular :1rolleyes:

spoiler yapmiim didim daklum . hee çüş artık dedim 2 günde bir birbirlerine paslanıo bunlar yaav.. zati cuckla vanessa reelde sefgülümüş :jeyyar:

spoiler yapmiim didim daklum . hee çüş artık dedim 2 günde bir birbirlerine paslanıo bunlar yaav.. zati cuckla vanessa reelde sefgülümüş :jeyyar:

Hadi canım :roflol::roflol: vay çakallar :roflol::roflol: Yakıştılar hee :jeyyar: Blair'in göbeği çatlar artıkın naniknanik

Hadi canım :roflol::roflol: vay çakallar :roflol::roflol: Yakıştılar hee :jeyyar: Blair'in göbeği çatlar artıkın naniknanik

daha önceleri blair le birlikteydi aslında ama kısa sürdü. ama vanessayla mutlularmış bellide olmaz dizideki gibi paslaşıp duruolar işte :delphin:

Back