• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gossip Girl

bensiz dedikodumuedionuz bakiim bende son bölümü bugün izledim bu gabriel iş açacak s e bence chuck ım yazık onaa arada acıom valla doğru yönlendirilememiş çocukceğiz.. özünde ii aslında :teselli:

bensiz dedikodumuedionuz bakiim bende son bölümü bugün izledim bu gabriel iş açacak s e bence chuck ım yazık onaa arada acıom valla doğru yönlendirilememiş çocukceğiz.. özünde ii aslında :teselli:

Chuck Blair'in yanında melek gibi kalır zaten, Blair hakikaten pes dedirtti en son Nate'e yaptıklarıyla :mymeka: , Nate'te nasıl bir saftiriktirki geri gitti Çok üzgünüm çoook Serena'ya ne desem bilemiyorum, çıktı yoldan :mymeka:

delikafadulden
ayy anlat azcuk nolurr ölcem meraktann

tenis topu gibiler cnm ne olsunki bir orda bir burdalar B nat ele chuck arasında bazende araya leblebi çerez kıvamında birileri gelio chuck herkesle nate vanessayla B arasında şu sarı civcivde var tabii dan in kardeşi ay yoruldum yazmaktaan kafamçokkarıştı

ama sonradan natele barıştı gene chuck saolsun o seni secti deyince
B zaten son dk vazcaydı iş çevirmekten

ayyy kafam karştı çok karışmş olaylar yaaa
dan in kardeşine noluyo yaa nate ona mı kaldı beee
venessayla iyidi o

ayyy kafam karştı çok karışmş olaylar yaaa
dan in kardeşine noluyo yaa nate ona mı kaldı beee
venessayla iyidi o

Daha bu neki bi izlede gör :roflol::roflol: Dan'in kardeşi sakinledi baya, Nate kimseye kalmasın zaten sırnaşık şey

dids canm ne çok yemk tarfin var öyleee :1shok:

Araştırmayı seviyorumda ondan öyle oldu :roflol::roflol:

adamım chuck bass kızlar :)
1. sezonu izledim 2. ye başlamadım daha ama yorumlardan belli ki işler karışıyor baya
dan ve serena çok tatlıydılar harcamasınlar onları yaaa senağlama

son bölüm güzeldi çakla blair işler çevirince güzel oluo ben anlamıştım zaten bu daiel sağlam deil die :mymeka:

Back