- 26 Eylül 2007
- 6.481
- 23
- 358
- 44
- Konu Sahibi Terra Rosa
Heee bunları unutma hemen yaz hemen :umursamaz:
Zuçluyummmmmmmmmmmmmmm :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee bunları unutma hemen yaz hemen :umursamaz:
Hilary Duff “Gossip Girl”de
Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.
Alıntıdır.
çok severim süper hihoyyyt
bugün başlıyor dizimiz yaşasınnnnnnnnnnnn zemuszemus
Hilary Duff “Gossip Girl”de
Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.
Alıntıdır.
ya kızlar izleyemedim ben
sezonun ilk iki bölümünü bitirdim serena ya sinir oldum herzamnki gibi kendince triplerde ama blduğu çözümler saçmanın da ötesi helede o carter denen herifle çıkmaya başlıyo ya ııııy
Bu Dan Humphreyde ne buluyorlar ya.İlk başlarda Seranayı görünce nasıldı şimdi hatun beğenmiyor.Oliviayıda kaptıCADIARZU
Georgina cadısı bile bu adama bayıldı ya güzelimm Chuck Bass dururken. :mymeka:
"i'm chuck bass" olay budur:asigim:
Valla aynen katılıyorum Dan konusuna, bir tek Blair kaldı yani laelaelaelaelae
O Georgina'yı bir elime geçirirsem varya :mymeka:
Chuck'ta ne buldun dicektim ama Blair'e davranışları geldi aklıma onun için susma hakkımı kullanıyorum sırnaşık şey
öyle deme didsim ya o giysiler başkasında öyle dururmuydu adamın heryerinden özgüven fışkırıyor:roflol:
Blaire"kendini unuttuysan benim Chuck Bass olduğumu ve seni sevdiğimi hatırla"dedi ya bittiğim an o andır:asigim:
Biraz kötü adamlara meyilliyim de hee:kedi:
kızlar ya nerden indiriyosunuz bilgi verebilirmisiniz acabaaaa