• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gossip Girl

Hilary Duff “Gossip Girl”de

hilarydufftyv.jpg

Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.

Alıntıdır.

çok severim süper hihoyyyt

bugün başlıyor dizimiz yaşasınnnnnnnnnnnn zemuszemus

Hilary Duff “Gossip Girl”de

hilarydufftyv.jpg

Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.

Alıntıdır.

yiihha bu habere cok sevdindim hilaryi severim kaydirigubbakcemile5

yeni sezonda basladi hadi gozumuz aydiin
Xoxo bagyanlaropuyorumnanaktan

sezonun ilk iki bölümünü bitirdim serena ya sinir oldum herzamnki gibi kendince triplerde ama blduğu çözümler saçmanın da ötesi helede o carter denen herifle çıkmaya başlıyo ya ııııy

sezonun ilk iki bölümünü bitirdim serena ya sinir oldum herzamnki gibi kendince triplerde ama blduğu çözümler saçmanın da ötesi helede o carter denen herifle çıkmaya başlıyo ya ııııy

Oh be benim gibi düşünen biri çıktı :smiley-cool:

Bu Dan Humphreyde ne buluyorlar ya.İlk başlarda Seranayı görünce nasıldı şimdi hatun beğenmiyor.Oliviayıda kaptıCADIARZU

Georgina cadısı bile bu adama bayıldı ya güzelimm Chuck Bass dururken. :mymeka:
"i'm chuck bass" olay budur:asigim:

Bu Dan Humphreyde ne buluyorlar ya.İlk başlarda Seranayı görünce nasıldı şimdi hatun beğenmiyor.Oliviayıda kaptıCADIARZU

Georgina cadısı bile bu adama bayıldı ya güzelimm Chuck Bass dururken. :mymeka:
"i'm chuck bass" olay budur:asigim:

Valla aynen katılıyorum Dan konusuna, bir tek Blair kaldı yani laelaelaelaelae

O Georgina'yı bir elime geçirirsem varya :mymeka:

Chuck'ta ne buldun dicektim ama Blair'e davranışları geldi aklıma onun için susma hakkımı kullanıyorum :utangac: sırnaşık şey

Valla aynen katılıyorum Dan konusuna, bir tek Blair kaldı yani laelaelaelaelae

O Georgina'yı bir elime geçirirsem varya :mymeka:

Chuck'ta ne buldun dicektim ama Blair'e davranışları geldi aklıma onun için susma hakkımı kullanıyorum :utangac: sırnaşık şey

öyle deme didsim ya o giysiler başkasında öyle dururmuydu adamın heryerinden özgüven fışkırıyor:roflol:
Blaire"kendini unuttuysan benim Chuck Bass olduğumu ve seni sevdiğimi hatırla"dedi ya bittiğim an o andır
:asigim:
Biraz kötü adamlara meyilliyim de hee:kedi:

öyle deme didsim ya o giysiler başkasında öyle dururmuydu adamın heryerinden özgüven fışkırıyor:roflol:
Blaire"kendini unuttuysan benim Chuck Bass olduğumu ve seni sevdiğimi hatırla"dedi ya bittiğim an o andır
:asigim:
Biraz kötü adamlara meyilliyim de hee:kedi:

Giysileri bilmemde bahsi geçen cümleyi duyduğumda bütün tüylerim diken diken oldu :kedi:

Kötü adamlar konusunda yalnız değilsin şekerim kaydirigubbakcemile3

Chuck Bass adamııııımmmmm :D

butun serıyı okudum unıversıtedeyken..o zaman da adamımdı :D sımdıde dızıde super oynuyor cocuk o cool tavırlarına hastayım cok guluyorum :D :D

takıp ettıgım tek yabancı dızı :D

Back