Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun konunuz
Allah ödeme kolaylığı versin
Teşekkürler canım :)Hayirli olsun topik :) umarim kk.na elveda diyebilirsin.
500tl ödenebilir bir borç ama kksız yasamak daha güzel cebinden para cıkınca insan her seyi de almıyor ülkede dolar olmuş 4.80 zaten dikkatli olmak lazımBenimde bi 500tl borc var. Az ama kapatip kk.na elveda diyecegim. Elimde para varsa harcayacagim yoksa yok :)
teşekkürler canım inş sizinde hemen biter borcunuz yazın harcamalar biraz daha fazla oluyor malesefHayırlı olsun konunuz. Bizim de tek kk mız var. Son 800 tl borç kaldi. Önümüzdeki ay bitirecez insallah. Bi kac aya eve doğalgaz çekilecek. Ona tek kullanırız onun dışında alisverislere falan biz de asla kullanmama kararı aldık.
Tşk inş biter ocak ayına kalmadan da kurtulurum şu borçtanÇok borcunuz yokmuş bence biter bi an önce :)
Oluyo o kadarGüncelleme 16.07.2018 bugün kalan asgari borcumu da ödedim. Hiç tam ödemediğim için genelde he ay 150tl faiz işliyor karta ama yapacak bir şey yok malesef
inş teşekkür ederim canımOluyo o kadar
İnşallah hepsini ödeyeceğin gün de gelir
valla tek çare kart kullanmamak birkaç ay kemerleri sıkmak mutfak alışverişini filan nakit yapmaya calıs canımbenimde kk 5500 şu an. tam bitti diyorum iki üç ay sonra tekrar şişiyor. nasıl yenecez bu hissi.
benimde kk 5500 şu an. tam bitti diyorum iki üç ay sonra tekrar şişiyor. nasıl yenecez bu hissi.
Valla bıktım ya
Benim de aylık 450 ye düşmüştü
Yine oldu 3600
Sorma ya kredi kartına maaş bağladım resmen. her ay 1250 lira asgarisi çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?