Görüştüğüm kişi ve ben

teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım. burcu, ikizler benimki de akrep :)

haklısın.

zıt taraflarımız çok ama ortak taraflarmız da var. zıtlıklarımızı ona da sıraladım. o, zıtlıktan mutluluk doğar diyor, üstün dökmen öyle söylemiş :)

ben öğretmenim o polis. o da öğretmenlik okumuş atanmayınca polisliğe başvurmuş. psikolojik olarak yorucu bir işi var ama benim işim de öyle aslında.

ben öğretmenim o polis. o da öğretmenlik okumuş atanmayınca polisliğe başvurmuş. psikolojik olarak yorucu bir işi var ama benim işim de öyle aslında.
Aman evde alırsnz arübada işiniz var..

Baba evinde durumu iyi olup evlenince kadınlar dara gelemez
Çalışıp yaparız diyosun ama zor

baba evinde durum iyi evet ama bu duruma hepimiz çalıştık da geldik babam annem çalıştı biz de hep yanlarında yardımcı olduk. bolluk içinde yaşamadım öyle bol para harcayan rahat biri de değilim. tutumlu bir ailem var. ben de tutumluyum. evet ailemde, yeme içme bol, market pazar işi az oluyor yetiştiriyoruz . tabi evlenince iş değişebilir haklısın. belki de zoruma gider o bolluğu ararım.

zıt taraflarımız çok ama ortak taraflarmız da var. zıtlıklarımızı ona da sıraladım. o, zıtlıktan mutluluk doğar diyor, üstün dökmen öyle söylemiş :)
Ustun dokmeni bilmemde bende oyle zit oldugum biriyle 3 sene doludizgin sevgilik yasamistim bekarken ama biyerden sonra batiyor iste ve yurumedi iyikiiide ozamanki duygularimla evlenmemisim 3senede az degil cok buyuk hata olurdu Allahtan olmadida esimle evliyim simdi umarim sizin dogan ask sonradan rahmetli olmaz bol sans ama yasim geldi ve en kararlisi zaten buydu diye evlilik yapmayin derim simdi hersey o hallolur bu halllolur oh mis denir

Kolay degil polisle evli olmak aileden uzak olcaksin hicbir zaman annene 5 cayina gidemiycksin hasta olunca bir tek eşin yaninda olcak annen ablan ha deyince gelemiycek
Guzel yanlari kayinvaliden uzaklarda olcak:)
Sevincede bunlarin hicbiri umrunda olmayacak
Kocami cok seviyorum yaa :)
Eşi

Bence tam tersi. Zıt kutuplar birbirini çeker diye boşuna dememişler. Birbirinizi tamamlarsınız gibi geldi bana açıkçası :)
Herşey sende bitiyor. Bu hayatı yaşayacak olan sensin. Eğer gerçekten istiyorsan annenin de onayını almanın bir yolunu bul derim. Ben bitirmezdim böyle bir ilişkiyi yerinde olsam

ben esımı; ınsan olarak ,esım olabılıcegını dusunerek ve hoslandıgım ıcın kabul etmıstım. allah var ısı guzeldı ama garantılı bı ıs degıldı heran dımdızlak ortada kalabılecek bı ıstı. evlenırken esımın kesesıne uygun ev esyalarımı almıstım zevkıme gore degıl ama sımdı allaha bın sukurler olsun yıne aynı ıste saglam bı sekılde ,cok guzel yatırımlarımız var ( allah saglıkla hayrını gormeyı nasıp etsın vs. benım babamda ısını sorun etmıstı once esımın ama cok sukur dıyecegım o kı neyın ne olacagı hıc bellı olmaz sen ısı degılde dıger ıletısımlerınızı yokla hem allah dagına gore kar verırmısın zıtlıklarınızda belkı ondandır

Bizimde hiç ortak yönümüz yoktu tanıştığımızda..O hiç gülmez espri bile yapmazdı,az konuşur falan ama ben sevdim..Ailemle tanıştırdım annemlerde bu hiç gülmez mi bizi mi beğenmedi falan dediler :)Evlendik..O kitap okumayı sevmiyodu, benim yüzümden şuan sürekli okuyo..Ben yabancı film sevmezdim korku falan,şimdi yabancı dizi film,korku,gerilim bağımlısıyım..Yani birbirimize benzedik.Ailesi bile şaşırıyo bize çok saçma bi çift olduk.Bazen keşke sussan eskisi gibi diyorum çünkü artık evde hiç susmuyo Ne demişler şaşıyla yatan tıknaz kalkar

Çok zıtsınız. Şuan herşey toz pembe görünüyor ama evlendikten sonra hiç de öyle olmuyor. Özellikle evde tertipliyseniz eşiniz dağınık olduğunda çileden çıkıyosunuz. :/
Bence annenizin haklılık payı var.
Hakkınız da hayırlısı olsun.

Zitliklara karsi saygili olacak alt yapidaysa iki insan da elbette mutluluk getirir.

bakalım. aceleye getirmek birden kapılıp gitmek istemiyorum ben de. birkaç hafta sonra daha çok yüz yüze gelicez o zaman her şey yerine oturur, belki de ayrılırız.

şu an aşık değilim zaten bu kadar sürede aşık olamam sadece hoşlanıyorum ama aşık olursak seversek bazı şeylerin üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum.

Ben şunu bilir şunu söylerim.
Davul bile dengi dengine canım.
Ve şu da bir gerçek ki, aile büyüklerinden biri olmaz diyorsa ciddi şekilde dediğine geliyorsun.

Koskoca insansınız, kiminle evlenip evlenemeyeceğinize siz karar verebilirsiniz. Aileler hep paranoyaklaşır, siz kendinizi biliyorsunuz. Umarım en iyisi en güzeli olur...

Şu an içim kıpır kıpır olumluyum yani. devam etmek istiyorum. ilerleyen zamanda ikimizin arasında aşılamayacak sorun olursa o zaman bitiririz. ama ikimiz tamam oldu bu iş dersek annemi babamı o razı edecek tabi ben de konuşurum ailemle. O, ben hazırlıklıyım, ailenin üstüme geleceğini biliyorum, ama kendime de güveniyorum onları ikna etmek benim vazifem diyor.

Ben de anneme diyorum hayatta hiçbir şeyin garantisi yok diye. halimize şükredelim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…