Görüştüğüm kişi ve ben

ben de yerine göre birbirimizin sevdiği şeylerden zevk almaya başlarız zamanla uyum oluşur aramızda diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.inşallah hayırlısı olur.evlilik çok zor kesinlikle toz pembe değil. annemi haklı buluyorum en azından anlayabiliyorum. evladı için en iyisini istiyor ama dört dörtlük evlilik de dört dörtlük erkek de yok. onun profilindeki damat yok varsa da ben henüz tanışmadım.

belki de zıt özelliklerinizden ötürü anlaşıyosunuz. zıt kutuplar birbirlerini çeker, gerçekten inanıyorum buna. tüm özellikleriniz ortak olsa durum farklı mı olur bilemiyorum ama fikrim bu

Maddi durumu çok kuvvetli ama oaln biri ile mutsuz bir evlilik mi
maddi durumu çok da iyi olmayan ama beraberce çalışıp hayatını kurabileceğin biri ile mutlu bir evlilik mi

Bir sivilce güzelliği bir kıvılcım zenginliği götürür demişler, zengin bir adamı alıp iflas etmesi durumu da var

tabii hayatta hiç bir şeyin garantisi yok ama bence anneye fazla kulak asmadan tanımaya devam et.

Cok yenisiniz..iyice taniyin,bakin..aceleyle karar vermeyin..anneler kizlarina,evlatlarina kimseyi yakistiramaz hep en ennnn iyiai olsun ister..bi taniyin bakin..mantiginiza yatiyorsa,icinizdede kelebekler canlanmaya baslarsa hersey hallolur..ama bide su varki bicok arkadasin yazdigi gibi bu anneler seziyorlar olup,olmayacagini...yinede iyice taniyip oyle verin kararinizi..hakkinizda hayirlisi olsun :)

hayatın başımıza ne getireceği bilinmez. hiçbir şeyin garantisi yok.

acele etmeyeceğiz. şu an ikimizde de hoşlanma, etkilenme var.önce biz aramızda anlaşalım birbirimizi sevelim diğer mevzuları halletmeye çalışacağız.

Karakterimiz çok benziyo seninle, merak ettim ikizler burcu musun?

Konuna gelince, Üni.deyken bahsettiğin gibi yumuşak başlı biriyle beraberdik. Sevdim ama aşık olmadım. İlk başta her şey çok güzeldi ama sonraları sıkıldım, erkek gibi görmemeye başladım, çok ezdim.. İçgüdüsel olarak biz kadınlar erkekleri hep kendimizden daha güçlü görmek istiyoruz.. Sorun da burdan kaynaklanıyo bence. İlişkinin erkeği olacak karakteriz biz, ama olmamalıyız..

annelerin söyledikleri genelde çıkar derler- ki bence gerçekten çıkıyor- annene neden olmaz diye sormalısın. hayır diyorsa muhakkak bildiği bir şey vardır

burcum akrep. onunki ikizler.

annelerin söyledikleri genelde çıkar derler- ki bence gerçekten çıkıyor- annene neden olmaz diye sormalısın. hayır diyorsa muhakkak bildiği bir şey vardır

annemin olmaz demesinin nedenleri. mesleği, şark görevi çıkma ihtimali, gurbetlik, maddi olarak ise en azından evi olmalıymış.

Benim takıldığım tek şey 1 hafta görüştüğün kişiyle bukadar ciddi düşünmüş olmasın heralde...???!!!

Kendini bilen bir kadını her erkek ister çünkü erkekler sorumluluk almadan herşey önlerine sunularak yetiştiriliyor genel olarak toplumumuzda. Bu sebepten dolayı sizi tercih etmesi çok normal ama her şeyi düşünen taraf olup da erkeğe yapacak birşey bırakmadığınız sürece korktuğunuz gibi ilişkiyi tek taraflı yürütmek zorunda kalabilirsiniz.
Birbirinizi tanımaya çalışın, ona da sorumluluklarını yerine getirmesi için biraz zaman tanıyın, sabırlı olun ve yaptıklarını gözlemleyin. Çünkü bir hafta bazı konularda karar almak için çok kısa. Annenizin söylediklerini de göz ardı etmeyin, aklınızın bir köşesinde dursun. Görüştüğünüz kişi ile ne kadar uyumlusunuz bunu zaman size gösterecektir. Evlilik kararı alırsanız, ailenizi ikna etme yoluna gidersiniz ama şu an için erken görünüyor.
Fiziksel olarak küçük görünmesini de takmayın önemli olan karakterin olgunluğu...

Dipnot:Karakterinizi kendime benzettim ama tez canlı değilimdir Okurken hoşuma gitti o yüzden belirtmek istedim.

Benim takıldığım tek şey 1 hafta görüştüğün kişiyle bukadar ciddi düşünmüş olmasın heralde...???!!!
haklısın. ancak önceden genel anlamda tanıyorum hatta 3-4 yıldır sürekli ona, beni söylemişler bana da onu söylüyorlardı. ama bu zamana nasip oldu evlilik için görüşmek. en yakın arkadaşıyla amca kızım evli. eniştemin teyze oğlu. yani belli başlı şeyleri biliyordum zaten. ailem de aşağı yukarı bazı şeyleri biliyordu, ben görüşmezden önce annem gönlümüz yok dedi ama ben görüşmek istiyorum, tanımak istiyorum dedim. görüştüm pişman da olmadım.

benim de tavsiyeleriniz hoşuma gitti, teşekkürler.

Aaa bizim gibisiniz bizde esimle zit karakterleriz cooook mutluyuz iyi ki esimi bulmusum yalniz biz dengiz mesleklerimiz ayni

Bi keresinde mende sizin kimi 7 il once birini sevdim o da siz anlatdiginiz kimi idi annem babam istemirdi amma ben istediyin ucun niwan yaptilar 3 yil niwanli olduq ev konusu yuzunden .3 yilda 1 1 mizi tanidiq sonra 1 1 mizin tipi deyilik niwani atdiq .yeni sizde sonu iyi ola bilirde yalniz niwan ya evliliye sakin telesmeyin 1 1 nizi taniyin

Ayni erkek arkadasimla beni anlatmissin cok hosuma gitti :) onun burcu akrep benimki ikizler tam tersi yani ve 6 yildir beraberiz :) evet bazen iliskiyi sen yurutmek zorunda kaliyosun sikiliyosun zaman zaman ama toplamda geneline baktigim zaman onun sakinligi benim sinirimi tolere ediyor, onun nesesi benim karamsarligima iyi geliyor ,mutlu ediyor.. daha sayabilirim olumlu yani daha fazl kisacasi.zitliklardan dogan bir uyum diyebilirim.hakkinda hayirlisi olsun bence tani :) kndi iliskime cook benzettigim icin paylasmak istedim :)

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…