• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm çocuk 2 haftadır mesaj atmıyor?

Sibelioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
22
21
3
Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Mesajlaşmayı hiç sevmiyor gibi ama uzun olanı kastettim. Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?

Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
Hayatından çıkart bence. Pek umursuyor gibi gelmedi bana. Kırılmış da olabilir, konuşmanın ayrıntılarını bilmeden pek yorumlayamayız sanki.

Ayrıca biraz çelişkili davranmışsınız sanki. Sıkan biri değilim, uzun mesajlaşmayı sevmiyorum vs deyip sonra sevgililik konusunda "ne olduğumuz belli değil mi" diyerek emrivaki yapmanız çelişkili geldi bana.

Hayatından çıkart bence. Pek umursuyor gibi gelmedi bana. Kırılmış da olabilir, konuşmanın ayrıntılarını bilmeden pek yorumlayamayız sanki.
Neye kırılmış olabilir? Çok çıkartmak istiyorum, ama hiç konuşmadan rtmeden her yerden çıkarmak ergence gibi de geliyor. Bilemedim

Adam biz neyiz demiş ; senin bir fb'yiz demedigin kalmış.
Adam kendince : "iyi o halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar tekrar.
Ama adamı bu kıvama sen getirmişsin bence.

Adam kendince : "iyi halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar..
Ben o lafı tam tersini ima ediyor gibi algılamıştım 😂

Adam kendince : "iyi halde ; ihtiyacım oldukça gelirim,mesajdır,el ele tutusmadir zaten zaman kaybı" demiş.
Pipisi büyümeye başladığında arar tekrar.
Ama adamı bu kıvama sen getirmişsin bence.
Ama ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?

Ben birisiyle görüşüyordum. Ondan öncede arkadaştık. Sonra görüştük ettik beraber de olduk. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim. Evet doğru diyorsun dedi. Sonra ben buna uzun uzun mesajlaşmaktan hoşlanmadığım söylemiştim. Bana hiç mesaj atmadı. Dedim yanlış anlamış olabilir mi? Mesajlaşmayı hiç sevmiyor gibi ama uzun olanı kastettim. Son 2 mesajı ben attım ettim. Ondan sonra hiç yazmıyım dedim ondan bekliyim dedim. Ne mesaj attı ne aradı. Yaptığı tek şey İnstagramdan post attı 1 tane o. Sizce ne yapmam lazım? Bir sorunu olup olmadığını mı sorayım? Yoksa böyle gitsin yokmuş gibi mi yapayım? Yoksa direkt çıkartıyım mı hayatımdan?
"Ne olduğumuz belli" derken neyi kastettiniz? Fuckbuddy olmayı mı? Ama insan fuckbuddysi ile el ele tutuşmaz ki o tuhaf geldi bana.

Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim

Ne olduğunuzu ben anlamadim acikcasi şu yazdiklarinizdan, sizin ne olmayi beklediginizi de anlamadim. İkinizin de ne olduğunuz konusunda ayni dusundugunden emin misiniz? 😬

Yani guzel vakit gecirip, sevisip, el ele tutuşan herkes sevgili olmuyor ya hani...
🤷 Bence adam sizinle sevgili degil.

. Beraber olduktan sonra da görüştük. Hatta bana şey sordu bu en son olan şryden sonra konuşabiliriz. Ben dedim ben çok sıkan eden bi insan değilim görüşüyoruz ele ele tutuşuyoruz dolaşıyoruz güzel vakit geçiriyoruz biz şimdi neyiz demeye gerek var mı ne olduğumuz belli sence dedim.
FB'yiz demişsin o da tamam demiş. Hoşlanıyorduysan neden böyle açık ilişki sinyali verdin cool olmak adına mı? Yok umursamıyorsan şimdi de boşver.

''uzun mesajları sevmem ,ne olduğumuz belli ''gibi bir sözle ben bizim ilişkimiz bu kadarla sınırlı gibi birşey anladım ,durduk yere uzun uzun boğucu mesajlar atmadan bunu söylediğiniz için daha en baştan mesaj atmasının önünü kesmiş gibi görünüyorsunuz,o da benim gibi anladıysa ondan öyle davranıyor olabilir. ama düşünüyorum ,çok hoşlansaydı arardı bence , 2 hafta uzun zaman o yüzden yol verin gitsin derim

Ya ben sevgiliyizi kastetmiştim fb'yi değil 😔
Ben de ilk başta öyle anlamıştım, sonra yorumlar kafamı karıştırdı.

Çocuk size karşı duygusal bir şeyler hissediyor muydu? Sevgili olduğunuzu ima edip sonra soğuk davranıp mesajlaşmak istememenize bozulmuştur. Ya da yanlış anlamıştır diğer üyelerin dediği gibi.

Ama ben sevgili olduğumuzu kastetmiştim. Sevgililer yapar bunu. Yanlış mı anladı diyorsun? Sence ne yapmalıyım?
Her işin bir yolu yordamı vardır.arada yaşanacakları atlarsan sonuç istediğin gibi olmaz.size sevgili olalım dememiş, size aşık olduğunu söylememiş.sadece konuşup,sevişmişsiniz sonrasında da madem seviştik el ele de tutuşuyoruz biz sevgili olduk diye dayatmışsınız.adam da he demiş, geçmiş.aslinda böyle bir niyeti yokki.insanlar böyle mi sevgili oluyor?bir düşünün

Back