- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ablacim zaman degistiteknik eğitim fakültesi mezunları benim zamanimda meslek liselerine teknik öğretmen oluyorlardı. sonra kapatıldılar daha doğrusu teknoloji fakültesine cevrildiler bildiğim kadarıyla. o zamanki mezunlara mühendislik tamamlama sınavı açıldı sınavı kazananlar mühendislik fakültelerinde okuyup muhendis olabildi ama mühendis olabilmeleri icin mühendislik fakültesinde okumaları sart tabi ama o sınavı kazanamayıp teknik öğretmen olarak kalip yine de mühendisim diye dolasanlar var.
Sen ne iş yapıyon ki? Tahsilin ne?Yumusatamam bitanem
Ne demisler davul bile dengi dengine
BBenihakedecek bi koca lazim
Burda soyleyemem ki be tatlim beni taniyip ifsa edenler cikabilir merak edenler ozelden yazsinsizin mesleğiniz nedir? Mühendis değilse işim olmaz fazla iddalı bir cümle.
Üniversite mezunu ne is yaptigimi merak edenler ozelden yazsinSen ne iş yapıyon ki? Tahsilin ne?
Üniversite mezunu ne is yaptigimi merak edenler ozelden yazsin
Zaten hayatını anlattın kız, bugüne kadar ifşa olmadıysan daha olmazsın.Burda soyleyemem ki be tatlim beni taniyip ifsa edenler cikabilir merak edenler ozelden yazsin
E ayni sey isteyalan söyleyenle hiç işin olmaz deseniz amenna ama mühendis değilse hiç işim olmaz derseniz ister istemez sizin mesleğiniz merak edilir.
Tabi tabi buraya konusunu actigim adami bulup ifsa ettinizZaten hayatını anlattın kız, bugüne kadar ifşa olmadıysan daha olmazsın.
İfşa mı ettik?Tabi tabi buraya konusunu actigim adami bulup ifsa ettiniz
Yok anam yok sütten agzim yandi bi kere yogurdu üfleyerek yerim bundan sonra
Ondan once oldu tatlimİfşa mı ettik?Ne zaman kız? Öyle birşey yok tatlım. Kudra liste yaptı sadece. Seni bilmiyoruz ki daha, adamı ifşa edelim?
Teknisyense teknisyenim desin muhendisim niye diyor cok ezikceBence görüsmemenizden yanayım. Basında meslegi konusunda yalan söyleyen biri var, yalanların devamı gelebilir. İcinizde acabalar ve endiselerle yasarsınız. O yüzden hic gerek.
Ayrıca myo mezunuysa ucak teknisyeni gibi bir bölümdür. Yapıyorlar bunu teknisyen olup mühendisim diyenler var:)
Aboooo, hangisi bu?Ondan once oldu tatlim
Senin haberin yok zaar
Buraya konu actigim adami biri bulup soylemis
Adam da bana neden konu actin diyerek kizdi sogudu benden
Var böyle bir sürü bizzat kendim sahit oluyorum, bilgisayar programcılıgı okuyup bilgisayar mühendisiyim diyen cok:) oldukça ezikce hatta kisilik bozuklugu bu kompleksli insanların işi. O yüzden daha sağlıklı, kaliteli biriyle konuşun görüsün derim.Teknisyense teknisyenim desin muhendisim niye diyor cok ezikce
O listedekilerden biri isteAboooo, hangisi bu?
Hay agzin bal yesin ne dogru dedin kizIyy olmadığı biri gibi görünmeye çalışan bi erkekten uzak dur lütfen. Tekniker büyük ihtimalle ama ezik hissettiği için mühendisim demiştir. Boyu posu boşver bu ezik yalan bile yeterli gorusmemen için. Kitabın ortasından konuşmaya bayılırım. İlk hissettiğin hep doğrudur. Kafanda şüphe varsa o gerçektir.
Merak ediyosan ancak ve ancak ozelden anlatabilirim tatlimMerak edip sormuştum özelse anlatma tabiki
Yine mi?? Kadinin capkini da boyle oluyor desenize. Karantina yasaklar da helal olsun valla
Isim olmaz zaten tekmeyi basarimVar böyle bir sürü bizzat kendim sahit oluyorum, bilgisayar programcılıgı okuyup bilgisayar mühendisiyim diyen cok:) oldukça ezikce hatta kisilik bozuklugu bu kompleksli insanların işi. O yüzden daha sağlıklı, kaliteli biriyle konuşun görüsün derim.
Ömrünüzü çürütmeyin böyle yalancılarla.
Zor derken. Sen zor gormemissin. Konularin hic de zor kiz oldugunu soylemiyorNe capkini hanımefendi zor kizkm
Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilirZor derken. Sen zor gormemissin. Konularin hic de zor kiz oldugunu soylemiyor