- 27 Haziran 2010
- 6.557
- 13.169
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Kendinden bahset deBen ne diye sorayim peki bugun mesajda sorsam mi
Aşkım, adam sen olduğunu bile bilmiyordu. Konuştuğu kadının yüzünü bile göremedi adam.O adaylarin da gönlü olmasa benle konusmazdi degil mi
Meraktan soruyorum 4 yıllık teknik eğitim fakültesi derken ne oluyor onlar? Mühendisliklerde 4 yıl ya(hazırlık saymıyorum) farkını merak ettimmeslegi konusunda yalan söyleyen çok insan var. artik soyleye soyleye kendileride inanıyorlar ciddi ciddi.
çevremde 4 yıllık teknik eğitim fakültesi bitirip (muhendislik tamamlama sınavını kazanamadı) bir fabrikaya teknisyen olarak girip herkese kendini mühendis diye tanıtan bir akrabam var. hatta eşi bile kocam mühendis diye dolanıyor ortalarda kendilerini inandırmışlar resmen ama muhendis değil teknisyen. hatta 2 yıllık makine bölumunu bitirip kendini makine muhendisiyim diye tanıtanınıda gördum.
Bu çocukta boyle tiplerden muhtemelen.
Muthis fikirDirekt uçakla görüşün.
Bu ne şiddet ne celal canim ChelzyYine tipik umutsuz.Ne diyeyim,nasil sorayim,ne cevap vereyim va vs.Burda pabuç kadar dilin var masallah.Herkese laf yetistiriyorsun.Soracaksin iste..Maksadiniz belliyse adamla dumduz sorucaksin iste ne mezunusun,ne is yapiyosun .Bu kadar basit.Bazen boş boş sorular soruyosun cidden.
Yahu 4 yila tamamlasa bile bu onu muhendis yapmaz kiuçak mühendisi dememiş ki..
uçak bakım mühendisi.. havacılık lisesi mezunudur muhtemelen iki yıllıkla tamamlamıştır.
Bugun her halti soracam hatta diplomasinin fotosunu isteyecemArkadaş efsaneymis ama bu yoklukta nedir yaekonomik kriz ,buhranı anlarım da bu bambaşka birşeymiş tavsiye derseniz boya çok takılmayın yoklukta var malum
Ama mesleki olarak merak ettiklerinizi kesinlikle beyefendiye sorun cevapları da irdeleyin saf olmadiginizi anlasin zaten yalan söylüyorsa tuyer
He valla ya bu yoklukta hic evlenemem artıkBen de ona güldüm aklıma geldikçe gülerim artık gençler çok şanssız çok
Kiz neymis mumkun olanHaaa, onu görmedim.Atlamışım. Mümkün.
Ahahahahh bu benim aklima niye gelmdigelmediAöf de uçak teknolojileri bölümü var cnm linkendinde profili açıksa çalıştıgı yerlere bak cnm meslegini anlamanda fayda sağlar ; yalnız şöyle bir durum var myo mezun olup da ayrıca uçak mühendisliği okumak çok garip geldi çünkü puanı yüksek uçak teknolojilerinin cnm. Zeki adammış demekki kendi de bu zekasını sonrasan farketmiş galiba
Yahu sende genelleme yapmaAşkım, adam sen olduğunu bile bilmiyordu. Konuştuğu kadının yüzünü bile göremedi adam.
Bugun mesaj atti zaten mesajda sorcam hergun mesajlasiyo,Kendinden bahset de
Yüzyüze görüşmeden önce hakkında birşeyleri bilmek isterim de
Neler yaparsın, işin gücün, nerede ne okudun, nelerden hoşlanırsın vs sohbet adı altında bilgi alabilirsin.
Tabi tabi teshisi koyduhoca güzel bir teşhis koymuştır eminim
Ilk dedigi sey su olduNe dedi ne dedi
Neymiş engelleyen şeylerTabi tabi teshisi koydu
Bu benim surekli birileriyle tanisip olmamasini engelleyen seyler varmis. Bu durum normal degilmis yani
Burda anlatmam doğru olur mu bilmiyorum kiNeymiş engelleyen şeyler
Merak edip sormuştum özelse anlatma tabikiBurda anlatmam doğru olur mu bilmiyorum ki