- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
sosyal medyadanNerden tanıştınız
Görüşün gitsin ne olacak sanki
sence napim kararsızımAdam ile görüşmeyi sürdürecek misiniz? Boy konusunu aşabildiniz mi?
Hmm o zaman bu noktada karar sana kalıyor. Pandemi döneminde yüzyüze görüşme olmadan tanımak da zor tabi. İç sesine göre hareket et derim. Biraz daha tanı adamı, ters bir yanını görmezsen ve zamanla onu tanıdıkça beğenirsen devam edersin. Ama baktın adamın boyu sürekli gözüne batıyor, olmaz bu iş. Çünkü beğenmeme durumunu ona da yansıtırsın ister istemez. İçine sinmesi önemli.geçen gün sordum canım bölümünü falan 2 yıllık mekanik okuyup sonra aofle 4 yıla tamamlamış
Thy e girdikten sonra yunanistandan lisans almış o lisansın fotosunu attı orda ingilizce uçak bakım mühendisi yazıyor yani dünyada muhendis olarak geçiyormuş ama türkiye şartlarında değil bence maaşıda 7-8 bin tl sanırım
Neden ki ne yük varmis ki sirtindaYengeniz nasıl umarım yükü hafiflemiştir
Evlenince anlarsın.Neden ki ne yük varmis ki sirtinda
Hahhahhahh buna acayıp güldüm hahahaNeden ki ne yük varmis ki sirtinda
Gerçekten bu soruyu soruyor musunuzNeden ki ne yük varmis ki sirtinda
ahahahhahh evet sabiha gökçende calısıyorGeçen sene görüştüğüm birisine çok benziyor ya, sormadan edemem, sabiha gökçende mi çalışıyor:)
hayatım niçin bu kadar merak ediliyor bu soruyu ozelden yanıtlayabilirim ancakKonu sahibesi sen ne iş yapıyorsun?
yunanistandan parayla lisans almış o yüzden muhendis sanıyorAöften uçak mühendisi olmuştur : )
Zor derken!!!Ne capkini hanımefendi zor kizkm
Aa evleniyo musun?geçen gün sordum canım bölümünü falan 2 yıllık mekanik okuyup sonra aofle 4 yıla tamamlamış
Thy e girdikten sonra yunanistandan lisans almış o lisansın fotosunu attı orda ingilizce uçak bakım mühendisi yazıyor yani dünyada muhendis olarak geçiyormuş ama türkiye şartlarında değil bence maaşıda 7-8 bin tl sanırım
GrafikerKonu sahibesi sen ne iş yapıyorsun?
He hiç kimse bilmiyor ya zatenhayatım niçin bu kadar merak ediliyor bu soruyu ozelden yanıtlayabilirim ancak