- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.201
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ahahahahh bu benim aklima niye gelmdigelmedi
Ikinize deKime kızgınsınız bana mı buluşacagınız arkadaşa mı.
Bence kızacak yer arıyorsunuz siz.Ikinize de
DiyorsunBence kızacak yer arıyorsunuz siz.
Aynen. Ben kızacagınız ne yapmış olabilirim acabaDiyorsun
BosverAynen. Ben kızacagınız ne yapmış olabilirim acaba
Ben uzun boylu birinle evlenirdim Benim icin boy onemli icime sinmezse mutlu da olamamSen olsan napardin
Evet o sebeble uçagi senin için daha makul buldum.Muthis fikir
Bu akil fazla sana
Ben baska adaya mi gecsemEvet o sebeble uçagi senin için daha makul buldum.
o zaman en kısa sürede öğrenmeye bak boşuna uğraşma :)Ay muhendis degilse hic isim olmaz zaten onunla
Tekmeyi basarim hemen
Hic uğraşamam boyle ezik tiplerle
Adamın boyu kaç da kısa diyorsunuz, merak ettim. Ben 1.68'im, erkek arkadaşım da benimle aynı boyda. Arkadaş olarak görüştüğümüzde ondan hoşlandığımı belli etmeme çabasıyla onun egosunu zedelemek amaçlı topuklu ayakkabı giyerek gitmiştim. Benden kısa görünsün diye. O farkına bile varmamıştı, daha çok hoşlanmıştımMinyon bir kizim 157
uçak mühendisi dememiş ki..
uçak bakım mühendisi.. havacılık lisesi mezunudur muhtemelen iki yıllıkla tamamlamıştır.
Bence görüsmemenizden yanayım. Basında meslegi konusunda yalan söyleyen biri var, yalanların devamı gelebilir. İcinizde acabalar ve endiselerle yasarsınız. O yüzden hic gerek.
Ayrıca myo mezunuysa ucak teknisyeni gibi bir bölümdür. Yapıyorlar bunu teknisyen olup mühendisim diyenler var:)
internetten mi tanistiniz? 5 6 yil once bi arkadasim ziraat muhendisi bi cocukla evlenmisti. yani arkadasim, ailesi ve herkes ziraat muhendisi oldugunu zannediyordu. evlendikten sonra kocasinin 2 yillik bir bolumden terk oldugunu ogrendi. bu ddonemde kimseye guven olmaz. diplomasinin fotosunu isteyinİyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
Yunanistandan bir lisans almış onu gösterdi banainternetten mi tanistiniz? 5 6 yil once bi arkadasim ziraat muhendisi bi cocukla evlenmisti. yani arkadasim, ailesi ve herkes ziraat muhendisi oldugunu zannediyordu. evlendikten sonra kocasinin 2 yillik bir bolumden terk oldugunu ogrendi. bu ddonemde kimseye guven olmaz. diplomasinin fotosunu isteyin
Boyu kısa da ne kadar kısa mesela? 1.65 - 1.70 kısadır bir erkek için. Senden uzunsa, senin için çook de önemli bir kriter değilse tölere edilebilir. Eğitim konusunda da umarım yalan söylememiştir. Belki Dgs ile geçiş yapmıştır diye düşündüm. İki mezuniyetini de bu yüzden yazmış olabilir. Üniversiteyi nerede okuduğunu falan konuştunuz mu?İyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
geçen gün sordum canım bölümünü falan 2 yıllık mekanik okuyup sonra aofle 4 yıla tamamlamışBoyu kısa da ne kadar kısa mesela? 1.65 - 1.70 kısadır bir erkek için. Senden uzunsa, senin için çook de önemli bir kriter değilse tölere edilebilir. Eğitim konusunda da umarım yalan söylememiştir. Belki Dgs ile geçiş yapmıştır diye düşündüm. İki mezuniyetini de bu yüzden yazmış olabilir. Üniversiteyi nerede okuduğunu falan konuştunuz mu?
Nerden tanıştınızBeni etkilemek icin yalan soyledigini mi dusunuyosun şekerim