Görüşmeli Miyim?

2 yıllık okumuş ise teknikerdir ama belki de dikey geçiş olayı ile falan 4 yıla tamamlayıp mühendis olacaktır, hala okuyorsa linkedln eklememiş olabilir.
Gerçi uçak mühendisliğine böyle dikey geçiş falan var mı bilemiyorum.

Minyon bir kizim 157
Adamın boyu kaç da kısa diyorsunuz, merak ettim. Ben 1.68'im, erkek arkadaşım da benimle aynı boyda. Arkadaş olarak görüştüğümüzde ondan hoşlandığımı belli etmeme çabasıyla onun egosunu zedelemek amaçlı topuklu ayakkabı giyerek gitmiştim. Benden kısa görünsün diye. O farkına bile varmamıştı, daha çok hoşlanmıştım Yıllardır alıştım, aksine hoşuma gidiyor aynı boyda oluşumuz. Huyu huyuma, boyu boyuma uygun uyumlu görünüyoruz.

uçak mühendisi dememiş ki..
uçak bakım mühendisi.. havacılık lisesi mezunudur muhtemelen iki yıllıkla tamamlamıştır.

Arttırıyorum, uçak bakım teknisyeni de olabilir. Uçak bakım işleri sertifikayla yapılıyor genelde yanlış hatırlamıyorsam, sertifika alarak 4 yıllık okula gitmeden da 'mühendis' olabiliyorsun.

Katiliyorum havacilik ve uzay mühendisliği çok az sayıda okulda var. O bölüm mezunları da zaten TAI, roketsan gibi şirketlerde çalışıyorlar, THYde yer servisi vermiyorlar. Uçak bakım teknisyenleri basbayağı havalanında yer hizmetlerinde çalışıyor yani uçak falan tasarlamıyor. İnen uçakların tekeriydi, elektronik aksamıydı kontrol ediyorlar. Adam havaalanında çalışıyorsa gerçekten mühendislik diploması olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum. Muhtemelen 2 yıllık mezunudur.

internetten mi tanistiniz? 5 6 yil once bi arkadasim ziraat muhendisi bi cocukla evlenmisti. yani arkadasim, ailesi ve herkes ziraat muhendisi oldugunu zannediyordu. evlendikten sonra kocasinin 2 yillik bir bolumden terk oldugunu ogrendi. bu ddonemde kimseye guven olmaz. diplomasinin fotosunu isteyin

Yunanistandan bir lisans almış onu gösterdi bana

Boyu kısa da ne kadar kısa mesela? 1.65 - 1.70 kısadır bir erkek için. Senden uzunsa, senin için çook de önemli bir kriter değilse tölere edilebilir. Eğitim konusunda da umarım yalan söylememiştir. Belki Dgs ile geçiş yapmıştır diye düşündüm. İki mezuniyetini de bu yüzden yazmış olabilir. Üniversiteyi nerede okuduğunu falan konuştunuz mu?

geçen gün sordum canım bölümünü falan 2 yıllık mekanik okuyup sonra aofle 4 yıla tamamlamış
Thy e girdikten sonra yunanistandan lisans almış o lisansın fotosunu attı orda ingilizce uçak bakım mühendisi yazıyor yani dünyada muhendis olarak geçiyormuş ama türkiye şartlarında değil bence maaşıda 7-8 bin tl sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…