Görüşmeli Miyim?

Umutsuz vaka bence bir görüşün. Ilk görüşmede konusulur zaten egitim iş falan. Konuşmaya göre devam edip etmeyeceginize karar verirsin.
Boy konusunda bir şey söyleyemem, herkesin kriteri farklı sonuçta. Birisi için ilişki bitirme sebebiyle baskasi için önemsiz bir ayrıntı olabiliyor.
Mesajda soracam
Muhendis degilse bende buz etkisi yaratir kacarak uzaklasirim zaten

meslegi konusunda yalan söyleyen çok insan var. artik soyleye soyleye kendileride inanıyorlar ciddi ciddi.

çevremde 4 yıllık teknik eğitim fakültesi bitirip (muhendislik tamamlama sınavını kazanamadı) bir fabrikaya teknisyen olarak girip herkese kendini mühendis diye tanıtan bir akrabam var. hatta eşi bile kocam mühendis diye dolanıyor ortalarda kendilerini inandırmışlar resmen ama muhendis değil teknisyen. hatta 2 yıllık makine bölumunu bitirip kendini makine muhendisiyim diye tanıtanınıda gördum.

Bu çocukta boyle tiplerden muhtemelen.

images-1_1598590765370.jpeg

meslegi konusunda yalan söyleyen çok insan var. artik soyleye soyleye kendileride inanıyorlar ciddi ciddi.

çevremde 4 yıllık teknik eğitim fakültesi bitirip (muhendislik tamamlama sınavını kazanamadı) bir fabrikaya teknisyen olarak girip herkese kendini mühendis diye tanıtan bir akrabam var. hatta eşi bile kocam mühendis diye dolanıyor ortalarda kendilerini inandırmışlar resmen ama muhendis değil teknisyen. hatta 2 yıllık makine bölumunu bitirip kendini makine muhendisiyim diye tanıtanınıda gördum.

Bu çocukta boyle tiplerden muhtemelen.
Insanlar kafayı yemiş.
Karsilarindaki insanları da saf salak sanıyorlar herhalde.

ben sana çok kızmıyorum umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 . bi partnerin yoksa tabiki flörtlerin olur. bende sevgilim yokken bir sürü kişiyle flörtleşmiştim. sende anlayamadığım nokta bu kadar sıradan bir şeyi her seferinde çok çok ciddiye alman. adam yalan mı söylemiş sen takıl zamanla çıkar ortaya, istemezsen yol verirsin. boyu kısa olur mu diyorsun? biz ne bilelim bunun cevabı sende, sırf boyu kısa diye insanın kafasında soru işareti kalıyorsa zaten başka şeylerde eksiktir. denemeden bütün cevapları bilmek istiyorsun bi sal nolur. önce bi tanı, cevaplarını bul ondan sonra kafan karışsın. direkt ciddi ilişki olacaksa olsun yoksa olmasın diye mi bakıyorsun? hiç öyle bir havan yok gibi gelmişti bana konularından. yanlış itham ediyorsam kusura bakma. sanki rahat olsan işler daha kolay akıp gidecek gibi geliyor bana.

İyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :KK70:
Iyy olmadığı biri gibi görünmeye çalışan bi erkekten uzak dur lütfen. Tekniker büyük ihtimalle ama ezik hissettiği için mühendisim demiştir. Boyu posu boşver bu ezik yalan bile yeterli gorusmemen için. Kitabın ortasından konuşmaya bayılırım. İlk hissettiğin hep doğrudur. Kafanda şüphe varsa o gerçektir.

X