- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Okuduğu bölümden tut şu anki meslegine kdar her şeyi sor. İşyerinin nerde oldugunu bile sor. Bunlar abes sorular değilki. Bir ilişkiye başlayabilmek için karşındakini tanıman lazım. Adı soyadını sormak ne kdar doğalsa mesleğini çalışma şartlarını-saatlerini sormak da o kdar doğalYalan olup olmadigini anlamam icin ne sorayim kuzum
Yahu açtığın konuların çoğu bu adamı nasıl tavlarim bana tavsiye verin üzerine, hangi hayrandan bahsediyorsun sen umutsuzAy cok komik
Gidiklada guleyim
Sence hayranim bu kadar cok olmasa her ay farkli bir aday icin konu acar miydim
O adaylarin da gönlü olmasa benle konusmazdi degil miYahu açtığın konuların çoğu bu adamı nasıl tavlarim bana tavsiye verin üzerine, hangi hayrandan bahsediyorsun sen umutsuz
Ya şundan eminim herkesin bildigi bir havayolu sirketinde calisiyor havaalanindaOkuduğu bölümden tut şu anki meslegine kdar her şeyi sor. İşyerinin nerde oldugunu bile sor. Bunlar abes sorular değilki. Bir ilişkiye başlayabilmek için karşındakini tanıman lazım. Adı soyadını sormak ne kdar doğalsa mesleğini çalışma şartlarını-saatlerini sormak da o kdar doğal
Valla bu kadar kafa bir kızken nasıl birini bulamıyorsun hayret ediyorumTabi haklisin
Ne kadar ciddi oldugumu gorsun
Bu soruyu bende kendime defalarca sordum biliyo musunValla bu kadar kafa bir kızken nasıl birini bulamıyorsun hayret ediyorum
Yani cok sacma evetYa sen yanlış anladın, ya sonradan okudu da orada profili güncellemedi, ya da yalan söylüyor ki bu çok saçma bir hareket. Ne zamana kadar saklayacak? Aklın kalacaksa merak edeceksen görüş bence
Once yalan soyleyip soylemedigini bi anlayalim daYalan söylüyorsa görüşmeyi kesin bence
Yani boy kismini sorun etmeyebilirim belki ama yalani aslaaatanıstıgınız cocuk sıze meslegı konusunda yalan soylemıs daha en bastan yalan bence asıl sorun bu
etrafınızdakılerın kısa boylularla evlenmesı konu baglamı dısında boy bu sız sıkıntı etmıyorsanız sıkıntı yok
ama yalan cıddı bır sıkıntı
Sen olsan napardinBoyunun kısa olmasi icine sinmeyecekse hic gorusme bence sonradan o boy batar gozune,muhendis diye boyunu gormeyeceksen onu bilemem tabi ama hangisi onemli onu düşün
Bugun sorucam gelismeleri sizinle paylasmami ister misinMesleği hakkında bize değil ona sorsanız daha sağlıklı bir cevap alırsınız bence
Hakli amaArkadaşınıza güldüm
Yine tipik umutsuz.Ne diyeyim,nasil sorayim,ne cevap vereyim va vs.Burda pabuç kadar dilin var masallah.Herkese laf yetistiriyorsun.Soracaksin iste..Maksadiniz belliyse adamla dumduz sorucaksin iste ne mezunusun,ne is yapiyosun .Bu kadar basit.Bazen boş boş sorular soruyosun cidden.Ben ne diye sorayim peki bugun mesajda sorsam mi
He valla yaaCümle ne görüşmesi pandemi döneminde diye devam edecek sandım hfhdjdhdjs
Mesleği ile ilgili kendisine sorabilirsiniz, eğer yalansa görüşmeyin.
Daha en baştan yalan söyleniyorsa, ileride neler olur.
Açtığın fake hesaplarla,kim olduğunu dahi bilmeden yazışarak sende gönülleriin olduğunu ortaya koyuyorlar tabi, haklısın.O adaylarin da gönlü olmasa benle konusmazdi degil mi
Aslinda ailesi baska sehirde yasiyormus bu burdaBi görüş tanış işi kötü değil teknisyen bile olsa ki bu zamanda iş yok. Ama tabi küçük bir yanlış anlamamı yoksa seni etkileme yalanı mı var ortada bakmak lazım. Yalancıysa baştan ofsayt ama dil sürtmesiyse hadi bi dene derim ben. Boy değil kişinin işlevi, beceri ve kabileyi, insanlığı önemli. Bu kadar kel, bodur, çirkin, göbekli adam nasıl evleniyor? Tabi ki bir tatlı söz, iki espri ve maddi imkanları (statüsü ve statüsünün sağladığı özgüvenle) ile... Bi tanı bakalım. Adam işe de gitmiyordur şu aralar pandemi malum. Gez toz yasaklar izin verdikçe bi tanı. Sevmezsen tohumuna para mı saydın sal gitsin. Korkma tanı belki cevher buldun! ( Ya da paslı teneke) Bi değerlendirmeden bilemezsin.
Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim...Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret
NedenKomsu ve kameramana +1
He valla oyle giiiz boyle koca adayi pandemide bicilmis kaftanİyi de panpa 5 aday yok ki bunu eleyip vaktini diğerlerine kanalize desin ... ormandaki tek ağaç bu adam yani