Görüşmeli Miyim?

Yalan olup olmadigini anlamam icin ne sorayim kuzum
Okuduğu bölümden tut şu anki meslegine kdar her şeyi sor. İşyerinin nerde oldugunu bile sor. Bunlar abes sorular değilki. Bir ilişkiye başlayabilmek için karşındakini tanıman lazım. Adı soyadını sormak ne kdar doğalsa mesleğini çalışma şartlarını-saatlerini sormak da o kdar doğal

Ay cok komik
Gidiklada guleyim
Sence hayranim bu kadar cok olmasa her ay farkli bir aday icin konu acar miydim
Yahu açtığın konuların çoğu bu adamı nasıl tavlarim bana tavsiye verin üzerine, hangi hayrandan bahsediyorsun sen umutsuz

Ya şundan eminim herkesin bildigi bir havayolu sirketinde calisiyor havaalaninda
Ama iste sadece hangi uniden mezun oldugunu soylemisti
Peki konuyu oraya nasil getirecem

Ya sen yanlış anladın, ya sonradan okudu da orada profili güncellemedi, ya da yalan söylüyor ki bu çok saçma bir hareket. Ne zamana kadar saklayacak? Aklın kalacaksa merak edeceksen görüş bence
Yani cok sacma evet
Bugun uni de hangi bolumde okudugunu sorucam
Linkedindeki yazanlari soylerse iyi de bunlari okuyan muhendis olmaz ki diyip ezecem onu

Yani boy kismini sorun etmeyebilirim belki ama yalani aslaaa

Ben ne diye sorayim peki bugun mesajda sorsam mi
Yine tipik umutsuz.Ne diyeyim,nasil sorayim,ne cevap vereyim va vs.Burda pabuç kadar dilin var masallah.Herkese laf yetistiriyorsun.Soracaksin iste..Maksadiniz belliyse adamla dumduz sorucaksin iste ne mezunusun,ne is yapiyosun .Bu kadar basit.Bazen boş boş sorular soruyosun cidden.

Aslinda ailesi baska sehirde yasiyormus bu burda
Burdaki is imkanlarim iyi o yuzden ailemin yanında değilim diyor
Demek ki iyi kazaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…