Görüşmeli Miyim?

Yüzyüze görüşmeden telefonda eğitimini işini gücünü öğrenebilirsiniz. Tatmin olmazsanız linkedinde yazanları da söylersiniz. Dürüstlük durumunu ölçüp tartıp ona göre görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz.
Boy konusuna gelince kısa derken sizden de mi kısa yoksa hep uzun adamlarla görüştüğünüz için mi kısa geldi?
Bir de şu arkadaşlarım hep kısa adamlarla evleniyor kısmı çok saçma değil mi? Sonuçta uzun adamlar da birileriyle evleniyor bekar ölmüyor.

Yüzyüze görüşmeden telefonda eğitimini işini gücünü öğrenebilirsiniz. Tatmin olmazsanız linkedinde yazanları da söylersiniz. Dürüstlük durumunu ölçüp tartıp ona göre görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz.
Boy konusuna gelince kısa derken sizden de mi kısa yoksa hep uzun adamlarla görüştüğünüz için mi kısa geldi?
Bir de şu arkadaşlarım hep kısa adamlarla evleniyor kısmı çok saçma değil mi? Sonuçta uzun adamlar da birileriyle evleniyor bekar ölmüyor.
Ben ne diye sorayim peki bugun mesajda sorsam mi

Görüş nolur görüş yalvarırım görüş bitsin bu bekarlığın valla bana dert oldun. Her gece rüysma giriyorsun bu kız hep bekar mı kalacak. Hiç mi kimse karşısına çıkmayacak diye kabuslar görüyorum
Aahahahahhh cok tatlisin canim ya
Her gun yat kalk dua et evleneyim diye
Sende kurtul bende

Eleman büyük ihtimalle uçak-bakım teknikeri. 2 yıllık okuyup mühendis olması imkansız. Aöf bitirmiştir üzerine sadece. Mühendislik fakültesini bitirmiş olsa linkedn’de güncellerdi diye düşünüyorum.

Benim de yıllar önce karşılaştığım biri 2 yıllık mezun olup mühendisim diye geziyordu ortalarda. Ona demiştim hatta ‘mühendis ne alaka?’ Demiştim. Tekniker-mühendis kavramları farklıdır.

En doğrusu ona sormanız, başka türlü acabalarla kalırsınız. Baştayken sorun bu durum ne diye?

Arkadaşınıza da ayrı bi kahkaha attım yani... :olamaz:

İyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın :KK70:

Havacılık sektöründe çalışan biri olarak durumu açıklayayım.
Senin görüştüğün kişi aslında uçak teknisyeni. 2 yıllık myo mezunu evet. Ama iyi
Bir iş yine de.
bu mesleğin yurtdışında karşılığı uçak bakım mühendisi olarak geçiyor. Yurtdışından müşterimiz geldiğinde mesela diyor ki bakım mühendisinize sorar mısınız bu iş kaç gün sürer. Mühendis? Hee teknisyen. Bu karmaşayı hep yaşıyoruz.
Bu sebeple bu teknisyenler arkadaşlar kendilerine sosyal hayatlarında mühendis demeyi tercih ediyor. Bizde çalışan bütün teknisyenler sosyal medya hesaplarına mühendis yazıyor.
Yani sizin arkadaşınız mühendislik okumadı. Myo okudu. Az biraz yalan ama çok da değil yani.

X