- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Boyunun kısa olmasi icine sinmeyecekse hic gorusme bence sonradan o boy batar gozune,muhendis diye boyunu gormeyeceksen onu bilemem tabi ama hangisi onemli onu düşünİyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
Arkadaşınıza güldümYakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret
Cümle ne görüşmesi pandemi döneminde diye devam edecek sandım hfhdjdhdjsYakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Arkadaşınıza güldüm
Gorusmeden sorsam zaman kaybetmemek adınaBence görusun, egitiminide sorarsiniz daha bir samimi olunca.
Ohooo tatlim onlari ben bile unuttum yahu önümdeki maclara bakiyorum gordugun gibiSizin her konunuzu görunce aklima kameraman, komsu ve birde yasi buyuk bey aklima geliyor
Kiz inanir misin bu adayda kararsiz kaldimGorusme desek dinleyecek misin?
Ya cocuk gorusse sen her turlu gorusursun yeme bizi simdi :)
Hangisi derkenHangisinden daha çok elektrik aldıysan onunla görüş.
Dedigi yalansa nasil gorusecem kuzum yaGörüş görüşolursa olur olmazsa önümüzdeki maçlara bakarsın
Sizin her konunuzu görunce aklima kameraman, komsu ve birde yasi buyuk bey aklima geliyor
Ne olmus ki o hikayedeValla umutsuzcuğum inşallah artık gönlüne göre birini bulursun da evlenirsin zira sonunun şu "en güzel gülü arayan kız" hikâyesine benzemesinden endişeliyim.
Dediğinin yalan olup olmadığını anlaman için görüşmen lazım. Bi dinle anla yalansa zaten kes tüm iletişimi.Dedigi yalansa nasil gorusecem kuzum ya
Külliyen yalan.İyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
Gorusmeden mesajda sorsamDediğinin yalan olup olmadığını anlaman için görüşmen lazım. Bi dinle anla yalansa zaten kes tüm iletişimi.
Kiz inanir misin bu adayda kararsiz kaldim
Beni etkilemek icin yalan soyledigini mi dusunuyosun şekerimKülliyen yalan.
Görüşmeden kastım yüzyüxe ya da tleefon hangisi sana uygunsa.Gorusmeden mesajda sorsam
Hic ucak bakim muhendisi tanıdığınız yok mu ya
Hangi bolumden mezun olup oluyorlar acep