Görüşmeli Miyim?

Boyunun kısa olmasi icine sinmeyecekse hic gorusme bence sonradan o boy batar gozune,muhendis diye boyunu gormeyeceksen onu bilemem tabi ama hangisi onemli onu düşün

Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Cümle ne görüşmesi pandemi döneminde diye devam edecek sandım hfhdjdhdjs

Mesleği ile ilgili kendisine sorabilirsiniz, eğer yalansa görüşmeyin.
Daha en baştan yalan söyleniyorsa, ileride neler olur.

Bi görüş tanış işi kötü değil teknisyen bile olsa ki bu zamanda iş yok. Ama tabi küçük bir yanlış anlamamı yoksa seni etkileme yalanı mı var ortada bakmak lazım. Yalancıysa baştan ofsayt ama dil sürtmesiyse hadi bi dene derim ben. Boy değil kişinin işlevi, beceri ve kabileyi, insanlığı önemli. Bu kadar kel, bodur, çirkin, göbekli adam nasıl evleniyor? Tabi ki bir tatlı söz, iki espri ve maddi imkanları (statüsü ve statüsünün sağladığı özgüvenle) ile... Bi tanı bakalım. Adam işe de gitmiyordur şu aralar pandemi malum. Gez toz yasaklar izin verdikçe bi tanı. Sevmezsen tohumuna para mı saydın sal gitsin. Korkma tanı belki cevher buldun! ( Ya da paslı teneke) Bi değerlendirmeden bilemezsin.

Külliyen yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…