- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ilk defa boyle bir soruyla karsi karsiyayim tatlisYanlış anlamayın ama sizin boyunuz kaç? Merak ettim
Bence burada takılmanız gereken şey boydan ziyade çocuğun size en başından yalan söylemiş olması.
Bacım şimdi beni yanlış anlama bende uzun bir insan sayılmam 1.62 boyunda biriyim. Ama bizim gibi ortalama boyda olan kızların şu uzun erkek de uzun erkek diye tutturması bana çok absürt geliyorIlk defa boyle bir soruyla karsi karsiyayim tatlis
158 im
Yol verdim bacimBacım şimdi beni yanlış anlama bende uzun bir insan sayılmam 1.62 boyunda biriyim. Ama bizim gibi ortalama boyda olan kızların şu uzun erkek de uzun erkek diye tutturması bana çok absürt geliyor
O değilde konu eskiymiş meğer naptın çocukla?
Hahaha görüştün yaniYol verdim bacim
Ne diyorsun anlamadim cicimCevap vermiyorum gene alıntı yapıyorgitsene hayali oyun arkadaşının yanina sen
Kiz yok görüşmedimHahaha görüştün yanipeki doğru mu söylüyormuş?
Ay boy da yokmuş kız sendeIlk defa boyle bir soruyla karsi karsiyayim tatlis
158 im
Ayol hic duymadin miAy boy da yokmuş kız sende
Cıks o kısaların kendini kandırması. Bulyon zararlı zaten eve sokmuyoruz. Erkekler de minyonları sokmuyorsa demekAyol hic duymadin mi
Tavukta bulyon kadinda minyon
Cıks o kısaların kendini kandırması. Bulyon zararlı zaten eve sokmuyoruz. Erkekler de minyonları sokmuyorsa demek
Minyon vaaar minyon var şekerimBen de minyonum, hem mutfağım hem kocam var ama ahını alıp durduğum bir yengem yok
O umutsuzun direkt kendisiyle alakalı bir durum
Senin ve kocanin boyu kac tatlimBen de minyonum, hem mutfağım hem kocam var ama ahını alıp durduğum bir yengem yok
O umutsuzun direkt kendisiyle alakalı bir durum
Neymiş oMinyon vaaar minyon var şekerim
Senin boyun kac acaba merak ettimCıks o kısaların kendini kandırması. Bulyon zararlı zaten eve sokmuyoruz. Erkekler de minyonları sokmuyorsa demek
Sana 15-20 cm takarımSenin boyun kac acaba merak ettim
Yav he he kesin oyledirSana 15-20 cm takarım
Valla sor burda istediğine. Beni tanıyan gören bir sürü insan var. Bizde yalan yok. Seni tanıyan var mı forumda? YokYav he he kesin oyledir
Arkadaş bi tane iyi yanı olsa bari herseyden fakirValla sor burda istediğine. Beni tanıyan gören bir sürü insan var. Bizde yalan yok. Seni tanıyan var mı forumda? Yok
Yazık kııızzArkadaş bi tane iyi yanı olsa bari herseyden fakir