- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.510
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
3-5 sene sonra kendisi de 35hem ben en azından evliyim
O zaman da bence boşan diycemAh bi evlenebilse
Bence evlen
Sen onu asil yengeye sorUmutsuz bu gidişle 35'te de bekar olacak.
Yengesinin yaptığı yemeklerle geçen bir osbeş sene. Yolun yarısına yenge yemeğiyle varmak...
Yok evet sonuncuyu da ben aldim bittiEvlenecek adam vardı da bu kız mı evlenmedi?
(Buraya "millet aç aç" karikatürü gelecek)
Sen onu asil yengeye sor
Sen 35 de buruşuksan ben 40 da nerelere gideyimÇok görmüşmüş öyle didi. Bi de ben buruşukmuşum
Bence umutsuza aile apartmani yakisir, alismis yengeyle yasamaya, kaynanayla ayni ev bile olabilir, yalnizlik cekmez, yengenin yoklugunu aramazKadın kendini kısır döngüye sokmuş resmen. Umutsuza hizmet ettikçe ah ediyor, ah ettikçe umutsuz evlenemiyor, evlenemedikçe hizmet devam...
Halbuki "inşallah bir an önce benimki gibi şahane bir koca bulup benimki gibi şahane bir kayınvalide ve görüncenin olduğu bir aileye gelin gitsin" dese bütün sorunları çözülecek, hissediyorum
Nemesis kac 1.90 miSen 35 de buruşuksan ben 40 da nerelere gideyimama bebek gibiyim boyumda 1.70 nerdeyse nemesis bana yer elması diyordu bu boyla gel bide umutsuza yorum yap
Bence umutsuza aile apartmani yakisir, alismis yengeyle yasamaya, kaynanayla ayni ev bile olabilir, yalnizlik cekmez, yengenin yoklugunu aramaz
Neredeyse derken. 1.10'dur o.Sen 35 de buruşuksan ben 40 da nerelere gideyimama bebek gibiyim boyumda 1.70 nerdeyse nemesis bana yer elması diyordu bu boyla gel bide umutsuza yorum yap
Kiz dun olculdum 1.79 ciktim. Cokuyorum teselli olacaksa
Bende niye nerdeyse 1.70 im diyorum bundan birkac sene önce öyleydi şişmanlık ve yamuk durmaktan 68 69 çikiyorumNeredeyse derken. 1.10'dur o.
Iyi ki bi kocan var ya3-5 sene sonra kendisi de 35hem ben en azından evliyim
Selvi boylu kizNeredeyse derken. 1.10'dur o.
Iste buna gülünürHerhangi bir ebatta erkek görmediği gibi 1.70 üzeri kadın da görmemiş
Kimle evleneyimBence evlen
Vaaay nasil buldun kiz helaalll sanaYok evet sonuncuyu da ben aldim bittiKoca ve döviz sikintisi var piyasada
Neyi soracakmisSen onu asil yengeye sor
Ahh ahhh halimden bi sen anliyosun be tatlısıEvlenecek adam vardı da bu kız mı evlenmedi?
(Buraya "millet aç aç" karikatürü gelecek)