- 20 Ocak 2010
- 45.388
- 155.435
- 43
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Bi miktar uzuldümYazık kııızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi miktar uzuldümYazık kııızz
Senin ve kocanin boyu kac tatlim
Yav he he kesin oyledir
Ömründe hiç 1.70’in üzerinde kadın görmediyseBen gördüm KudrAlobar 'ı, boylu poslu manken gibi kadın. Niye bu kadar inanılmaz geldi ki
Ben uzulecek bisry goremiyom burdaBi miktar uzuldüm
Cok gordum cicimÖmründe hiç 1.70’in üzerinde kadın görmediyse
Nasıl gördün, kafanı kaldırarak mı tabureye çıkarak mı?Cok gordum cicim
Merak ettim kocan uzun mu kisa miBu bilgi sana ne katacak? Konudaki bey 1 senedir seni beklemiyordur herhalde.
Ban yememek icin alttan aliyorum diye istedigini soyleyemezsbessevgilioyleyembana hakaret ediyorNasıl gördün, kafanı kaldırarak mı tabureye çıkarak mı?
Yüzü kiris kırıştir kesin kim bilir kac yasinda yasi kemale ermistir hersey biy post degilBen gördüm KudrAlobar 'ı, boylu poslu manken gibi kadın. Niye bu kadar inanılmaz geldi ki
Kiz onemli olan yüz guzelligiArkadaş bi tane iyi yanı olsa bari herseyden fakir
Taş gibiyim valla canım kendimYüzü kiris kırıştir kesin kim bilir kac yasinda yasi kemale ermistir hersey biy post degil
En iyisi minnak olmak cicim yaşlanmayiz kokay kolay
Kime ve neye sana miYazık kııızz
Yaşın kac acabaTaş gibiyim valla canım kendim
35 cicim. Gencecik kadınım yani hala. Boyum posum fiziğim yerinde, kırışığım yok, sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum. Kısacası dedim ya taş gibiyim diyeYaşın kac acaba
10 seneye yaşlanır yav yazık. O kadar sürmesin daha görümcesine yemek yapacak.Umutsuzzz nasılsın ? Bence de sen daha güzelsin, bunlar hep seni kıskanıyor
Hissediyorum 10 seneye kalmaz evleneceksin
Üzgünüm hislerim öyle diyor.10 seneye yaşlanır yav yazık. O kadar sürmesin daha görümcesine yemek yapacak.
Iyiyim bebisko sen nasilsinUmutsuzzz nasılsın ? Bence de sen daha güzelsin, bunlar hep seni kıskanıyor
Hissediyorum 10 seneye kalmaz evleneceksin
Kiskanc sey10 seneye yaşlanır yav yazık. O kadar sürmesin daha görümcesine yemek yapacak.