- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Iliski durumum hakkinda spoi vermemi de mi istemiyon cicinCıks. Umurumda değil valla.
Kocani anlatsana sen bi
Senin saçma sapan aşk hayatındansa daha keyifli şeyler hayal etmeyi tercih ederim.Hahahahah
Sen oyle san
Neyse daha fazla bisey demiyecegim
Gerisini senin hayal gücüne birakiyorum
Hayır napacak zaten sana kocanı anlattırıp? Amacı ne acaba?Olan var, sen gibi olmayanı var.
Ya olmayanın kem gözünün nazarı değerse? Anlatmam. Senin nazarın kesin değer.
Ayol olmayanin degerOlan var, sen gibi olmayanı var.
Ya olmayanın kem gözünün nazarı değerse? Anlatmam. Senin nazarın kesin değer.
Ask hayatim umrunda degilse liste niye tuttun diye sorarlar adamaSenin saçma sapan aşk hayatındansa daha keyifli şeyler hayal etmeyi tercih ederim.
Ove ove bitiremedin merak ettim napayimmHayır napacak zaten sana kocanı anlattırıp? Amacı ne acaba?
Umutsuzcum senin bizimkiler gibi koca bulma ihtimalin katrilyonda 0.5 falan. Bizimkiler senin gibi kadın görünce kafalarını çevirir masa altına falan gizlenirler. O yüzden nazarın değer.Ayol olmayanin deger
Benim niye degsin ki
Yoo bence sen yazamadığın için catlıyorsun içinde patliyor zor duruyorsunCatliyosun dimi meraktan
Havadisleri almak icin
Hayır napacak zaten sana kocanı anlattırıp? Amacı ne acaba?
Çünkü dalga geçmek çok eğlenceli.Ask hayatim umrunda degilse liste niye tuttun diye sorarlar adama
Kimse sormadı ya delirdiYoo bence sen yazadığın için catlıyorsun içinde patliyor zor duruyorsun
Sizinkiler gibi derkenUmutsuzcum senin bizimkiler gibi koca bulma ihtimalin katrilyonda 0.5 falan. Bizimkiler senin gibi kadın görünce kafalarını çevirir masa altına falan gizlenirler. O yüzden nazarın değer.
Senin bulamayacağın gibiler.Sizinkiler gibi derken
Nasillar ki
Ahaha sen oyle sanKimse sormadı ya delirdi
İşte bende onu diyorum deliriyor belli yazmak icinKimse sormadı ya delirdi
Nasilmis onlarSenin bulamayacağın gibiler.
Mesela?Ahaha sen oyle san
Sabahtan beri anlatmam icin yalvariyorlar
Gozlerinde problem var sanirim bi dr ye görün e mi tatlim
Hicte bileeeİşte bende onu diyorum deliriyor belli yazmak icin
Sana bakmayan adamlar gibiNasilmis onlar