- 22 Mart 2021
- 2.378
- 19.210
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ayol olmayanin deger
Benim niye degsin ki
Senin kocan yok ki. Senin kocan yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen?
Senin kocan yok!!11!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayol olmayanin deger
Benim niye degsin ki
Hadi byyÇünkü dalga geçmek çok eğlenceli.
2 yıllık ucak bakımda varİyi akşamlar canımlar
Kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizinle paylaşmak istedim.
Yeni biriyle tanıştım.
Aklıma takılan iki durum
Birincisi aslında kafama yatan biri gibi duruyor anlaşacağım gibi yani lakin boyu kısa acaba bunu dert etmemeli miyim bilmiyorum. Şimdiye kadar flort ettiklerim hep 180-185 arası boylarındaydı ama cevreme bakıyorum akranlarım hep boyu kısa olanlarla evleniyor.
İkincisi de tanıştığım çocuk bana uçak bakım mühendisi olduğunu söyledi fakat linkedinden baktığımda eğitim durumu 2 yıllık myo ve aof mezunu görünüyor.
Ama orda da aynı şekilde meslek kısmında uçak mühendisi yazıyor.
Acaba bana yalan söylemiş olabilir mi?
Çocuk görüşmeyi istiyor sürekli ama ben bu iki durumdan dolayı kararsız kaldım.
Yakın arkadaşıma anlattım pandemi dönemindeyiz bu yoklukta bunu bulduğuna şükret nasıl olsa karantinadan dolayı hemen görüşemeyeceksiniz değerlendir bence diyor.
Napayım ben şimdi
Allahını seven üstüme tavsiye atsın
AhaahahahahSenin kocan yok ki. Senin kocan yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen?
Senin kocan yok!!11!
Mesela?Hadi byy
Degerli zamanımi senin icin harcayamam
Daha muhim islerim var
Ahaahahahah
Olanlarin basi goge erdi de benom mi haberim yok
Kimle kızGörüş bakalım
Bosuna ugrasma tatlim mutlulugumu bozamayacanÇoğu kez nefes alsın yeter modunda, kapı komşularına kadar gözü erkek avında fildir fildir olan sen olduğuna göre herhalde seninki bi kocayla erecek Umutsuz.
Kanli canli vallahHadi git burda zamanıni harcama o zaman madem koca buldun şişme koca heralde
Sen oyle sannMesela?
Sana bakmayan adamlara fake hesaptan yürümek gibi mi?
Kiz bosver simdi konumuz o degil2 yıllık ucak bakımda var
2 yıllık uçak bakımlaKimle kız
Kiz sen bosver onu o koprunun altindan cok sular akti2 yıllık uçak bakımla
Yorumlari oku anlarsinMesela?
Yine kim bilir naptin da ceza aldinSana bakmayan adamlar gibi
Yok kiz israr ediyorlar anlatmam icin aksineYoo bence sen yazamadığın için catlıyorsun içinde patliyor zor duruyorsun
Iyi ki bi kocan var heeAçık arayacak işte kendince. Sanki kocamın bi açığının olup olmaması, nasıl olduğu, kendi çekilmez hayatında bir değişiklik yaratacakmış gibi teselli kırıntısı arayacak naapsın?