Görüşlerinizi bekliyorum

ne guzel okumussun isin var yapabilecegin en guzel is onu yok saymak .... birde sadece senin icin demiyorum insanlar kendilerini ovmeyi birakipda asil sorunu yazsallar keske. siz aslinda konuyu anlamamiz icin yaziyorsunuz ama okuyan icinde biraz SIkIcI oluyor.

Mimarlık gibi afedersin baba bir bölümü bitireceksin sonrada boklu bezlerden kule diktirecekler sana

Size o zaman şunuda söyleyeyim mi eşi boşanmak istiyor kendisini kapının önüne koydu ve ben o zaman ona yardım ettim eşi kapının önüne attığında ben aldım evime götürdüm bana yalvardı ben kaçtım evlendim gidemem baba evine diye ben ona korkma ben yardım ederim sana ağlama dedim kocasıyla konuştuk kocası bana istemiyorum ben böyle tanımadım onu dedi tuttum kolundan evine getirdim burası senin evin aileni karşına aldın geldin buraya ve zorla gelmedin kocanda seni isteyerek kaçırdı sıkıldım deyip atamaz seni evden gidecekse o gitsin seni mağdur bırakamaz dedim bana yardım et konuş kocamla artık saçmalıklar yapmıycam dedi konuştum kocasıyla ne çabalarla barıştırdım bana düşmezdi ama kapı önüne koyulup gidecek bir yeri olmayan ve ağlayan bi kadına sırtımı dönemedim bana sonra Allah razı olsun senden kardeşimsin artık dedi beni kıskanma bak ben sana bişey yapmıyorum varsa benim yaptığım bişey ondan kıslanıyorsan bana söyle dikkat ederim yapmam olursada söyle böyle davranma rahatsız oluyorum de dikkate alırım ben seni dedim bana yine aynı şeyleri söyledi sen bişey yapmıyorsun benim ki hastalık gibi görümcelerim benden güzel diye onları bile kıskanıyorum dedi sonra zaman geçti yine aynı şeyleri yaptı

E
Evet haklısınız ben yanlış anlaşıldım kısaca özeyleseydim bile sorulacaktı tepki gösterilecekti bende herşeyi yazayım bütün nedenleriyle dedim ama cok farklı tepkiler aldım

mimarlık okuyup oturup evde atama beklemek...
mimarların iş imkanı o kadar çokki
neden atama bekliyorsunuz çok saçma geldi
evden bile çizim yapıp para kazanabilirsin

Sizin o cok iyi harika kv ve kp niye ayrim yapiyor? Iki eltisiniz sizi sevip sayip ( okumussunuz diye) niye onu eziyorlar gormezden geliyorlar?

O kocasinin akli yokmuymus okumus kiz almadi ?

Eltinizi kapinin onune koyunca kv kp ne yapti niye ilgilenmedi?

Hic bir kadinin benden guzelleri kiskaniyorum cumlesini yuksek sesle kendine bile soyleyecegine inanmam. Eltiniz size acik acik soylemis olsun.

mimarlık okuyup oturup evde atama beklemek...
mimarların iş imkanı o kadar çokki
neden atamam bekliyorsunuz çok saçma geldi
evden bile çizim yapıp para kazanabilirsin
Dediğiniz şeyleri yapıyorum zaten ama basit projeler yani çok para getirmeyen projeler yaşadığımız şehir biraz geri diyeyim gelişmemiş malesef burada yapılacaklar sınırlı evde net üzeri projelere katılıyorum ama dediğim gibi az bi getirisi var ofis acsam rahatlıkla kazanırım ama onun içinde para lazım e bide ev masrafı varken hiç altından kalkamayız yani çözüm atama şuan için

yoo hayır belediyeler var
başkasının bürosunda çalışma şansınız var
kendi büronuzu açmak zorundalığınız yokki
ben sizin mimar olduğunuza inanmadım açık söyleyeyim kardeşim mimar benim çok iyi biliyorum sizin olanaklarınızı yani

Psikolojik sorunları var eşi evlenmeden önce bilmiyormuş bana inandırıcı gelmiyor hiç bişeyi tutamaz ağzından çıkar doğru yanlış herşey sonra pişman olur ama ne fayda hasta diye bi süre idare ettim ben ki kp gerçekten iyiler onlar oğullarına kızıyorlar getirmeyecektin başta artık o bizim kızımız dediler onlar eve girip oğullarına kızarken bende ona yardım ettim zaten bize gidelim istersen sakinleşin ikinizde dedim geldi oda yani ben eşinde buluyorum asıl suçu zaten senin karın madem hasta neden beni övüp duruyorsun tam tersi sen daha güzelsin karıcım desene insanlarda açık açık onu yermiyorlar ama anlıyor zaten bide hasta olunca kafasındada kuruyor yani

Diploma fotosu göndereyim bari bide. Yaşadığım yer doğu hanımefendi herşeyi yazamıyorum sizin belediye dediğiniz yer batıda ki gibi işlemiyor malesef işler burda ben batılıyım ama burasıyla orası aynı değil işte şartları siz değil şehir koyuyor malesef

batılıyım derken
ben doğulu değilim batılı değilim hanımefendi ne alaka
neresindensiniz? merak ettim..

batılıyım derken
ben doğulu değilim batılı değilim hanımefendi ne alaka
neresindensiniz? merak ettim..
Ben batılıyım derken şartlar aynı değil bunu yaşadım gördüm diyorum ben stajımı belediyede tamamladım zaten o yüzden bilgim var yani burdaki belediyede işler farklı yani Mimari alan yok siyasi dönüyor belediye daha fazla açık konuşamam.

Sen ne kadar iyi olsan da esin gelip bir baska kadini ovse onun yaptiklarini anlatip seni ezsevsen ne hissederdin?

Esinin psikolojik sorunlari oldugunu biliyorsa ona gore adam gibi davranacak. Karisinin yaninda olacak. Sen git okumusunu alcam demiyecek cocuk gibi.

Tum aile kadini yermis sizi övmüs kadinin sizi kiskanmis olmasi normal. Sizin sucunuz degil bu olanlar ama eltinizinde sucu degil bence.

Büyük harf de istemiyorum, sadece nokta kullansaniz.. Nokta ya, ne kadar zor olabilir ?

-Ben guzelim, o yaşça benden küçük ama benden yaşlı gösteriyor, beni kıskandı.
-Ben mimarim, o okumamış ev kızı beni kıskandı.
-Ben şöyle guzel yemek yaptim, kımse beklemiyordu herkes şok oldu, eltim beni kıskandı..
-Benim dugunum onunkinden güzel oldu, beni kıskandı. Düğünde hiç yardim etmedi. (Etmek zorunda mı ki?)

Hep kıskandi kıskandı yazmışsın. Kıskanmak doğal bi his yani, peki elti kiskanip da ne yaptı ?
Senin onu sıkıştığını tehdit ettiğini söylemis, öyleyse eğer daha da mesafe koy. Madem bütün aile onu biliyor, tanıyor ve de nefret ediyor, endişe edecek bi sey yok..

Ben pek bir dert göremedim. Baska seylere odaklansan, sen de rahatlasin ailenin geri kalanı da..

Bi de, ne hikmetse bütün yeni gelinleri eltileri kıskanıyor. Ne olacak bu halimiz??

Son düzenleme:
Kocasıyla konuştum ben kaç kez rica ederim eşinin yanında benle ilgili bişey konuşma ben suçlu duruma düşüyorum senin söylediklerin yüzünden dedim ve eşi bana bi arkadaşın yok mu bana ayarla bile dedi eşiylede muhattap olmadım ben yazık değil mi niye kanına girdin kızın ailesinden kopardın kaçırmassydın keyfine kaçırmışsın sen yazık sana dedim daha neler neler ya inan benim kıyafetlerimi beğeniyor diye ben ona gidip aynısının büyük bedenini bile aldım aynı kiloda olsak kendiminkini verirdim çünkü ben ona çok üzüldüm ama artık katlanamıyorum

Ve sırf eşinin saçmalıkları yüzünden benim eşime msj atıp ben kardeşim var cok güzel boşan boşver onu alalım sana fıstık gibi senin karından daha güzel diye msjlar attı. Ben size hasta biriyle ugrasıyorum diyorum siz kalmışsınız ne yazıyorsunuz. Güldürmeyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…