Görüşlerinizi bekliyorum

Eltinizi çok haklı buldum. Kendinizi bu kadar övdüğünüze göre altınız kesin boştur. Bu kadar abartmayın fiziğinizi, yapabildiklerinizi. Bu kadar harıka meziyetleriniz var ama gide gide varoş bir aileye gelin gitmişsiniz. E aklınız o kadar da arşa ermemiş demek ki.
Ben eşimi sevdim eşimde mimar ailesi yüzünden onu terketseydim o zaman demi çok mantıklı gerçekten valla görünen köy kılavuz istemez ben size psikolojisi bozuk sürekli insanlar tarafından başta da kocası tarafından rencide edilen bir kadının saçmalıklarına ben katlanıyorum bunu anlatmaya çalıştım.

Eltinizi çok haklı buldum. Kendinizi bu kadar övdüğünüze göre altınız kesin boştur. Bu kadar abartmayın fiziğinizi, yapabildiklerinizi. Bu kadar harıka meziyetleriniz var ama gide gide varoş bir aileye gelin gitmişsiniz. E aklınız o kadar da arşa ermemiş demek ki.
Ben eşimi sevdim eşimde mimar ailesi yüzünden onu terketseydim o zaman demi çok mantıklı gerçekten valla görünen köy kılavuz istemez ben size psikolojisi bozuk sürekli insanlar tarafından başta da kocası tarafından rencide edilen bir kadının saçmalıklarına ben katlanıyorum bunu anlatmaya çalıştım.

Dağdan kestim kereste, kuş besledim kafeste

Bir nokta koymak çok zor olmamalı yaa.
Görüş beklediğiniz insanların göz sağlığı da önemli.

Siz türkçe konuşamıyorsunuz ama o iş ne olacak ? Nerde okudun bacım sen :)

Size huyu boyle idare et diyolar ama surekli sizin yaninizdada onu kotuleyip sizle kiyasliyolar bende olsam bende satasirdim net yani sizde suclusunuz kusura bakmayin onun disinda herkesle iyi anlasiyosaniz cekersiniz kv kp kayninizi onun yaninda yapmayin kadinda uzuluyo dersiniz
sizinde onun yerilip sizin ovulmeniz hosunuza gitmis dugununuzu kiskanmis eger esinizle siz kendiniz yaptiysaniz kisanclik yapmasi sacma ama eger onlarinda sizinkinide kv kp yapmissa hakli ayrimciliga girer eltinize acidim
Şöyle söyleyeyim biz herşeyi Kendimiz yaptık bu yüzden kıskanmasını bi sebep yoktu işte hatt düşünün şuan bile evimizi sadece eşim yapıyor ama onunkini kayınpeder im yaptı buna rağmen neyi çekemez anlamıyorum

Şöyle söyleyeyim biz herşeyi Kendimiz yaptık bu yüzden kıskanmasını bi sebep yoktu işte hatt düşünün şuan bile evimizi sadece eşim yapıyor ama onunkini kayınpeder im yaptı buna rağmen neyi çekemez anlamıyorum
Kendinizi onun yerine koyun esiniz ve ailesi onun yaninda surekli sizi yerse onu yuceltse nasil hissedersiniz egerki siz bisey yapmiyoken size satasiyosa oturup konusun once onun esi ve kv kp ile sonra eltinizle ama eltinize onlarla konustum diye soylemeyin

Arkadaşlar bir açıklık getirelim telimin tuşları bozuk şuan o yüzden yazılar birbirine giriyor sürekli yazdıklarıma laf etmeyin benden kaynaklanan birşey yok. Diğer bir konuda lütfen mantıklı düşünün ben buraya sadece kıskançlıkları yazsaydım siz diyecektiniz ki senin ne vasfın varda seni kıskanıyor bende kendi vasfımı ve onun vasfını ve insanların eşinin bile onu rencide etmesinden bahsettim ki kıskançlık sebeplerini anlayın diye. Bir kadının fiziği etraf tarafından begeniliyor sizede kilo ver şişkosun deniyorsa kıskanırsınız o bu tür şeyler yaşadı hep ve bende destek oldum boşver takma ben yeni evliyim yakında bende kilo alırım, hem okudumda be oldu bak evde oturuyorum, yemek yapamıyorum ben zaten tarif bakıyorum video izliyorum kız takma kafana boşver diye hep teselli ettim ama bu sonunda onlara değil bana düşman oldu şimdi anlamışsınızdır umarım.

Arkadaşlar bir açıklık getirelim telimin tuşları bozuk şuan o yüzden yazılar birbirine giriyor sürekli yazdıklarıma laf etmeyin benden kaynaklanan birşey yok. Diğer bir konuda lütfen mantıklı düşünün ben buraya sadece kıskançlıkları yazsaydım siz diyecektiniz ki senin ne vasfın varda seni kıskanıyor bende kendi vasfımı ve onun vasfını ve insanların eşinin bile onu rencide etmesinden bahsettim ki kıskançlık sebeplerini anlayın diye. Bir kadının fiziği etraf tarafından begeniliyor sizede kilo ver şişkosun deniyorsa kıskanırsınız o bu tür şeyler yaşadı hep ve bende destek oldum boşver takma ben yeni evliyim yakında bende kilo alırım, hem okudumda be oldu bak evde oturuyorum, yemek yapamıyorum ben zaten tarif bakıyorum video izliyorum kız takma kafana boşver diye hep teselli ettim ama bu sonunda onlara değil bana düşman oldu şimdi anlamışsınızdır umarım.

Olanı anlattım size gözünüzle görseydiniz inanırsınız benim çözemeyip size sorduğumda bu zaten si bişey yapmadan biri sürekli sizi kıskansa naparsınız iftira atsa benim tahminime göre eşi onu küçümseyerek konuşuyor okumuş biriyle evlenseydim dedi bi kez oda Bi yalnızken durduk yere bana sence okumamak eksiklik mi benim bi arkadaşım var üni okumamak çok büyük eksiklik diyor sende okumuşsun ama bence eksiklik değil dedi bende eksiklik değil tabi dedim eşinin lafına kırıldı diye düşünüp bişey demedim haklısın dedim yemek muhabbetine gelince eşi yine beni övüp duruyor benimki böyle şeyler bilmiyor diye kayınpeder imde beni çok sever ne istesem yapar oda bunları kıskanıyor bi kadın için yeterli bence ben başlarda onu teselli bile ettim aman aldırma ben yeni gelinim alışayım diye herkes iyi boşver falan dedim ama başkalarının bana olan övgüleri nedeniyle ben onun iftirasına maruz kalmak zorunda mıyım kocamı da dolduruşa getirmeye çalışmasına katlanmak zorunda mıyım?
Benim tahminine göre de sen okudum güzelim diye kendini üstün görüyorsun da bu devirde üniversite mezunu çok kişi var nedir sendeki bu havalar buda benim tahminim hani senin tahminine göre eltini eşi eziyor ya

Benim tahminine göre de sen okudum güzelim diye kendini üstün görüyorsun da bu devirde üniversite mezunu çok kişi var nedir sendeki bu havalar buda benim tahminim hani senin tahminine göre eltini eşi eziyor ya
Tahmin değil olanı yazdım herkesin içinde rencide etti beni bu kadar çekememezlik siz neden yapıyorsunuz anlayamadım ben dünyada okuyan tek kişi değilim bakın ailede tek okumuş eşim ve ben olduğumuz için böyle kendi eşide okumuş ama onunla evlendiğine pişman eşinin rencidesi yüzünden bana sardı ve ben onu bana iftira attığında önce aldım karşıma güzelce konuştum neden yaptın bunu ben sana böyle bişey yapmadım ki dedim bana dedi ki seni sevmiyorum neden naptımda sevmiyorsun dedim benden güzelsin eğitimlisin ve benden beceriklisin dedi bu bi neden değil ama ben sana ne yaptım dedim insanların seni sevmesi hoşuma gitmiyor çünkü dedi peki ben sana seni kıskandıracak şekilde davrandım mı hep teselli ettim laf soktun ses etmedim insanlar beni seviyor diye bana iftira atamazsın eger ben seni rahatsız ettiysem söyle neyimden rahatsızsın ona göre davranırım dedim bana allah var senin bi suçun yok ama ben sadece herkes beni sevsin kimse seni sevsin istemiyorum herkeste seni sevince sana gıcık oluyorum sen bana iyi davranıyorsun ama davranma benden güzel oldugun sürece sana gıcık olurum ben dedi soruyorum size ben ne yapyım daha yalvarıp ayaklarına mı kapanayım

Ayy bir de eşi pişmanmış aldığına bak senn acaba bu sizin beklentiniz olmasın bu eş evlenmeden önce eğitim durumunu bilmiyor muymuş. valla sizin gibi eğitim alıp ben mimarım ben okudum hahahyt en güzel gelin benim diyeceğine okumasın yani. ben anlamadım sizin güzelliğiniz okumanız tamam büyük göstermesinden size ne eşi beğenmiş almış o zamanında kaynanasına çok hizmet etmiştir birazda siz yapın diyordur sayın dört dörtlük insan.

ee öyleyse bile olabildiğince uzak durup az görüşeceksiniz

kıskançlığın çaresi bulunamadı henüz

ama belki kıskançlık değil başka sebepler vardır siz de onu tetikliyorsunuzdur tavrınızla mesela manken gibiyim vs demenizi garip buldum. siz de biraz mütevazi olmaya çalışın ki iki kutup çatışmasın kendinizi fazla övmüşsünüz burda elbet doğrudur ama doğru olsa bile dile getirmek her ortamda negatif tepki çeker.

Tahmin değil olanı yazdım herkesin içinde rencide etti beni bu kadar çekememezlik siz neden yapıyorsunuz anlayamadım ben dünyada okuyan tek kişi değilim bakın ailede tek okumuş eşim ve ben olduğumuz için böyle kendi eşide okumuş ama onunla evlendiğine pişman eşinin rencidesi yüzünden bana sardı ve ben onu bana iftira attığında önce aldım karşıma güzelce konuştum neden yaptın bunu ben sana böyle bişey yapmadım ki dedim bana dedi ki seni sevmiyorum neden naptımda sevmiyorsun dedim benden güzelsin eğitimlisin ve benden beceriklisin dedi bu bi neden değil ama ben sana ne yaptım dedim insanların seni sevmesi hoşuma gitmiyor çünkü dedi peki ben sana seni kıskandıracak şekilde davrandım mı hep teselli ettim laf soktun ses etmedim insanlar beni seviyor diye bana iftira atamazsın eger ben seni rahatsız ettiysem söyle neyimden rahatsızsın ona göre davranırım dedim bana allah var senin bi suçun yok ama ben sadece herkes beni sevsin kimse seni sevsin istemiyorum herkeste seni sevince sana gıcık oluyorum sen bana iyi davranıyorsun ama davranma benden güzel oldugun sürece sana gıcık olurum ben dedi soruyorum size ben ne yapyım daha yalvarıp ayaklarına mı kapanayım

canısı uydurup uydurup yazmışsın ya

Ayrıca bir kadın kocası tarafından rencide ediliyorsa bu onun rencide edilecek birü olduğunu göstermez siz nasıl birisiniz ki onu eşi.bile rencide ediyor diyebiliyorsunus yazık o kocaya kadın çocuk vermiş emek vermiş aş koymuş önüne sorunu eltinizde değil kaynınızın zihniyetinde arayın okumuşsunus sözde. evlenirken aklı nerdeymiş keşke okumuş alsaydım demişmiş seni övdü yanii. kocası bile karısını değil seni takdir ediyo öyle mi ve sende bunla övünüyorsun o diplomayı çöpe at çünkü zihniyetin geri.kalmış

X