Görüşlerinizi bekliyorum

Sen ustune vazife olmayan seylere karismissin. Kayninla esine beni ovme falan tarzi yaptigin konusmadan cesaret alip sana arkadasin yok mu ayarla demis ki
diyorum. Yerinizde olsam bana bunu soyleme cesareti olan adami ne evime alirim ne yuzune bakarim.

Siz eltinizden elinizi eteginizi cekin birakin. Rahatsiz olan bu kadar olayin icinde olmaz. Siz biraz atraksiyon seviyorsunuz gibi.

Hanım efendi kusura bakmayında beynimi yaktınız resmen yaş problemi gibi karışmışta karışmış. Hiç kendinizi övmemişsiniz Allah için.

ne kadar seviyeli sohbetiniz varmis kayninizla, el ense olmussunuz baya baya kari muhabbeti (afedersiniz) yapiyorsunuz
arsizlik yapip kendinizi hakli cikarmaya calismaniz da cabasi
mimarlik okurken kendinizi övmeyi ve egonuzu cilalamayi mi ögrettiler size acaba?

hem madem bu kadar güzel zeki akilli becerikli batili - kisaca muhtesemsiniz - neden dogulu varos acayip bi aileye gelin gittiginizi sorabilir miyim

allah o eltiye sabir versin...

Ben zaten o olaydan sonra bi daha benimle uğrasınca bütün bağımı kopardım evime gelmek istedi defalarca aradı msj attı cevap vermedim kadın hasta eve kadar bile geldi açtım kapıyı evime almak istemiyorum seni git burdan bi dahada gelme arama hayatımdan çık kendi hayatına bak ben sana yardım ediyorum sen hala benle ugrasıyor sun defol git artık ne sorunun varsa eşinle hallet beni ilgilendirmez dedim kovdum ondan sonra bile yine gelmeye çalıştı aradı falan eşide gelmek istedi almadım eve zaten onuda hem karısından dolayı duysa başıma neler açar hemde eşine dedim ki ben senin kardeşinin karısıyım sınırlarını bil ne halt yiyeceksen beni bulaştırma benden büyüksün saygısızlık yapmak istemiyorum ama haddini bil evimede gelme dedim kapattım kapıyı suratına işte eşimde bana tepki gösterdi neticede abisi ama haklı oldugum için fazla bişey diyemedi kadında hep msj attı numaramı değiştirdim düşün yani daha napıyım ne yapsam ayağıma dolaşıyor

He
He he

Kaynım evli old halde bana, bir arkadaşın yok mu senin gibi bana ayarla diyecek ve ben de aile ilişkileri namına hala onunla konuşmaya devam edeceğim, öyle mi? Haddini bildiririm, selam vermez artık bana..

Bu adam musveddesi ne kadar munasebetsizse, seviyesizse, terbiyesizse de bu rahatlığı kimden alıyor ??
Hadi sen ılımlı konuşuyorsun, diyelim ters cevap vermiyorsun peki esin nerede ?? Bu abuk şeylerden haberi yok mu? Sen neden mu kadar dahil oluyorsun olaylara ?

Butun çamlari devirmissiniz yapacaginizi yapmissiniz sonra iletisimi koparmissiniz. Keske en bastan seviyeyi korusaydiniz. Eltinizin kiskanc yapisi olabilir sizde yag bal olmussunuz ustune.

Kari kiz pesinde kosan evli kardesine esiniz gik demiyorsa bir yanlis gormuyorsa yuh diyorum. Alt yapilari ayni demek ki.

Valla kaynim aradı açmadım, elti geldi bakmadım almadim diyorsun da tekrar söylüyorum.. Esin nerede? Yok tepki vermiş, ama neticede abisiymis..

Hic mantıklı değil. Hele ki doğulu bu insanlar. Kardeşi hanımından böyle abuk şeyler isteyecek, adam hala abime ters davranma, idare et yumuşak davran mı diyecek ???
İnanın tahayyül edemedim.

Hanımefendi mimarsiniz Atama bekliyorsunuz atamanız gerceklenene kadar bir iş bulsaniz kiraya çıksaniz bu eltiden kurtulsaniz o da sizden kurtulsa okumuş etmiş insanlarsiniz hangi akla hizmet bin kişi aynı evde yaşarsınız anlamadim

Yaa bir gidin Allah aşkına önce eltim benden büyük gösteriyor ben mankenlik yaptım güzelim dediniz konuda sonra eltiyi yerin dibine soktunuz sonra yok kaynın pişman olmuş.da yok eğitimli tercih ederdim demiş dediniz sonra daha da ileri.gittiniz kaynım bana arkadaşını ayarla dedi diyorsunuz eee daha başkaa başkaa. level atlıyoruz her yorumda maşallah. elti o kadar yüzüne bakılmaz çekilmez yanii de konuyu açarken yazmadıklarınız birden türedi. Bu kaynında akıl yok mu kardeşinin karısına bana kız ayarla diyor yok artık. ben eltime melek gibi davrandım o kötü gördü falan tabi he canım he. eltinizin doğması hata size göre ama maalesef ki bunlar hayal ürünü eltiniz gayet mutlu rüyadan uyanın artık

Mimarım diye hava atıyorsunuz da şu an sizde boşta bir ev hanımısınız yani eltien farkınız yok çok akıllısınız ya atanamadıysanız özel şirkete girseydiniz. mankenlik yaptım mimarım şuyum buyum ama eşimin ailesiyle yaşıyorum eşimin maddiyatı iyi harika düğün yaptık ama ayrı ev açamamış birde ailesine bakıyorsun demek ki çok açıkta kalmışsın daha atanmadan evlenivermişsin ah bu hayal ürünleri..

Valla profil bilgilerinize baktım ve yorumlarımda ne kadar haklı olduğumu sizin nasıl bir hayal dünyasında yaşadığınızı anladım. Öncelikle 21 yaşındasınız çok küçüksünüz nasıl bu yaşta en az 4 senelik bir üniversiteyi bitirip kpss ye hazırlandınız? Kaldı ki mimarım diyorsunuz ama eğitim durumunuz önlisans. Mimarlığın 2 senelik bölümü ne zaman açıldı.

Hem 21 yaşında üniversite bitirdim diyorsunuz hem de araya evlilik sıkıştırmışsınız. Çok güzelsiniz mankenlik yaptınız falan ama 21 yaşında evlenecek ve doğuya gidecek kadar da bekar kalmaktan korkan bir insansınız. Madem o kadar maharetlisiniz evlenmekte niye acele ettiniz iş bulmadan etmeden. Kaçıyor muydu eşiniz hemen koşar adım evleniyorsunuz. Kısacası 21 yaşında hazırlık dahil 5 senelik üniversiteyi en fazla 3 senede bitiren ve sınava giren arkadaşım hiç inandırıcı değilsin.

Eltin için yapabileceğin bir şey yok. O mutlu olsun diye plastik makyaj mı yapıcaksın (yaşlılık makyajı).
Bence bir tartışma kopart gitsin. İrtibat kes

Bu iddialara vereceğin cevabı merakla bekliyorum.
Cevap verebileceksen tabi D Denizcakir

Sen kendini ne kadar akıllı sanıyorsun kusura bakmada bakarsanda bak açıkçası tam bir zevzeksin sende mi kıskandın kıskandın ki beni araştırdın canım ya o kadar salak değiliz herhalde neden gerçek bilgilerimi yazayım ki uydurmasyon yaptım tabi hemen senin gibi fesatların olacağını bilseydim doğru şekilde doldururdum o kısımları kıyamam yazık sana sende demek ki sorunlusun beni bu kadar kafaya taktın hoşuna gitmediyse yorum yapmak zorunda değildin neden yaptın kendine neden buna mecbur hissettin sana yalvaran oldu sanırım kendini tutamayıp yorum yapışın profilime girip araştırman meraklı Melahat seni

Sen kendini ne kadar akıllı sanıyorsun kusura bakmada bakarsanda bak açıkçası tam bir zevzeksin sende mi kıskandın kıskandın ki beni araştırdın canım ya o kadar salak değiliz herhalde neden gerçek bilgilerimi yazayım ki uydurmasyon yaptım tabi hemen senin gibi fesatların olacağını bilseydim doğru şekilde doldururdum o kısımları kıyamam yazık sana sende demek ki sorunlusun beni bu kadar kafaya taktın hoşuna gitmediyse yorum yapmak zorunda değildin neden yaptın kendine neden buna mecbur hissettin sana yalvaran oldu sanırım kendini tutamayıp yorum yapışın profilime girip araştırman meraklı Melahat seni

Neden dikkati dağıtıyorsun?
Sen o arkadaşın söylediklerine ne cevap vereceksin ?
Cevap verebilecek misin, bunu soyle.

Ki, senin ismine tıklayıp profiline bile bakmadım. O arkadaşın söylediklerine inandım, orada yazmayan şeyleri uydurup söyleyecek değil ya.

Şimdi bana saydırmayi bırak ve iddialara yanıt ver.

Beni kıskandın demişsin bi de ya
Yok yok, ifade aynen şu; 'sen de mı beni kıskandın?'
Evet bu konuyu okuyan onlarca kadın seni nasıl kıskandık bilemezsin.

Tek motivasyonun mankenlik yapmış olman ve iyi yemek yapman.. Bunu da sen diyorsun diye inanacak ve çıldıracak miyiz?

Gerçek hayata dön. Yaşam (anlattıkların doğruysa), senin kendini abartili begenmenden, seni kıskandığıni o söylediğin eltiden, abuk kaynından ve pasif eşinden ibaret değil .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…