- 8 Ağustos 2011
- 10.590
- 3.536
-
- Konu Sahibi Denizcakir
Uslubunuz cok kotu. Insan iliskileriniz ve kriz yonetiminiz ( yonetememeniz) belli oldu. Akillica cevaplar verip kendinizi tum yorum yapan kadinlara tanitmak yerine seviyenizi belli etmissiniz.Sen kendini ne kadar akıllı sanıyorsun kusura bakmada bakarsanda bak açıkçası tam bir zevzeksin sende mi kıskandın kıskandın ki beni araştırdın canım ya o kadar salak değiliz herhalde neden gerçek bilgilerimi yazayım ki uydurmasyon yaptım tabi hemen senin gibi fesatların olacağını bilseydim doğru şekilde doldururdum o kısımları kıyamam yazık sana sende demek ki sorunlusun beni bu kadar kafaya taktın hoşuna gitmediyse yorum yapmak zorunda değildin neden yaptın kendine neden buna mecbur hissettin sana yalvaran oldu sanırım kendini tutamayıp yorum yapışın profilime girip araştırman meraklı Melahat seni
''eşinin rencidesi'' ne demek yahu? Eşinin onu rencide etmesi yazmanın telefonun bozukluğuyla bir ilgisi yok. Anlam kayması bu yazım yanlışı değil. Bu ''Türkçe''ile kpss kazanılmaz. Dilbilgisi haricinde, 15 tane anlam bozukluğu sorusu var o sınavda bilginiz olsun. Bir de bir mimarın ufku geniş olur yahu, farklı ilgi alanları falan olur. Ne bu böyle eltim, kaynım bilmem ne. Akıl verecek bir şey de yok. Okumuş, öve öve bitiremediğiniz kaynınız eşini aşağılıyor, hikayedeki herkes haset falan.Tahmin değil olanı yazdım herkesin içinde rencide etti beni bu kadar çekememezlik siz neden yapıyorsunuz anlayamadım ben dünyada okuyan tek kişi değilim bakın ailede tek okumuş eşim ve ben olduğumuz için böyle kendi eşide okumuş ama onunla evlendiğine pişman eşinin rencidesi yüzünden bana sardı ve ben onu bana iftira attığında önce aldım karşıma güzelce konuştum neden yaptın bunu ben sana böyle bişey yapmadım ki dedim bana dedi ki seni sevmiyorum neden naptımda sevmiyorsun dedim benden güzelsin eğitimlisin ve benden beceriklisin dedi bu bi neden değil ama ben sana ne yaptım dedim insanların seni sevmesi hoşuma gitmiyor çünkü dedi peki ben sana seni kıskandıracak şekilde davrandım mı hep teselli ettim laf soktun ses etmedim insanlar beni seviyor diye bana iftira atamazsın eger ben seni rahatsız ettiysem söyle neyimden rahatsızsın ona göre davranırım dedim bana allah var senin bi suçun yok ama ben sadece herkes beni sevsin kimse seni sevsin istemiyorum herkeste seni sevince sana gıcık oluyorum sen bana iyi davranıyorsun ama davranma benden güzel oldugun sürece sana gıcık olurum ben dedi soruyorum size ben ne yapyım daha yalvarıp ayaklarına mı kapanayım
Arkadaşlar bir açıklık getirelim telimin tuşları bozuk şuan o yüzden yazılar birbirine giriyor sürekli yazdıklarıma laf etmeyin benden kaynaklanan birşey yok. Diğer bir konuda lütfen mantıklı düşünün ben buraya sadece kıskançlıkları yazsaydım siz diyecektiniz ki senin ne vasfın varda seni kıskanıyor bende kendi vasfımı ve onun vasfını ve insanların eşinin bile onu rencide etmesinden bahsettim ki kıskançlık sebeplerini anlayın diye. Bir kadının fiziği etraf tarafından begeniliyor sizede kilo ver şişkosun deniyorsa kıskanırsınız o bu tür şeyler yaşadı hep ve bende destek oldum boşver takma ben yeni evliyim yakında bende kilo alırım, hem okudumda be oldu bak evde oturuyorum, yemek yapamıyorum ben zaten tarif bakıyorum video izliyorum kız takma kafana boşver diye hep teselli ettim ama bu sonunda onlara değil bana düşman oldu şimdi anlamışsınızdır umarım.
Kıyamam sana ya çok mu dert edindin sen bunu kendine.ben onunla beraber yaşamıyorum ki okuman yok sanırım yada ilkokul çocuğu gibi eksik yanlış okuyabiliyorsun. Beni bu kadar aşağılama derdinde olduğunuza göre bi halt olamamışsınız ben en azından atama bekliyorum mimarım çok bayıla bayıla iş arasamda hemen kaparlar beni bu benim özelim kendi tercihim bir süre çalışmamak sizede bundan niye bu kadar kıskandığın. Ayrıca burası türk dil kurumu değil ister düz ister yamuk ister yanlış ister doğru nasıl istersem öyle yazarım sanane cicim bende onu okuyup bitirecek zeka varmış ki yapmışım nasıl yazdığım sana kalmaz hadi güle güle size iyi çatlamalargılgamış destanı gibi yazmışsın da senin yine bir vasfın yok.. her sokakta bir üniversite var okumuşsun, neticede eltin gibi ev hanımısın şu an.. 3 çocuk doğurduktan sonra o fiziğinin de yerinde yeller esecek.. Türkçe desen yazamıyorsun zaten.. bence tencere kapaksınız eltinle, güle güle oturun :)
Kıyamam sana ya çok mu dert edindin sen bunu kendine.ben onunla beraber yaşamıyorum ki okuman yok sanırım yada ilkokul çocuğu gibi eksik yanlış okuyabiliyorsun. Beni bu kadar aşağılama derdinde olduğunuza göre bi halt olamamışsınız ben en azından atama bekliyorum mimarım çok bayıla bayıla iş arasamda hemen kaparlar beni bu benim özelim kendi tercihim bir süre çalışmamak sizede bundan niye bu kadar kıskandığın. Ayrıca burası türk dil kurumu değil ister düz ister yamuk ister yanlış ister doğru nasıl istersem öyle yazarım sanane cicim bende onu okuyup bitirecek zeka varmış ki yapmışım nasıl yazdığım sana kalmaz hadi güle güle size iyi çatlamalar
Bir tane insan çıktı sonunda
Bir "sen de beni kıskandın" vakası daha..
Bu kadar kendini beğenmişlik ve kompleks bünyeye zarar. Bakın sonuclarina..
Tamam hanımlar siz haklısınız sizin dedikleriniz doğru ben yanlış şeyler yaptım söylediklerinizi dikkate alıp kendime çeki düzen vericem önerilerinizi ikazlarınızı dikkate alıcam teşekkür ederim ilginiz için.
İstediğin gibi yaz da, günlüğüne degil foruma yazıyorsun bunları, okuyan biziz. Bunu anlayabildin mı acaba? Onceki söylenenlere de cevap veremedin hala. Çirkefe bagladin. Bu şekilde konun kapansın istiyorsun belli ki. Haydi yavrum gerçek, parlak, mutlu hayatına geri dön sen. Klavye silahsorlugu buraya kadarmis.
Tamam hanımlar siz haklısınız önerilerinizi ve ikazlarınızı ciddiye alıp kendime çeki düzen vereceğim teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alıcam.Bir "sen de beni kıskandın" vakası daha..
Bu kadar kendini beğenmişlik ve kompleks bünyeye zarar. Bakın sonuclarina..
İstediğin gibi yaz da, günlüğüne degil foruma yazıyorsun bunları, okuyan biziz. Bunu anlayabildin mı acaba? Onceki söylenenlere de cevap veremedin hala. Çirkefe bagladin. Bu şekilde konun kapansın istiyorsun belli ki. Haydi yavrum gerçek, parlak, mutlu hayatına geri dön sen. Klavye silahsorlugu buraya kadarmis.