Görüşlerinizi bekliyorum

Bak bu üstteki mesajı ben yazdım.
Belirtiyorum, çünkü karıştırıyorsun..

huuu D Denizcakir nerdesin?

Yüksek öğrenim görmüs birine göre mesajlardaki cümlelerin dusuk, imla-noktalama, paragraf hiç yok.

Son düzenleme:
kadın küçük ve yaşayamadıkları var ayrıca eşi de hapse girmiş çıkmış
yaşayamadıklarının baskısıyla sizi kıskanıyor olması (her ne kadar olmaması gerekse de) normal

bence eltinizin küçük ve bastırılmış bir karakter olduğunu görüp ona kin beslemek yerine boşverin görmemezlikten gelin

Uslubunuz cok kotu. Insan iliskileriniz ve kriz yonetiminiz ( yonetememeniz) belli oldu. Akillica cevaplar verip kendinizi tum yorum yapan kadinlara tanitmak yerine seviyenizi belli etmissiniz.

Sizlerde insanlık adına hiç birşey yok anlayıp konuşmak yerine yargılamak ve kötülemek diye tabir ettiğimiz saçmalıklar var sadece.. Bana karşı yaptığınız yorumları önce okuyun sonra benim uslübuma karışma hakkı elde edebilirsiniz. Yargıladıgınız zaman elinize bişey geçmiyor empati kurma yeteneğiniz olsa idi sizinle anlaşabilirim ama sizdeki bu kibirle hiç sanmıyorum tatlı bayanlar.

''eşinin rencidesi'' ne demek yahu? Eşinin onu rencide etmesi yazmanın telefonun bozukluğuyla bir ilgisi yok. Anlam kayması bu yazım yanlışı değil. Bu ''Türkçe''ile kpss kazanılmaz. Dilbilgisi haricinde, 15 tane anlam bozukluğu sorusu var o sınavda bilginiz olsun. Bir de bir mimarın ufku geniş olur yahu, farklı ilgi alanları falan olur. Ne bu böyle eltim, kaynım bilmem ne. Akıl verecek bir şey de yok. Okumuş, öve öve bitiremediğiniz kaynınız eşini aşağılıyor, hikayedeki herkes haset falan.

gılgamış destanı gibi yazmışsın da senin yine bir vasfın yok.. her sokakta bir üniversite var okumuşsun, neticede eltin gibi ev hanımısın şu an.. 3 çocuk doğurduktan sonra o fiziğinin de yerinde yeller esecek.. Türkçe desen yazamıyorsun zaten.. bence tencere kapaksınız eltinle, güle güle oturun :)

Kıyamam sana ya çok mu dert edindin sen bunu kendine.ben onunla beraber yaşamıyorum ki okuman yok sanırım yada ilkokul çocuğu gibi eksik yanlış okuyabiliyorsun. Beni bu kadar aşağılama derdinde olduğunuza göre bi halt olamamışsınız ben en azından atama bekliyorum mimarım çok bayıla bayıla iş arasamda hemen kaparlar beni bu benim özelim kendi tercihim bir süre çalışmamak sizede bundan niye bu kadar kıskandığın. Ayrıca burası türk dil kurumu değil ister düz ister yamuk ister yanlış ister doğru nasıl istersem öyle yazarım sanane cicim bende onu okuyup bitirecek zeka varmış ki yapmışım nasıl yazdığım sana kalmaz hadi güle güle size iyi çatlamalar

deniz koş seni kapmak için şirketler birbirine girmiş, vasıfsız mimar arıyor herkeşler konuştuğu dili yazamayan adama ne laf anlattım mir'im.. gerçi konuşabiliyor musun o da şaibeli, biz seni bir kibleyelim bakalım hadi bebiş eltin çağırıyor seni koş

Bir "sen de beni kıskandın" vakası daha..
Bu kadar kendini beğenmişlik ve kompleks bünyeye zarar. Bakın sonuclarina..

İstediğin gibi yaz da, günlüğüne degil foruma yazıyorsun bunları, okuyan biziz. Bunu anlayabildin mı acaba? Onceki söylenenlere de cevap veremedin hala. Çirkefe bagladin. Bu şekilde konun kapansın istiyorsun belli ki. Haydi yavrum gerçek, parlak, mutlu hayatına geri dön sen. Klavye silahsorlugu buraya kadarmis.

Son düzenleme:
Eltini eziyorsun, kendini ondan üstün görüyorsun. Eltinde sana karşı bilenmiş. O kendini beğenmiş kibirli halin o kadar belirgin ki itici görünüyorsun konu sahibi.

Tamam hanımlar siz haklısınız önerilerinizi ve ikazlarınızı ciddiye alıp kendime çeki düzen vereceğim teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alıcam.

Allah aşkına biz senin neyini kıskanalım?
Fizik desen çok şükür bizde de var. Ama dış görünüşümüz ile statü elde etmeye çalışmıyoruz.
Okul desen çoğumuzda diplomalar sıra sıra.
Meslek desen çok şükür o da var.
Eh sen ev hanımısın bizim elimiz ekmek tutuyor. Geçtik mi öne.
Mutfakta yine çoğumuz becerikliyiz. Ama ben misafir ağırlayacam diye kendimi yormam.
Eşlerimizin aileleri muhtemelen seninkinden bin kat daha seviyeli insanlar.
Türkçe yazıp, konuşabiliyoruz çok şükür.
Eee, neyi kıskanıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…