- 3 Şubat 2023
- 106
- 69
- 13
- 27
- Konu Sahibi kizilaboyalisaclar
-
Herkese merhabaiyi misiniz? Alabildiğince boş olduğum bir izin günümde bir konuda fikrinizi almak istedimmm.
Ben yalnızlığa alıştım. Ailevi sorunlarım da olduğundan her anlamda yalnızım bayağıdır ve 25 yaşındayım, 26 olacağım, hiç sevgilim olmadı. Hatta biri benimle ilgilendiği zaman, birkaç saat mesajlaşsak bile hemen yalnızlığı özlüyorum ve mütemadiyen birine ilgi gösterecek ve tek takılamayacak olmak canımı çok sıkıyor. Bana yük gibi geliyor birini fazla düşünecek olmak. Evet her şeyi tek yapıyorum. Gocunmadım gittim Galata Kulesine bile tek çıktım çok da güzel fotoğraflar çektim. Kız Kulesine, en güzel sahillere, sahillerdeki en güzel taşlara, Adalardaki en güzel banklara tek oturdum, doğanın güzelliklerini görmek için birine ihtiyacım olduğunu hiç düşünmedim, sessizce dinledim kuşları, güzel havayı tek başıma içime çektim, isteyen çiftlerin fotoğraflarını çektim... ama bazen ben de fotoğraflarım olsun istiyorum. Bazen bir tiyatro oyunu izlediginde, çıkışta etrafında herkes birbiriyle bunun hakkında konuşurken ve el ele evine dönerken, yalnız başına hiç konuşmadan gidip gelmek insana koyuyor.
Birinin ilgisinden rahatsız olmamın sebebi acaba biraz da seveceğim türde insanların benimle ilgilenmemesi mi diye düşünüyorum karar veremiyorum.
Ben aslında okumayı seven, becerileri olan, tek başına yıllardır her şeyi yapan, parası olsa tek başına Amerika'ya bile gidebilecek, yeni sayfa açmaktan korkmayan cesur biriyim; ama sorun şu ki dışarıdan bakınca sessiz mülayim ev kızı tarzı bir izlenim veriyorum. Hatta o kadar da zeki olmadığımı düşündürüyorum. Bu yüzden nerede çağdaşlıktan uzak, evde bana hizmet etsin, kimseyle konuşmasın kimseyle görüşmesin, bir sürü çocuk yapsın çalışmasın, evde bize hanımlık etsin tarzı düşünceleri olan maço dağ ayısı erkek var onlar ilgileniyor ya da kendine metres arayan karısını tanıdığım adamlar çünkü akıllı olmadığımı sandıkları için ayartılabilir görüyorlar. Yaklaşanlar hep kötü niyetli. Mesela uzunca bir süredir tanıdığım bir erkek kankam birkaç gündür bana özel ilgi gösteriyor ama ne tesadüf ki birkaç gün önce faturalardan yakınınca tesadüfen tek yaşadıgımı öğrendi "aa sen tek miydin bilmiyordum" dedi. Bu da aptal sanıyor olacak. Ne tesadüf. Ben bunu yer miyim? Tanıştığım bir hödük çok ısrarla daha ilk günden bir sürü cnsel soru sordu. Ama ben bunu nasıl degistireceğimi bilmiyorum. Giyim kuşamla mı? Tavırla mı? Ortamdan mı kaynaklı? Ben ne yapacağım ki kafa dengim insanlar beni anlasın... farklı düşünmesin. Kendi kafasında kalıba sokmasın
Hep evli olanlar denk gelmiyor ama onlar da denk geliyor. Tam tersi cok sessiz bir yapim var o yuzden isi birakayim, calismayip evde oturayim isteyen tipler daha cok ilgileniyor ama ben ikisini de istemiyorum. Benim yansittigim aslinda oldugumdan farkli oldugu icin muhakkak bir sorun var ama ne oldugunu tam cozemiyorum.Bence sizin düşünce tarzınız yanlış.
Şimdi şöyle bir şey var, bir kadına sürekli evli ya da işte hödük tipler yaklaşıp, tanışıp, ilgi gösteriyorsa kadında bir gariplik vardır. Sınır koymayı bilmiyor olabilirsiniz. Hiç düzgün birinin denk gelmemesi imkansız.
Birde arkadaşlarınız yok mu? Yani sorun hem sevgilinizin hem arkadaşınızın olmaması mı? Yoksa sadece sevgilinizin olmaması mı?
Arkadasim var var olmasina da sevgilim hic olmuyorBence sizin düşünce tarzınız yanlış.
Şimdi şöyle bir şey var, bir kadına sürekli evli ya da işte hödük tipler yaklaşıp, tanışıp, ilgi gösteriyorsa kadında bir gariplik vardır. Sınır koymayı bilmiyor olabilirsiniz. Hiç düzgün birinin denk gelmemesi imkansız.
Birde arkadaşlarınız yok mu? Yani sorun hem sevgilinizin hem arkadaşınızın olmaması mı? Yoksa sadece sevgilinizin olmaması mı?
Yalnizligi sevdigimi saniyordum ama sonradan dusunmeye basladim ki belki sevecegim turde insanlar ilgilenmedigi icindir ve sonra neden istemeyecegim turde insanlarin ilgilendigini sorgulamaya basladim. Ev kizi olayim evde oturayim isteyen insanlar ilgileniyor hic normal adamlar bakmiyor. Bir kadinda boyle hissettiren nedir diye sorguluyorum acaba konusma bicimi midir yoksa dis gorunusu mu yoksa ortam midir ne yapmaliyim ki boyle algilanmayayim anlamiyorumTürkçe meali gelir mi hiç bir şey anlamadım yalnızlık mi seviyorsunuz birini mi istiyorsunuz nedir dert gördüğünüz şey
Zannetmiyorum kibirli olsaydim direkt olarak dis gorunus ya da mesleklerine bakarak hic konusmamam gerekmez miydi? Konustuktan uzunca mesajlastiktan sonra karar veriyorum genelde ama bir tanidigim dedi ki; kendimi bu konulara yabanci tuttugum icin, insanlari bu konuda cok anlamiyor oldugumu soyledi. Sana ilk bulusmada cnsel sorular sormasi belki sapikligindan degil, senin niyetinin ne oldugunu bilmediginden, senin niyetini ogrenmek icin sordu belki dedi bilemedimKibirli olabilir misiniz?
İlk buluşmada cinsellik mi konuşuluyor muş pesZannetmiyorum kibirli olsaydim direkt olarak dis gorunus ya da mesleklerine bakarak hic konusmamam gerekmez miydi? Konustuktan uzunca mesajlastiktan sonra karar veriyorum genelde ama bir tanidigim dedi ki; kendimi bu konulara yabanci tuttugum icin, insanlari bu konuda cok anlamiyor oldugumu soyledi. Sana ilk bulusmada cnsel sorular sormasi belki sapikligindan degil, senin niyetinin ne oldugunu bilmediginden, senin niyetini ogrenmek icin sordu belki dedi bilemedim
Evet bu beni direkt itiyor ustelik cokk acik giyinen ya da herkesle muhabbet eden birinde degilim nereden bu cesaret geliyor anlayamadim. Fazla mukayim gorundugum icin kandirilmaya yatkin gorduklerinden diye dusunuyorum ama baska turku dusunup iste seni sinamak icin sordu kitukugunden sormadi diye dusunen de varİlk buluşmada cinsellik mi konuşuluyor muş pes
Siz alanın daraltılmasından hoşlanmıyorsunuz.
Kendinizi öyle karmaşık anlattınız ki sevgiliniz olsa bile çözmekte zorlanır gibi geldi.
Bende çok severim yanlızlıgı ama her yerde degil.
Soframı kalabalık severim,film seyretmeyi kalabalık severim ama sahilde yanlız sadece kendim olduğumda mutluyum
ben kendinizle ilgili kisima dedim ama sizin dediginiz kisimda o kisinin niyeti bence belli ,ozellikle disarisan sakin uslu kiz imaji veren birine bunu sormak demek acikca istedigim bu demek bence arkadasiniz sizi yanlis yonlendirmisZannetmiyorum kibirli olsaydim direkt olarak dis gorunus ya da mesleklerine bakarak hic konusmamam gerekmez miydi? Konustuktan uzunca mesajlastiktan sonra karar veriyorum genelde ama bir tanidigim dedi ki; kendimi bu konulara yabanci tuttugum icin, insanlari bu konuda cok anlamiyor oldugumu soyledi. Sana ilk bulusmada cnsel sorular sormasi belki sapikligindan degil, senin niyetinin ne oldugunu bilmediginden, senin niyetini ogrenmek icin sordu belki dedi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?