Görümceyle Aynı Evde Yaşama

Saftirikevli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
17
8
1
32
Merhaba kızlar ,
9 aylık evliyim çok uzatmadan hemen konuya gireceğim. Bir hafta önce kayınvalidemi kalp krizinden kaybettik. Çok iyi bir kadındı gerçekten kendisini çok seviyordu. Eşim perişan durumda bu durumda kendisi nasıl toplayacağım bilmiyorum.

Işin bir diğer tarafı da bir tane bekar görümcen var. Kendisi şu an yalnız kaldı. Ve benim karakter olarak pek anlaşabileceğim biri değil.Aramızda bir sorun yok ama çok baskın bir karakter ve hep kendi dediğini olsun istiyor.Her şeye karışıyor mesafeli olduğumuz için hiç sorun yaşamadık.

Bana gelecek bir seçenek şu an görümcemle beraber yaşamak ama ben ne yazık ki istemiyorum.Bencil de düşünmek istemiyorum şimdi bu acı yaşanırken benim , bunları düşünmem belki çok bencilce ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Bana böyle bir talep gelirse Sizce ne yapmalıyım kabul etmeli miyim yoksa en başından direk redetmeli miyim ? Yanlış anlamayın tabii ki şu an zaten yanındayız görümcemin. Onu tek bırakmayız toparlanana kadar.

Siz olsanız ne yapardınız ? Kafam çok karışık Lütfen yardım edin.

Teşekkürler şimdiden.

Güncelleme : Aceleden eksik yazdım kızlar kusura bakmayın.Maddi olarak durumu iyi hatta türkiye standartlarına göre baya iyi.48 yaşında.Bir tane daha kardeşleri var ama o kendi aleminde evli pek görüşmüyorlar.

Son düzenleme:
size yakın bi mesafede kendi evlerinde kalıyorsa varolan düzenini bozmamasını bekleyebilirsiniz,ama ekonomik olarak da zor durumdaysa nasıl olur bilmiyorum,biraz durumunu anlatın,öğrenci mi yaşı kaç,erkek arkadaşı var mı vs vs

Yaşı geliri vs bilgileri alalım
Eşiniz kaç kardes aynı şehirde misiniz

1. kaç yaşında?
2. babası yok mu?
3.işi gücü yok mu?
4. ailesinden kalan halihazırda yaşadığı bir evi yok mu?
5. siz ve eşiniz kaç yaşındasınız?

duygularınız ile hareket ederek sakın kabul etmeyin ne huzurunuz kalır nede dirliğiniz başka alternatif çözümler bulun
lütfen net olun ve duruşunuzu bozmayın rabbim mekanını cennet eylesin
lakin hayatın gerçekleri devam ediyor.
görümceniz bu arada kaç yaşında
okulu var mı ?
yakın bir ev tutamazmısınız altlı üstlü ?

Sakın kabul etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…