- 28 Ocak 2009
- 34.036
- 56.210
- 1.123
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
ama 3 ay sonra istemeye gelicekler. Ayrıca ben elim boş gitmek istemediğim için birşey götürüyüm diye düşündüm. Hem şimdi olmazsa başka bir gün tanışılcak bu kaçınılmaz yanii..
Görümce adaylarınız ve kayınvalide adaylarınız sizin annenizle tanıştılar mı önce size gelip eger tanışmadılarsa siz önce onları evinize davet edin onlar gelsin annenizle tanışsın önce malum siz kız tarafı oluyorsunuz erkek tarafı olarak annesi ve kızkardeşleri önce sizin eve gelip annenize tanışabilirler.
Aşure için beraber gelin hemde tanışmış oluruz demiş. Mart ayında gelicekler istemeye herkesin haberi var zaten. Adalet okuyorum ve 21 yaşındayım. samimi olmak doğru olmaya bilir ama eninde sonunda tanışcaz kadınlar beni isteme günü mü görsün
annem davet edicek mart ayından (istemeye gelmeden) önce. Ama incelik edip davet ettiler cumartesi tatil olduğumuda biliyorlar gitmezsem ayıp olmaz mı? :26:
Hm yok cnm ole abartı bişiy almana gerek yok ,cunku daha resmiyete binmemiş iş ,bence çikolata dondurma vs otip şeyler goturmelisin ,Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:
Eski konular neden revaçta bu ara 2013 konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?