- 17 Haziran 2011
- 5.432
- 3.145
- 373
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Zevklerini bilmiyorum ki çiçek severler mi sevmezler mi :)
ozaman ev hedıyesı daha rısklı degılmı
hem zevk işi hem evını bılmıyosun,ama çiçek daha az riskli gelmıstır bana hep
özellıkle beyaz renklı bı orkıde her odaya uyum saglayabılıyo
ben zorda kalınca hep kullanırım şimdiye kadarda hep işe yaramıştır:)
aklınnın köşesınde kalsın canım bişi bulamazsan degerlendırırsın:)
evet menekşe de hoş olabilir , yani götüreceğin şey çok abartı bir şey olmamalı sadece ilk gidiş elin boş olmasın diye
çok heyecanlı bir durum bilirimm
hemde nasıl bir heycann anlatılmaz yaşanır diye boşa demiyorlar :)
Bende kayın valıdemın elını opmeye gıttıgımde, evlerını yenı tasımıslardı..Hem ev hedıyesı,hem bayram,hem el öpmeye güzel bı fıncan takımı almıştımÖlece vıtrınlerınde duruyor Bende acabalar yasıyordum ama tanıştım , sımdı onları tanıdığıma ınan cok mutluyum..Erkek arkadaşımdan daha sevıyelı bı ılıskımız var ailesiyle Hayırlısı olsun arkadaşım
Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:
Bence bırak hediyeyi kendini bile götürme
Ortada ciddi hiç birşey yokken sevgilinin ailesi ile görüşmeye gerek yok bence
Ama gidersen de sen bilirsin
Sonra evlendik ama yalnız kalamıyoruz yine bizi çağırıyolar diye konu açmak durumunda kalman muhtemel
onlar köyde oalcak biz merkezde. İşlerimizde merkezde. Misafirlik işini hafta sonları yaparız artık :)
yakında olup da zarar vermeyi de gördük. tee fiyzan da olup da burnundan getireni de.. kesin konuşma bence.
onlar köyde oalcak biz merkezde. İşlerimizde merkezde. Misafirlik işini hafta sonları yaparız artık :)
ya ben mi abartıyorum ki şahsen ben görümcenin yerinde olsam bana kardeşimin sevgilisi ev hediyesi getirse, gözümde az yalaka görünür nedense.. yani ben olsam gitmem bile böyle bir toplantıya. belki bakış açımdan dolayı böyle düşünüyorum.
umarım.. :26::18:
ama 3 ay sonra istemeye gelicekler. Ayrıca ben elim boş gitmek istemediğim için birşey götürüyüm diye düşündüm. Hem şimdi olmazsa başka bir gün tanışılcak bu kaçınılmaz yanii..
'İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun. Çok uzaklaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın'
Demiş MEVLANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?