• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceye ilk hediye

Zevklerini bilmiyorum ki çiçek severler mi sevmezler mi :)

ozaman ev hedıyesı daha rısklı degılmı
hem zevk işi hem evını bılmıyosun,ama çiçek daha az riskli gelmıstır bana hep
özellıkle beyaz renklı bı orkıde her odaya uyum saglayabılıyo
ben zorda kalınca hep kullanırım şimdiye kadarda hep işe yaramıştır:)

aklınnın köşesınde kalsın canım bişi bulamazsan degerlendırırsın:)

ozaman ev hedıyesı daha rısklı degılmı
hem zevk işi hem evını bılmıyosun,ama çiçek daha az riskli gelmıstır bana hep
özellıkle beyaz renklı bı orkıde her odaya uyum saglayabılıyo
ben zorda kalınca hep kullanırım şimdiye kadarda hep işe yaramıştır:)

aklınnın köşesınde kalsın canım bişi bulamazsan degerlendırırsın:)

tamam çok teşekkür ederim :)

evet menekşe de hoş olabilir , yani götüreceğin şey çok abartı bir şey olmamalı sadece ilk gidiş elin boş olmasın diye :32:
çok heyecanlı bir durum bilirimm :17::17: :16:

hemde nasıl bir heycann anlatılmaz yaşanır diye boşa demiyorlar :)

hemde nasıl bir heycann anlatılmaz yaşanır diye boşa demiyorlar :)

aynennn ben öneceden tanımama rağmen çok heyecnlanmıştım ama güzel geçer merak etme sıkma kendini :1::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kayın valıdemın elını opmeye gıttıgımde, evlerını yenı tasımıslardı..Hem ev hedıyesı,hem bayram,hem el öpmeye güzel bı fıncan takımı almıştım :52: Ölece vıtrınlerınde duruyor :17: Bende acabalar yasıyordum ama tanıştım , sımdı onları tanıdığıma ınan cok mutluyum..Erkek arkadaşımdan daha sevıyelı bı ılıskımız var ailesiyle :55: Hayırlısı olsun arkadaşım :42:

Bende kayın valıdemın elını opmeye gıttıgımde, evlerını yenı tasımıslardı..Hem ev hedıyesı,hem bayram,hem el öpmeye güzel bı fıncan takımı almıştım :52: Ölece vıtrınlerınde duruyor :17: Bende acabalar yasıyordum ama tanıştım , sımdı onları tanıdığıma ınan cok mutluyum..Erkek arkadaşımdan daha sevıyelı bı ılıskımız var ailesiyle :55: Hayırlısı olsun arkadaşım :42:

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim yorumları için ama içimi en ferahlatan yorum bu oldu sanırım.. İnşallah yıllar sonra bende derim ki ' İYİKİ TANIMIŞIM ONLARI' :) Fincan benimde aklımdan geçti bu arada ayrıca kayın valide ve 2 görümcede orda olucak ama küçük görümcenin evine gitceğim için ona hediye almayı daha mantıklı buldum :)

Sevındım ıcını ferahlatmış olmasına cok sevındım..Umarım ılerıdede, gelecekte aynı cumlelerı kurarız.. :34:

Bence bırak hediyeyi kendini bile götürme
Ortada ciddi hiç birşey yokken sevgilinin ailesi ile görüşmeye gerek yok bence
Ama gidersen de sen bilirsin
Sonra evlendik ama yalnız kalamıyoruz yine bizi çağırıyolar diye konu açmak durumunda kalman muhtemel

Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:52::18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:

daha istenmediyse bile tatlı yeter. hatta baya bir fazla bile..

Bence bırak hediyeyi kendini bile götürme
Ortada ciddi hiç birşey yokken sevgilinin ailesi ile görüşmeye gerek yok bence
Ama gidersen de sen bilirsin
Sonra evlendik ama yalnız kalamıyoruz yine bizi çağırıyolar diye konu açmak durumunda kalman muhtemel

onlar köyde oalcak biz merkezde. İşlerimizde merkezde. Misafirlik işini hafta sonları yaparız artık :)

yakında olup da zarar vermeyi de gördük. tee fiyzan da olup da burnundan getireni de.. kesin konuşma bence.

tabiki çok fazla görmüş geçirmiş birisi değilim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...

Henüz ilk defa gideceginiz ve yeni tanışacagınız birisi için ev hediyesi riskli olabilir o yüzden en iyisi yaş pasta,tatlı,kuru pasta yada börek gibi ikramlıklar olur yada bir demet çicek yeter. kENdi fikirim söylersem ben olsam sizin yerinizde gitmem henüz ortada resmi birşey yokken fazla samimi olmayı doğru bulmuyorum.Tabi bu benim düşüncem.

Son düzenleme:
ya ben mi abartıyorum ki şahsen ben görümcenin yerinde olsam bana kardeşimin sevgilisi ev hediyesi getirse, gözümde az yalaka görünür nedense.. yani ben olsam gitmem bile böyle bir toplantıya. belki bakış açımdan dolayı böyle düşünüyorum.

ya ben mi abartıyorum ki şahsen ben görümcenin yerinde olsam bana kardeşimin sevgilisi ev hediyesi getirse, gözümde az yalaka görünür nedense.. yani ben olsam gitmem bile böyle bir toplantıya. belki bakış açımdan dolayı böyle düşünüyorum.

ama 3 ay sonra istemeye gelicekler. Ayrıca ben elim boş gitmek istemediğim için birşey götürüyüm diye düşündüm. Hem şimdi olmazsa başka bir gün tanışılcak bu kaçınılmaz yanii.. :25::25:

ama 3 ay sonra istemeye gelicekler. Ayrıca ben elim boş gitmek istemediğim için birşey götürüyüm diye düşündüm. Hem şimdi olmazsa başka bir gün tanışılcak bu kaçınılmaz yanii.. :25::25:

o zaman yaş pasta al. ayrıntılı bir şey alma. tek parça olmalı bence. çocuklara da bir şey almana gerek yok...

'İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun. Çok uzaklaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın'

Demiş MEVLANA :3:

Ne güzel demiş MEVLANA :40:
Bende zaten konuşmalarıma hal ve davranışlarıma dikakt eder ağırlığımı korurum :) Dualarınızı eksik etmeyin zor bir dönem benim için..

Back