• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceye ilk hediye

ama 3 ay sonra istemeye gelicekler. Ayrıca ben elim boş gitmek istemediğim için birşey götürüyüm diye düşündüm. Hem şimdi olmazsa başka bir gün tanışılcak bu kaçınılmaz yanii.. :25::25:

Görümce adaylarınız ve kayınvalide adaylarınız sizin annenizle tanıştılar mı önce size gelip eger tanışmadılarsa siz önce onları evinize davet edin onlar gelsin annenizle tanışsın önce malum siz kız tarafı oluyorsunuz erkek tarafı olarak annesi ve kızkardeşleri önce sizin eve gelip annenize tanışabilirler.

Görümce adaylarınız ve kayınvalide adaylarınız sizin annenizle tanıştılar mı önce size gelip eger tanışmadılarsa siz önce onları evinize davet edin onlar gelsin annenizle tanışsın önce malum siz kız tarafı oluyorsunuz erkek tarafı olarak annesi ve kızkardeşleri önce sizin eve gelip annenize tanışabilirler.

annem davet edicek mart ayından (istemeye gelmeden) önce. Ama incelik edip davet ettiler cumartesi tatil olduğumuda biliyorlar gitmezsem ayıp olmaz mı? :26::25:

Çiçek almayın bence,onlar size gelirken getirsinler çiçeği.
Bence kendiniz evde kuru pasta veya kalıpta kek o tarz bişey yapıp götürebilirsiniz.
onların dahada hoşuna gider.

Aşure için beraber gelin hemde tanışmış oluruz demiş. Mart ayında gelicekler istemeye herkesin haberi var zaten. Adalet okuyorum ve 21 yaşındayım. samimi olmak doğru olmaya bilir ama eninde sonunda tanışcaz kadınlar beni isteme günü mü görsün :25:

annem davet edicek mart ayından (istemeye gelmeden) önce. Ama incelik edip davet ettiler cumartesi tatil olduğumuda biliyorlar gitmezsem ayıp olmaz mı? :26::25:

Tanışma için bu kadar heveslilerse, annenizin davet etmesini beklemeden, onlar sizi ziyarete gelmeyi teklif edebilirler.
Kayınvalide adayınız kızlarımı da alıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyorum diyebilir.

Ayrıca hem isteme günü mü görsün diyorsunuz hem de istemeden önce zaten görüşülecek diyorsunuz.
Gitmek için bu kadar can atmayın bence. Birçok kişinin dediği gibi sonradan pişman olabilirsiniz.
Bu işlerde kendini ağırdan satmak daha iyi oluyor...

Annenizin git demesine de ayrıca şaşırdım...

Keşke evli olmadığın ayrıntısını vermeseydin. Yorumlar farklı yönde oluyor böyle olunca. Sormadığın şeylere cevap alıyorsun. :) Neyse... Bence de çiçek çok zarif bir hediyedir ilk tanışma için. Ama saksı çiçeği daha makul. Menekşe demiş arkadaşlardan biri. Olabilir. Orkide de olabilir. İyi tanışmalar diyeyim ben. Uygun bir cümle bulamadım da. :)

şimdiki aklım olsa görümceme bırakın hediye almayı güler yüzümü bile esirgerdim ondan kimin patron olduğunu daha ilk tanışmada hissettirmek gerekiyormuş ama ne yapalım kötüyle kötü olunmuyor umarım siz güzel günler görürsünüz.......... bence kendi yaptığınız kek kurabiye tarzı birşey hoş olabilir emek verilen şeyler daha kıymetli oluyor

evde kendınız bır kuru pasta kek poğaça yapablrsınız yada alablrsnz malum mevlude kalabalık olunur hem makbule de gecer ıkramlık olarak sunarlar yardımınz dokunmus gıbı bırsey olur

cocuklara yada cıcek ısıne gırmeyın derım bır dahakı gorusunuzde cocuklara alırsınız sımdı cocuklar sızden zaten cekınıp kacacaktır..

Ben olsam arada ciddi bir şeyler olmadığı için gitmezdim.

Ama siz belli ki gideceksiniz giderken ya börek, kuru pasta vs. alın, yada sadece çocuklara bir hediye alın derim.

Hediye seçmek zor olur bence önce bi tanış zevkini öğrenirsin :) pastanelerde satılan tuzlu kurabiyelerden alabilirsin :)

Merhaba kızlar cumartesi günü görümcem aşure yapcakmış ve beni çağırdı. Evine ilk defa gitcem ablası ve anneside olcak çok heyecan yaptım.. Elim boş gitmek istemiyorum ki bu durumlardada sanki bir ufak tefek birşey bekleniyor gibi geliyor bana. Sizce ne almalıyım? Küçük bir ev eşyası mı yoksa tatlı çikolata gibi birşey mi ? Yada çocuklarına birşeyler mi ?
:KK52::18::18:
(görümce dedim ama daha evli değiliz sadece martta istemeye gelcekler cevaplarda etkili olabilir bu ayrıntı ) :26:
Hm yok cnm ole abartı bişiy almana gerek yok ,cunku daha resmiyete binmemiş iş ,bence çikolata dondurma vs otip şeyler goturmelisin ,
Ama evli olsan iş değişirdi ,dersimki kek yap bi kalıp :)çocuklara ufak tefek kıyafetler ,birde ev için bir hediye ,misal bir vazo yada ne bileyim bardak takımı vs o tip şeyler
Ama ben senin yerinde olsam daha isteme bile olmamışkeb kendimi az ağırdan satardım ,bahane uydurur gitmeZdim misal

Back