Iyi geceler kizlar.
Su an öyle çok kırgınım ki.. neden boyle oluyor anlamiyorum kendimi oyle acımasızca eleştiriyorum ki bazen çok hassasim çoook. .
Konu ablam ile aramizdaki bitmek bilmeyen bir çatışma neyi eksik yapiyorum bilmiyorum artik oyle büyük şeyleri azimsar oldum sindirdim ki yoruldum yildim usandım...
Gecen gün amcamin esi kızları ablam annem ve ben oturuyoruz ablam surekli gelinimizi övüyor.ablam opulmeyi sevmediginden bahsediyordu gelinimizin candan.oldgunu ve sarılır iken opucuklerinin bitmediğini söyledi. . Bende ben olsam opturmezdin dedim.. o sırada bana ama onunki cok farkli canim dedi bi kac cumle daha ekledi herkese bakarak kahkaha atti ben cok bozuldum soyleme dedi amcamin hanimi siz kardessiniz et tirnekatan.ayrilmaz dedi neyse konu kapandi . Herkes gitti iste sunu seviyorum bunu seviyorum diyor bende bir tek beni sevimiyosun dedim senide seviyorum dedi gene.neden.öyle dedin bile demedi..
Konusurken konuya girmiyosun gulmuyosun diyo sacma saoan seylere gulmuyoruk evet beni karsisina alniyor kobusurken hep abimin esine anlatiyo guluyorlar sabki ben.gireyim distayim oluyor onuda ben.yapmak istemiyorum
Sanli ben.degilde o senin kardesin gibi dedim diyorki ama sen bisey sorunca cok sordun diyosun o gonulluyo yani gönlümü yapiyo şöyle böyle yapmiyo diyo ayni sorudan 100 kere cevaplamak zorundamiyim ben ?_
Bana surekli agirsin algilamanda sorun var diyor biseyi gec algiliyosun diyo .. kisal su getir dedginde kismami istiyo agirca kalmaml ona gore algilamam gec demek ..
Sanki evleniyorken hic yanimda olmayacak.yada bisey oldgunda ona anlatamayacagim 6 yillik iliskim oldgunu bile anlatamadik ben ona hic saki.hep beni yargilayacak gibi
Ben istemedimki böyle olmak..
Ben istemezmiydim bende sakaci olayim eglenceli olayim .. eglenceli degilsem yada biseyi gulerek ablatamiyorsam bu benim sucum mu nolur soyleyin . .
O cok tatli dilli olabilir ne yapiyim kendimi camdanmi atayim obun gibi degilim diye
Gecelerce agliyorum ablam buraya tatle geldi baska sehirde yasiyor gidecek diye uzuluyorum zaten cok az goruyoruz birbirimizi onu cok anlamaya calistim cok alttan aldim kizdi gormemezlikten geldim ama boyle davranmasi beni cok yipratiyo o kizin zaten 2 tane ablasi var 1 ablaya daha ihtiyaci yok ama benim ona cok ihtiyacim var..
Abimin esinin zTen ablalari kardesi icin pervane oluyorlar neyim eksik beden 3 gunluk insana degisti beni ..
Bu düşünce beni cok kendimle celistiriyor ic savas veriyorum enerjim dusuyo gulemiyorum kiskaniyorum daha nicesi..
Boyle olamamak benim sucum mu ?
Surekli beni elestiriyor .. o sen gbi takilmiyor diyor ben takintili degilim ama gordukce oldum dikami cektim kiyasladim bilmiyorum cok uzgunum 8 yasindaki yegenim bile ben en cok x yengemi ozleyecegim diyor beni ozleyecekmisin dedim senide cok ozleyecegim teyzecim uzulme diyor
Bana yardim edin nolur