Gorumcesi onu çok severmis opermis!!

Iyi geceler kizlar.
Su an öyle çok kırgınım ki.. neden boyle oluyor anlamiyorum kendimi oyle acımasızca eleştiriyorum ki bazen çok hassasim çoook. .

Konu ablam ile aramizdaki bitmek bilmeyen bir çatışma neyi eksik yapiyorum bilmiyorum artik oyle büyük şeyleri azimsar oldum sindirdim ki yoruldum yildim usandım...

Gecen gün amcamin esi kızları ablam annem ve ben oturuyoruz ablam surekli gelinimizi övüyor.ablam opulmeyi sevmediginden bahsediyordu gelinimizin candan.oldgunu ve sarılır iken opucuklerinin bitmediğini söyledi. . Bende ben olsam opturmezdin dedim.. o sırada bana ama onunki cok farkli canim dedi bi kac cumle daha ekledi herkese bakarak kahkaha atti ben cok bozuldum soyleme dedi amcamin hanimi siz kardessiniz et tirnekatan.ayrilmaz dedi neyse konu kapandi . Herkes gitti iste sunu seviyorum bunu seviyorum diyor bende bir tek beni sevimiyosun dedim senide seviyorum dedi gene.neden.öyle dedin bile demedi..
Konusurken konuya girmiyosun gulmuyosun diyo sacma saoan seylere gulmuyoruk evet beni karsisina alniyor kobusurken hep abimin esine anlatiyo guluyorlar sabki ben.gireyim distayim oluyor onuda ben.yapmak istemiyorum
Sanli ben.degilde o senin kardesin gibi dedim diyorki ama sen bisey sorunca cok sordun diyosun o gonulluyo yani gönlümü yapiyo şöyle böyle yapmiyo diyo ayni sorudan 100 kere cevaplamak zorundamiyim ben ?_

Bana surekli agirsin algilamanda sorun var diyor biseyi gec algiliyosun diyo .. kisal su getir dedginde kismami istiyo agirca kalmaml ona gore algilamam gec demek ..

Sanki evleniyorken hic yanimda olmayacak.yada bisey oldgunda ona anlatamayacagim 6 yillik iliskim oldgunu bile anlatamadik ben ona hic saki.hep beni yargilayacak gibi

Ben istemedimki böyle olmak..
Ben istemezmiydim bende sakaci olayim eglenceli olayim .. eglenceli degilsem yada biseyi gulerek ablatamiyorsam bu benim sucum mu nolur soyleyin . .
O cok tatli dilli olabilir ne yapiyim kendimi camdanmi atayim obun gibi degilim diye

Gecelerce agliyorum ablam buraya tatle geldi baska sehirde yasiyor gidecek diye uzuluyorum zaten cok az goruyoruz birbirimizi onu cok anlamaya calistim cok alttan aldim kizdi gormemezlikten geldim ama boyle davranmasi beni cok yipratiyo o kizin zaten 2 tane ablasi var 1 ablaya daha ihtiyaci yok ama benim ona cok ihtiyacim var..
Abimin esinin zTen ablalari kardesi icin pervane oluyorlar neyim eksik beden 3 gunluk insana degisti beni ..

Bu düşünce beni cok kendimle celistiriyor ic savas veriyorum enerjim dusuyo gulemiyorum kiskaniyorum daha nicesi..

Boyle olamamak benim sucum mu ?
Surekli beni elestiriyor .. o sen gbi takilmiyor diyor ben takintili degilim ama gordukce oldum dikami cektim kiyasladim bilmiyorum cok uzgunum 8 yasindaki yegenim bile ben en cok x yengemi ozleyecegim diyor beni ozleyecekmisin dedim senide cok ozleyecegim teyzecim uzulme diyor :KK43:
Bana yardim edin nolur

Bence kendinizi zorla sevdirmeye çalışmayın. Kardeşsiniz diye aynı frekansta olmak, çok iyi anlaşmak zorunda değilsiniz zaten. Ama herkes sevilmek ister. Sadece bu sevilme ihtiyacınızın sizin istediğiniz şekilde ve miktarda sizin istediğiniz kişi tarafından karşılanması için ısrar etmeyin. Sizi sevecek başka insanlar bulun. Bazen arkadaşlar kardeşlerden daha yakın olur. Hatta arkadaş sevgisi daha özel bile olabilir çünkü onları siz seçersiniz. Arkadaşınız sizden yaşça büyük de olursa sizin için abla gibi olmuş olur.

Bir de bence akrabanız da olsa insanları değerlendirirken size ne kadar değer verdiklerini göz önünde bulundurun. Size "ama o çok farklı" dediğini, "Konusurken konuya girmiyosun gulmuyosun" dediğini ve size zekanızla ilgili problemler olduğunu (yavaşsın, geç algılıyorsun vs) söylediğini söylüyorsunuz. E neden kendinizi geri çekmiyorsunuz ki? Şu dediklerinizi kocam söyledi deseniz herkes tavır koy, mesafeli ol der en azından. Siz de ablanızın peşinde sevgi sevgi diye dolanmayın lütfen. Sizi seven ablanız, ablalarınız olsun ama aranızda kan bağı olmasına gerek yok veya kuzenlerden teyzelerden vs de olabilir tabii.

Sonra ablanıza da anlatırsınız, "X Abla ile şunu yaptık bunu yaptık, o kadar muhteşem bir insan ki, çok seviyorum onu" diye. Üzerine o kadar düşmezseniz ablanız da zamanla kıymetinizi daha iyi anlar belki. Ama anlamasa da olur, çevrenizde sizi seven ve kıymetinizi bilen insanlar bulundurun lütfen.

Gelinle hic alakasi yok konunun o en yakin arkadasi yada komsusu yada kuzeniniz filan olabilirdi su var ki bazi insanlar hayati yuzeysel bazilari derin yasar zannediyorum ablanizla sizin dunyalariniz cok farkli o yuzden birak takilma bu saatten sonra o degismez ... bide bi insana yapmadigi bir seyi kirk kere soylersen yapiyormus gibi yapmaya basliyir sana sohbet etmiyosun neseli degilsin dedikce zaten o yonde bi insan olmaya basliyorsun bence ablandan uzak kalman senin yararina ....bilinc altini kotu etkiliyor ...

:) katiliyorum sarimsagi bile gelin etmislerde 40 gun kokusu çıkmamış

Ama siz geline çok bilenmişsiniz. Resmen kötü olmasını, aralarının bozulmasını istiyorsunuz. Çok ayıp... Bu düşünceleriniz yansıyor muhtemelen etrafınızdakilere o yüzden uzaklaşıyorlar sizden. İnsanın içindeki iyilik her zaman dışına yansır, unutmayın.

Umarım gelinle ailenizin arası bozulmaz. Huzursuz olmaz kızcağız. Nasıl başlarsa öyle gider. Burdaki konulara çok inanmayın siz. Sorun yaşamayan gelin görümceler, kayınvalideler de çok.

K KumkatNedir tatlim bence sen hic uzulme. Ablan kendince abinedr yaranabilmek icin kiza karsi bu yapmacik tavirlari sergiliyor. Belki kulagina gider diye her yerde sevgi sozcukleriyle bahsediyor. Ben ablanda biraz sevgisizlik hissettim o yuzden hirsinida senden cikartiyor gibi.

Gorumce senden daha cok seviliyor degil asla sadece yeni oldugu icin boyle bence. İleride onada sorun yaratacak bir tipe benziyor. Canini sikma sende annene yanas :KK66:

Ama siz geline çok bilenmişsiniz. Resmen kötü olmasını, aralarının bozulmasını istiyorsunuz. Çok ayıp... Bu düşünceleriniz yansıyor muhtemelen etrafınızdakilere o yüzden uzaklaşıyorlar sizden. İnsanın içindeki iyilik her zaman dışına yansır, unutmayın.

Umarım gelinle ailenizin arası bozulmaz. Huzursuz olmaz kızcağız. Nasıl başlarsa öyle gider. Burdaki konulara çok inanmayın siz. Sorun yaşamayan gelin görümceler, kayınvalideler de çok.

Alakasi hile yok bu kaniya nasil vardiniz sasirdim dgrusu sevmesin veya kotu olsun degil herkesin.yerini bilsin iki gunde beni degismesin istyorum

Gelinle hic alakasi yok konunun o en yakin arkadasi yada komsusu yada kuzeniniz filan olabilirdi su var ki bazi insanlar hayati yuzeysel bazilari derin yasar zannediyorum ablanizla sizin dunyalariniz cok farkli o yuzden birak takilma bu saatten sonra o degismez ... bide bi insana yapmadigi bir seyi kirk kere soylersen yapiyormus gibi yapmaya basliyir sana sohbet etmiyosun neseli degilsin dedikce zaten o yonde bi insan olmaya basliyorsun bence ablandan uzak kalman senin yararina ....bilinc altini kotu etkiliyor ...

Evet beni cokkotu etkiliyor cook kenfimi o konuma yakistiryorum oyle oluyorum resmen

ohoo 3 ay daha cicim ayları. ilerde sorunlar büyüyünce kimin değerli olduğu anlaşılır canım 3 ayda hemen görümcesini şap şup öpen gelinden de pek hayır gelmez bence ama neyse büyük konuşmıyım
ablanı çok seviyorsun ve daha iyi lişkinizin olmasını isityosun bunu açıkça konuş bence kendini ifade et o da kardeş sonuçta anlar yani

Alakasi hile yok bu kaniya nasil vardiniz sasirdim dgrusu sevmesin veya kotu olsun degil herkesin.yerini bilsin iki gunde beni degismesin istyorum

Nasıl olsa araları bozulur diyen mesajlara pek mutlu olmuşsunuz. Ordan varmış olabilirim o konuya.

Herkes kardeşiyle gelinden daha iyi anlasacak diye bir kural yok ki. Frekansları tutmuş demek ki.

Bence ortada birsry yok. Sen soguk yapiya sahipsin demekki onlsr sicak yapiya sahip. Demekki frekanslari uyusmus.
Bende yengemle sıkı fıkıyım. Ablamla cok anlasamazlar. Ama ablamla anlasamiyorlar diye bendemi soguk davranayim anlasamayayim?
Kimi insanlarin frekanslari tutar aynidirlar.
Sen gelini sevmesini kiskanmissin. Ablam senide muhakka seviyordur ama bazen arada birseyler olabiliyor. Yani benimde 3 ablam var hepsiyle ayni samimiyette değilim ama bu demek değilki birini digerinden daha az seviyorum.. hatta en cok kizdigim ablama daha cok faydam dokunmustur. Orneklememin sebebi seninde boyle birşeydir . Uzukecek abartilacak birsey goremedim. Kafa dengi belliki yengen ablanin.
Sen sevmiyorsun galiba cok vicik vicik ondan sana yapmiyordur.
Yapı farkiniz olabilir ki bu cok normal. Sende neseli ol. Sen mesafe koymussun. Yani bilemedim...
Sana nisbet mi yapiyor? Sana nisbet yaptiginimi hissediyorsun?

Daha 3 aylık gelinleriyle böyleyseler ne diyelim Allah bozmasın
Ama şunu da unutmamak gerekir ki fazla yakınlık tez ayrılık getirir

Canım senin ailen bazen bana tuhaf geliyor.

Bir konuda bu gelin ve akrabaların yemeğe geleceğinden bahsetmiştin sanırım.Bence çok sevimli değildi gelin.

Ama şöyle söyleyeyim ablanı al karşına konuş biz neden kardeş gibi değiliz deyin.Asıl kıskanma nedenin zaten onu neden seviyor değil,benimle neden yakın değil diye üzülüyorsun

ohoo 3 ay daha cicim ayları. ilerde sorunlar büyüyünce kimin değerli olduğu anlaşılır canım 3 ayda hemen görümcesini şap şup öpen gelinden de pek hayır gelmez bence ama neyse büyük konuşmıyım
ablanı çok seviyorsun ve daha iyi lişkinizin olmasını isityosun bunu açıkça konuş bence kendini ifade et o da kardeş sonuçta anlar yani

Niye sorun çıksın yahu ilerde? Sadece siz değil burdaki birçok kişi aynı şeyi söylemiş. Tanımadığınız insanların sorun yaşamasını mutsuz olmasını eşinin ailesi tarafından sevilmemesini bekliyor hatta istiyorsunuz sanki. Nasıl bir bakış açısı bu anlamak mümkün değil.

Burda kıza sen de kaynas, kiskanma, ablan seni de seviyor demek yerine nasıl olsa araları bozulur, sorun yaşarlar ilerde demek çok acayip yahu.

Canım senin ailen bazen bana tuhaf geliyor.

Bir konuda bu gelin ve akrabaların yemeğe geleceğinden bahsetmiştin sanırım.Bence çok sevimli değildi gelin.

Ama şöyle söyleyeyim ablanı al karşına konuş biz neden kardeş gibi değiliz deyin.Asıl kıskanma nedenin zaten onu neden seviyor değil,benimle neden yakın değil diye üzülüyorsun

Tuhafiz zaten babam arkolik bi adamdi annemse pskolojisi bozulmus.bi kadin 3 kares birbirimize cok bagliyiz ama fedakar olan hep benim sibirliyiz ve takintilarimiz var sevgiye aciz belkide bilmiyorumm..

Demek.istedgimde tam bu . Size anlatamadim kendimi ben kotu olsunlar degil sadece benlede yakin.olsun yok saymasin.istiyorum yengem iyi hi ailede saglikli bi ortamda buyumus ozguven sahibi ben.cekimserim surekli birbirimizi elestirriyorz cunku

Niye sorun çıksın yahu ilerde? Sadece siz değil burdaki birçok kişi aynı şeyi söylemiş. Tanımadığınız insanların sorun yaşamasını mutsuz olmasını eşinin ailesi tarafından sevilmemesini bekliyor hatta istiyorsunuz sanki. Nasıl bir bakış açısı bu anlamak mümkün değil.

Burda kıza sen de kaynas, kiskanma, ablan seni de seviyor demek yerine nasıl olsa araları bozulur, sorun yaşarlar ilerde demek çok acayip yahu.

Inanin kotu olsunlar istemiyorum istedgim beni yok saymasin yoksa kotu olup bana donse o daha incitici onu hic affedemem icim daha cok kirilir

Tuhafiz zaten babam arkolik bi adamdi annemse pskolojisi bozulmus.bi kadin 3 kares birbirimize cok bagliyiz ama fedakar olan hep benim sibirliyiz ve takintilarimiz var sevgiye aciz belkide bilmiyorumm..

Demek.istedgimde tam bu . Size anlatamadim kendimi ben kotu olsunlar degil sadece benlede yakin.olsun yok saymasin.istiyorum yengem iyi hi ailede saglikli bi ortamda buyumus ozguven sahibi ben.cekimserim surekli birbirimizi elestirriyorz cunku

Ben konunu okuduğunda yengene kıskançlık sezmedim hiç,ablanı sevdiğin ve seninde sevildiğini görmek istiyorsun.

Bence sakince anlat abla ben seni seviyorum daha yakın olalım ama hep aramızda mesafe var bana uzak olduğunu hissediyorum de,baktın olmuyor hala o zaman seninde yapacağın bir şey yok tabi

genelde öyle oluyor çünkü demek ki sizde öyle bir durum yok değil şanslı azınlıktansınız tebrik ederim. niye kimsenin kötülüğünü isteyelim ki psikopat mıyız biz??

Aman sizi sevmezse sevmesin yani bu dünyada var öyleleri siz her şeye kırılıp güceniyorsunuz bence.Bunu ailenizde yaşadığınız şeyleri buraya taşımanızdan anladım.Niye ailenizi bu kadar çok düşünüyorsunuz ki.Ezilen senle annen farkındaysan.Abin eşine karşı seni eziyor keza ablan da öyle olmuş.Bir kötü ol bakalım bu durumda oluyor musun?

X