Aynen böyle gerçekten kaynatamla kayınvalidem ne yapsa kendine de yaptırıyor yapmazlarsa kavga ederek yaptırıyor. Bir insan kardeşini bu denli kıskanır mı ? Benim de kardeşim var. Bunun adı kardeşlik değil başka bişi. Karakter olarak bu şekildeki insanlarla ben yan yana gelmek bile istemiyorum ve modum düşüyor. Bir o kadar da görüşeceğim biri. Sen ne yapıyorsun ?Ayy benim görümceleri anlattın sandım iki tane var ikisi de benden büyük eşime ne yapılsa kıskanıyorlar şuan hamileyim doğmamış çocuğum dahi kıskanılıyor. Görümcemin cocuğu doğalı 9 ay olmuş, kaynanam benim cocuga hırka yelek örmeye başlayınca kücük görümcem kendi kızına da yaptırmaya başlamış, dha cocuğum doğmadan bakalım babam bizim çocukları sevmedi abiminkini sevecek mi bilmem ne diye muhabbete giriyorlar kaynatamdan bir hediye istedim eşimle kayınvalidem kızlar duymasın diye kaynatama tembihliyor kıskanırlar diye ne yaptıkları belli değil eşim kolye aldı gözleri ayrıldı bakarkenama kyif alıyorum izlerken bana fark ettirmemeye çalışıyorlar ama çatlıyotlar yazık bana da bisey diyemiyorlar içten içe yiyorlar kendilerini
Düğün üstü araba alacaksınız bana diye ortalığı birbirine kattıBirde derler ki kardeslerin cinsiyetleri farkli olunca kiskanclik olmaz, ha görüyoruz iste nasil oluyormus. Saka gibi cidden insan kardesini kiskanmaz yahu, onda varsa seninde var yoksa daha cok olsun ne var sanki, azmet sende daha iyisini elde et ne kadar ayip yahu.
Bu arada dugun takilarinizda nasil gozu var, sizden takilarinizi mi istiyor?
Sorun kayınvalide ve kayınpeder’de olmasın? Maddi olarak size daha mı fazla yapılıyor nasıl olsa erkek evlat
asla böyle birşey yok herşeyin zamanı var para değil mesele.Düğün üstü araba alacaksınız bana diye ortalığı birbirine kattı
Sorun kayınvalide ve kayınpeder’de olmasın? Maddi olarak size daha mı fazla yapılıyor nasıl olsa erkek evlat diye
Hayır istemiyor. O takı paraları onun araba parasıymış neden kayınpederim onları bana yapmış ? Söylediği şey buBirde derler ki kardeslerin cinsiyetleri farkli olunca kiskanclik olmaz, ha görüyoruz iste nasil oluyormus. Saka gibi cidden insan kardesini kiskanmaz yahu, onda varsa seninde var yoksa daha cok olsun ne var sanki, azmet sende daha iyisini elde et ne kadar ayip yahu.
Bu arada dugun takilarinizda nasil gozu var, sizden takilarinizi mi istiyor?
Sadece erkege mal yapan bir aile mi bunlar?Hayır istemiyor. O takı paraları onun araba parasıymış neden kayınpederim onları bana yapmış ? Söylediği şey bu
Bizzat söyledi, hiçbirşey yapamadım.Asıl meseleyi üstünkörü geçmişsin. Altınlarda gözü mü var, nasıl öğrendin, duyunca ne yaptın. Detay gerek bacım şuan
Bence öyle konu sahibi de kendi babasından istemediği hediyeyi kocasının babasından istiyor ben sordum konu para değil yazmışSadece erkege mal yapan bir aile mi bunlar?
Sorun da o işte asla öyle bir aile değil eşimin arabası var diye ona da araba aldılar ama o araba alınmadan önce düğün üstü neler yaşattı böyle bir aile olmamasına rağmen kardeşinde olan herşeyi kıskanıyor en yükseği onda olsun en önce onda olsun istiyor zora sıkıntıya gelemiyorSadece erkege mal yapan bir aile mi bunlar?
Benim kayınpederimden hiçbirşey istediğim yok nereden çıkarttınız anlayamadımBence öyle konu sahibi de kendi babasından istemediği hediyeyi kocasının babasından istiyor ben sordum konu para değil yazmış
Konu hediye bile değil ayrıcaBence öyle konu sahibi de kendi babasından istemediği hediyeyi kocasının babasından istiyor ben sordum konu para değil yazmış
Bence öyle konu sahibi de kendi babasından istemediği hediyeyi kocasının babasından istiyor ben sordum konu para değil yazmış
Sorun da o işte asla öyle bir aile değil eşimin arabası var diye ona da araba aldılar ama o araba alınmadan önce düğün üstü neler yaşattı böyle bir aile olmamasına rağmen kardeşinde olan herşeyi kıskanıyor en yükseği onda olsun en önce onda olsun istiyor zora sıkıntıya gelemiyor
Pardon onu başkası yazmış konuyaBenim kayınpederimden hiçbirşey istediğim yok nereden çıkarttınız anlayamadım
Asla böyle bir fikre sahip değilim.Kaynatadan hediye istemişsin, kaynatan kızına da alır mı hediye, yoksa sadece erkek evlada ve onun karısına yapan zihniyetler mi? Sen de o gözle mi bakıyorsun oğluna yapacak tabi diye?