Görümcesel sorunlar

Yorum silme diye bsy yok burda, seni neden kötü göstersin sen başkasının yorumları değilsin ki
Kendi babasından isteyemediğini kayınpederinden istiyor yazmışsınız ben ne takı istiyorsun diye sorduklarında bile cevap vermedim istediğim hiçbirşey yok eşimi korumaya çalışıyorum. Mal mülk için evlenmedim. Haksızlığa dayanamıyorum

Yazdım ya başkasının yazdığıyla karıştırmışım diye

İlla ki görüşülüyor eşim hiç umursamıyor bacılarını biz kadınlar öyle değiliz tabi hele de ben kindarım ama eşimin mottosunu uyguluyorum, sallama ne derse desin ne yaparsa yapsın kafasına girdim çünkü bu onların huyu değişmezler hep böyle sürmüş ve sürecek ne dersen de kendini haklı görürler bende onların seviyesine düşmeyerek gelin görümce kavgalarına dönüştürmüyorum bunları onların lafıyla demesiyle hayatımda bişey eksilmiyor canım ne isterse onu yapıyorum
Ben üç buçuk aylık evliyim Kücük görümcem evime gelirken hediye de dahil olarak bir çöp almadı dört beş defa geldi ama bir kilo meyve dahi getirmedi e bende almıyorum eşime de tavrımı belli ediyorum, ki eşim onlara giderken aldığı halde bu tavırla karşılaştım eşim kardeşi gelin çıkarken bileklik takmış ve o zaman bekardı tabi ailesiyle yaşıyordu görümcem buna rağmen bekar abisinden ev hediyesi bekleyerek bunu savunarak bana boş geldi bu seviye de bir insana bişey yapamazsın çünkü cahillik bu resmen

Kaynatadan hediye istemişsin, kaynatan kızına da alır mı hediye, yoksa sadece erkek evlada ve onun karısına yapan zihniyetler mi? Sen de o gözle mi bakıyorsun oğluna yapacak tabi diye?
Sanırım bu yorum bana kv ve kt kızlarına da yapsın tabi ben yap ya da yapma diye hiç bir şeye dahil olmam ama bana ne yapılırsa yapılsın batıyor burda anlatmak istediğim bu ve kızlarına da yapıyorlar neden yapmasınlar ama eşimin çok emeği var ailesine çalışıp babasına verdi ev alırken borçlarını ödedi seve seve yaptı oğlunun emeklerini görmezden gelmiyor

Anladım ben konuyu yanlış yorumlamışım, yani anne babalar adaletli olsunlar demek istemiştim

Bu arada hediye istedim dediğim eşim ailesinden böyle bir istekte bulundu, ben kendim kv ve kt bana bunu alın demem eşim ilgilenir bu tarz şeylerle ihtiyaç var ise talep eder ellerin de varsa yardım ederler

Kendi fesatligiyla kudursun dursun hayatına bak boşver.

Kendi görumcemi anlattin gibi Sanki :) benimde görumce seninki gibi yasca buyuk cocuklu fln bastan beri enerjisini asla sevemedim, hem cok cahil hemde kendini bisey sanan tip. Egitim olarakta cok dusuk benden ama hep iyiligmi istiyormus gibi yapti nisanlandigim zamanlar birde herseye karismaya calisti. Ailddeki herkesi yönettigi icinde bana kaynanalik bile yspmaya calisti kanka olmak istedi Bende orali olmadim mesafeli kaldim ama saygisuzlik etmedim. Evlendim esimle biz cok yurtdisi vs gezen tipleriz cekemedi sutekli benimle iddia eder gibi bi haldeydi, bir gram guzel söz cikmadi agzindan. Daha sonra evliligimin ileri zamanlarinda hep sorun cikardi, o kiskancligni nefretini aileye yeni gelen eltiyle bir oldu bana yapmadigni birskmadi. Iplemedim, epey ugrasti durdu Yine iplemedim onun oldugu zamanlar gitmedim aile ziyaretlerine. Telini fln Sildim sonra aylar sonra yuzlesildugunde suratina vurdum herseyi. Icindeki nefreti görmus oldum bundan sonra Esimin hatrina mrb mrb bi iliskimiz olabilicegni söyledim cunku kendisi yaptigi kltulukleri bilerek yaptigni itiraf etti ustune zerre pismanlik duymadi. O gundur bugundir bir iki kere kalabalkk aile ortaminda gördum esim icin politik olup he hi yapip onun gibi ondan sonra iplemedim. Bundan sonrada öyle olur özel olarak evine gitmem cagirmaz beni bende o sekilde. Cahil ve Kötu niyetli insanlarla anca bu kadar.

Size gelince, yasadiklarinizdan ders cikarin biraz daha mesafeli olun cok belli etmeyin ama fazlada görusmeyin derim. Görümceler hep böyledir

görümceligin sanindandir olur öyle şeyler yapacak bir şey yok senin gözün açık bir şey olmaz arada hesapta ödenir he he diyip gecilirde e malum o evin prensesi o altınlarlada sen araba al çatlasın ortadan ikiye

Aynı tip görümce bende de var. :)
Görüşün, konuşun ama mesafeli olun. Yapacak başka birşey yok. 10 saat oturacağınıza 1 saat oturun. Sır vermeyin, başkasının dedikodusunu yapmayın.

Ben anlayamadım eşinize arabayı ailesi mi almıştı?

Eşin sesini çıkarmayıp görüşmeye ve samimi olmaya devam ediyorsa sen ne yapabilirsin ki? Ya eşin tek görüşecek ya da susup katlanacaksın.

Görümceler eve yeni bir birey ,bir gelin geldi mi ailenin prensesi benim moduna giriyorlar.
Halbuki ol ananın babanın neyi olcaksan herkes kendi anasına babasına kıymetli de ,milletin huzurunu bari kaçırma.
Sayılı insan vardır heralde böyle geline bişey alındığına yapıldığına gözü kalmayan.
Görümcem benle yaşıt zaten aynı yerde yaşıyoruz yıllardır eşimle sevgili olduğumla lisedeydim o zamandan beri işi gücü ortalık karıştırmak söylemediğim şeyleri söylemişim gibi millete beni dışlatmak çevresindeki herkesi abisine ayarlamaya çalışmak ,sosyal medyadan kızlara abisi ekletmek hep işi gücü buydu nişanlanana kadar nişanlandık öyle duruldu .
beni gördüğü zaman şık makyaklıysam sen nereye gidiyon böyle abime söylücem seni diye parmak sallamılşığı da vardır defalarca.
sevgiliyken bi dönem ayrılmıştık başka birisiyle görüşmüştüm çok kısa nerden duyduysa duymuş abime anlatıcam diyor dedim anlat haberi var zaten.
tanıştığımız günden beri tapulu mallarıymışım gibi davranmaktan vazgeçemedi.
şimdi birini buldu evlendi nolduğunu şaşırdı kendini kaybetti böyle bir ego böyle bir havalar yok kaymakamla mı evlendin mübarek vali karısı mı oldun diyesim geliyo :)
herşey bitti eşya yarıştırmaya başladı şimdi de evime gelip evindeki şeyleri anlatıyo sormamama rağmen gitmedim de görmedim de halbuki merak da etmiyorum.
evlendiği tarafa da benle ilgili ne anlattıysa artık koca tarafı da bana düşman gibi ben sizi tanımam etmem.
Beni gördükleri yerde hep beraber hava atmaya kalkıyorlar bana kv si eltisi görümcesi filan öve öve eşyalarını osunu busunu anlatıyolar sanki biz çadırda yaşıyoruz ,önceden evime geldi mi tüm dolapları çekmeceleri kurcalardı gözümün önünde tüm takı kutularımı açıp açıp bakardı her kıyafetimi giyip giyip yeni mi aldın diye gözlerini belertirdi o günlerini unuttu şimdi :)))))

Görümceler kapansın bize 5 kuruş faydası olmayan insanlar biz evlenir evlenmez bizden görümceye araba almak için para istediler kredi çek dediler oysa görümcem çalışıyordu 5 kuruş para takmadı keza aileside öyle bu ne yüzsüzlük

Ev hanimiysaniz bunlardan kurtulmanız mümkün değil zaten şöyle masaya yumruğunu vuran kocasida arkasinda dibinde duran kadın olacaksinizki.Sinirler zıplamasın.Yada Yarabi şükür modunda gamsız olacaksınız.İkiside değilseniz bir iş olacak eve gelip yorgunum canim diye görümce karşı koltukta iken uyuklayivereceksiniz hep iş güç konuşacaksınız vs vs.Tabi bilemem her görümce fena olmuyor herkes kendi bilir.Calisinca zaman az olunca eş kişiside eşi ozleyince kendi istemiyor eve sık sık kimseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…