Görümceniz eşinizin eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşsa ne hissedersiniz?

Bir resim paylasirken gizlilik ayarindan senin gormeyecegin sekilde paylasabilir eger facebooktan paylasiyorsa. Bana kalirsa yanlis. Sonucta eşinin eski sevgilisi yani. Az ya da cok rahatsiz edecegini bilmeyen yoktur.

başka görümce olsa belki kötü niyet yoktur derdim ama sizinki kesinlikle size karşı yapıyor

bence hiç takılmayın onların arasındaki muhabbet onları ilgilendirir...
mesela benim eşimin ilk eşi hala eşimin ailesiyle görüşür yeri gelir fotoğrafta paylaşırlar ama benimle de paylaşırlar ne yapayım yani onların arasındaki muhabbet onları ilgilendirir ben bu durumdan rahatsız olmuyorum .....

Gereksiz degil mi buna takilman ?
Benim dugunumde vardi aa cok arkada kalmis diye birde alip onlere oturttum .
Kiz numarami aldi esin hayirsiz cikti senle goruselim kahve icelim dedi numarami da verdim 4 yil olcak hala aramadi :)

Begen fotoyu gec
ben öyle biri değilim malesef

yok engellemedim ama
eşime sürekli nedensizce beni sevdiğini söylüyor yaa sonrasında ben patlıyorum

işte amaç yalakalık olsun eşiniz onlara karşı yumuşak kalpli ya belki üç beş bir şey koparırırz diye düşünüyor bence

işte amaç yalakalık olsun eşiniz onlara karşı yumuşak kalpli ya belki üç beş bir şey koparırırz diye düşünüyor bence
bence eşimin restinden sonra nasıl yaranırız diye düşünüyorlar
ama yazık aylar oldu kendilerini takan yok

oda belki bir gün yaşattıklarını yaşar benim tek duam bu
ben bile olsam kime ne yaşattıysam yaşayayım

Önceki konularınıza istinaden tam da sizi sinir etmek için yapılmış olmalı.

En güzeli fark etmemiş gibi yapmak.

kız zaten diğer görümcemin nişanına gelip benimle konuşmaya çalışmıştı
bende gayet kahkalarımı atarak normal bir insanmış gibi konuştum
sallanmadıklarını biliyorlar zaten

Ben böyle öyle yapsam böyle mi düşünür falan konularından anlamam pek
Bu durumda ne yapardım? Görümcemi s... sıvar rezil ederdim, bir daha da asla görüşmezdim
Herkes istediği ile görüşmekte özgürdür ama benim gözüme kasıtlı sokuyorsa ben onun gözünü oyarım, kimse kusura bakmasın ondan sonra

nasıl rezil ederdiniz mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…