Görümceniz eşinizin eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşsa ne hissedersiniz?

nasıl rezil ederdiniz mesela?

Yüz yüze, herkesin içinde
İçimde ne varsa söylerim, ben bu konularda düm düz bir yapıdayım, imadan, politikadan anlamam
Lafımı söylerim, bir tek adımda geri atmam
Öyle internetten, resimlerle falan uğraşamam
Ayrıca resimleri gördüğmde eşimde bundan payını alırdı, kardeşin bu ruhsatı nereden buluyor diye
Dediğim gibi herkes herkesle görüşmekte özgür ama sonuçta ben bu insanla akrabayım ve hiç bir akrabam benim aileme ya da otoriteme dokunacak davranışlarda bulunmamalı, buna izin vermem.

eşimin kardeşinin yaptığı birşeyden dolayı eşimin kalbini kırmam ki belkide amaçları bu
uzaktayız görme imkanım yok
gördüğümde bende birşeyler söylemeyi düşünüyorum

Hoşlanmazdım, kimse hoşlanmaz. Zaten sevebileceğim yapıda bir kadın da bunu yapmazdı, demek ki karakterime yakın biri değilmiş ki böyle yapmış. Beni seven bi görümce olsa kocamın eski sevgilisiyle görüşmezdi. Çok samimi de değillermiş, kanka modunda olmadıklarına göre o kızı çoktan silmeliydi. O zaman zaten sevmediğim birinin davranışına üzülmezdim sadece kızardım. Mesafe koyardım hatta görüşmezdim bile. Eşimle de konuşurdum bunu. Zaten kanka bile olsalardı o kızla, erkek kardeşiyle ayrılmışlar. Taraf olma durumu söz konusu olur burda. Ya kardeşi ya o kız. Kardeşini seçtiyse o kızı silmeliydi. Kızı seçtiyse de kardeşi onu silmeliydi. Yani siz de..

Yüzüne bunları vurmak da iyi olabilir. Sinir etmek için yaptıysa, sinir olup çaktırmamak için içine atmak yerine, gayet sakin bir dille "hadi beni gelin olarak kale almıyosun da kardeşini de mi almıyosun, ne işin var kardeşinden ayrılmış bir kızla senin, senin aile bağı anlayışın bu mu? senin eski sevgilini de kocam bulsun kanka olsun bakalım nasıl oluyormuş" denebilir.

eşimle mutsuzluğumu istedikleri için asla bu konuda eşimden çıkarmam bide
öyle saçma sapan insanlar ki eşim ne derse desin saçmalar işte

eşimle mutsuzluğumu istedikleri için asla bu konuda eşimden çıkarmam bide
öyle saçma sapan insanlar ki eşim ne derse desin saçmalar işte

Herkesin görüşü farklı, bence bundan eşimde sorumludur, çünkü gerekli ağırlığı koymazsa herkes her şeyi söyleyebilir, yapabilir. Eşimin ailesi benden pek haz etmez, ama tek kelime yüzüme gelemezler ya da huzurumu kaçıracak bir şey yapamazlar çünkü eşimin vereceği tepkiyi bilirler, bu mesafeyi eşim koydu, anlatmak istediğim bu. Size yapılan hareketi eşiniz öyle seyrediyorsa, tepki vermiyorsa benim görüşüme göre orada da bir sıkıntı vardır

Eşine sert olmanın bi faydası olmaz burda. Aranızda tatsızlık olur sadece. Çünki zaten abi - erkek kardeş olarak dikkate alsa saygılı davransa, bu hareketi yapmazdı. benim abimin eski sevgilisiyle ben hala arkadaş nasıl olabilirim? Onlar ayrıldığı an bizim de arkadaşlık biter. Zaten çok yakın değilsek. Kanka gibiysek de zaten ayrılmamaları için uğraşırdım taa o zamanlarda. Yine de ayrılsalar, mecburen mesafe koyardım o kızla, ancak görürsem selam verirdim falan. Taraf seçmek zorunda kalır böyle zamanlarda insanlar. Aile neden var? Birbirine destek olmak için.
Demek ki bu görümce kardeşini de ciddiye almıyor. Kırılır bana kızar demiyor. O zaman koca napsın da ona çatıcaksın. Gereksiz olur. Ama durumu bildirmek lazım tabi.

İşte herkes sizin eşiniz ve ailesi gibi olmayabilir. Ya adam pasiftir yapısı öyledir, ya da ailenin anlayışı kültürü farklıdır. Hele zır cahil tipler varsa eyvah..
Ama normal şartlarda size ben hak veriyorum. Eşin ağırlığını koyması lazım bu ve benzer durumlarda. Koyabilseydi zaten yapamazlardı böyle. Demek ki koyamamış veya ötekiler anlamaz tipler..

oda belki bir gün yaşattıklarını yaşar benim tek duam bu
ben bile olsam kime ne yaşattıysam yaşayayım
Cok haklisinn canim insallah yasatiklarini yasiyorlar benim buyuk gorumcemde bana cok cektirdi simdi kendisi evlrndi synilarini yasiyor kvdrdinden.ve bu dertlrrini gelip bana anlatiyor

Kasıtlı yapıp yapmamasına bağlı..En iyisi sosyal hesaplarından çıkar kafan rahat etsin.

Pink karşı taraf yüzünden eşiyle zar zor barıştı.Tekrar ortalığı bulandırmaya gerek yok bence.Söyleyipte tartışma çıkar ve olay büyürse görümcenin ekmeğine yağ sürmüş olacak.En iyisi ya görmezden gelmek ya da hesaplardan çıkarmak.Kocasına hiç yansıtmaması daha doğru geliyor..

Son düzenleme:
Gorumceyi sosyal medya hesaplarimdan silerdim esiminkinden de silerdim.Rahat rahat paylaşsin.Bu kadar kasmaya gerek yok.O ayibi dusunmemis ben de dusunmezdim.Yuzyuze iken de mesafeli olurdum.

Ben bu konuda cok modern degilim silerdim her yerden esiminkinden de silerdim.Hatta mumkunse sosyal hesabimiz olmasin isterim.Ondan sonra gorumceyle kankisi geziyolar mi iciyolar mi napiyorlarsa yapsinlar

bence resmi beğenin çıldırsınlar yaptığı çok ayıp sonra da muhattap olmayın ama eşinizden silin bence görmesin istedim dersiniz sorarsa hatta eşiiz desin ben onu görmemek için sildim diye

Bence asla siz muhatap olmayin. Gormezden gelmeniz guzel fakat onu durdurmaz eşinize guzel bi dille bu konudan dolayi uzuldugunuzu ve o fotograflari koymasinin size zarar vericegini kardesine ikaz maksadinda soylemesini rica edin sizin arkanizda olup sizi esiniz kendi ailesine karsi savunmali ki bu yaptigindan pisman olmali ve bir daha cesaret edememeli kendi abisinin gozunde kotu profil cizmemek icin , bence boyle yapilmasi en uygunu buna sizin karismaniz hem gorumcenizi icten ice mutlu edicektir istedigi de bu sizi rahatsiz etmek ama esinizin siz uzulceksiniz kirilcaksiniz diye rahatsiz oldugunu gorurse plani bozulcaktir

Ne hissedecegim iliskilerinin derinligiyle doğru orantili olurdu. Kiskanirdim ama esime belli etmezdim.

kız zaten diğer görümcemin nişanına gelip benimle konuşmaya çalışmıştı
bende gayet kahkalarımı atarak normal bir insanmış gibi konuştum
sallanmadıklarını biliyorlar zaten
Tamam işte böyle bitti gitti. Kocan seni ezdirmesin. Kocan senin yanında olsun anam gerisi çöp torbası..

Gorumceyi takibi birakirdim. Ne paylasirsa paylassin. Bir yere kadar paylasir. bu durumu esime soylemezdim cunku kafasinda yoksa aklina sokmaya gerek yok. esinize guveniyorsaniz disaridakileri takmaz mutluluguma bakardim.
Gorumceyle mesafeli olmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…