- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi Pink_Women
Yani eşiniz demese bilmiyordunuz, öyle mi anladimEşim kullanmıyor
Ama benimkine arada bakıyor ki
O fotoğrafları da gördü yani
Ben eşim görünce fark ettim zaten eski sevgilisi olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani eşiniz demese bilmiyordunuz, öyle mi anladimEşim kullanmıyor
Ama benimkine arada bakıyor ki
O fotoğrafları da gördü yani
Ben eşim görünce fark ettim zaten eski sevgilisi olduğunu
Kendisi kıskançlıktan bunu düşünmez emin olun.İnanın kıskandığımı düşünür diye engellemedim
Halam ve babaannem, annemler Yeni evliyken babamın eski sevgilisini sürekli eve getirirlermiş, üstüne kuma getircez falan diye de anneme duyuruyorlarmış. Halamın kocası bu olayı duyup çok sinirleniyor ve halamın üstüne kuma getiriyor babaannemle görüşmesini de yasaklıyor. Demem o ki içinde art niyet olanın planı öyle bir kendine döner ki aklı şaşar.Ben umursamadım
Yani bir yanım art niyet yoktur diye düşünsemde
Diğer yanım bunu kendi kız kardeşine yaparmiydi diye sorguladigimda asla cevabını veriyor
Bu ilk değildi ama böyle gözüme sokarcasina 5,6 fotoğrafı birden görünce şaşırdım
Ben herkesi Allaha havale ettim
Herkes ne yasattiysa elbet bir gün yaşar
Ben ne kadar canım ciğerim dostumda olsa kardeşimin eşinin yani ailemden birinin canını yakacağıni bile bile bunu yapmazdim
Yok kızı tanıyorum zatenYani eşiniz demese bilmiyordunuz, öyle mi anladim
Komşu kızı diyeyimdüşüncesizce bir davranış olmuş. Peki eşinizle eski sevgilisi görümceniz vasıtası ile mi tanışmış yoksa eşiniz sevgiliyken mi tanıştırmış ikisini?
Evet bende Allaha havale ettimHalam ve babaannem, annemler Yeni evliyken babamın eski sevgilisini sürekli eve getirirlermiş, üstüne kuma getircez falan diye de anneme duyuruyorlarmış. Halamın kocası bu olayı duyup çok sinirleniyor ve halamın üstüne kuma getiriyor babaannemle görüşmesini de yasaklıyor. Demem o ki içinde art niyet olanın planı öyle bir kendine döner ki aklı şaşar.
Senin yapman gereken şuan ki takmıyor tavrını devam ettirmek.
Yani sonuçta komşu kızı, görümcenin arkadaşı, tek bağlantı eşin değilmiş. Tam olarak art niyet var da diyemiyorum ama gözüne sokmayabilirdi. Olmadı görümcenden gelen gönderileri filtrele, ne paylaştığını görüp rahatsız olmazsın.Evet bende Allaha havale ettim
Elbet herkes yaşattığını yaşar
Esim bu yaptıklarını görmedi mi sanki
Sadece ona sen olsan ne hissederdin dedim
Oda en başta çok kötü olurdum ama sonradan senin gibi olurdum herhalde dedi
Ki adım gibi eminim kardeşimi silerdi hayatindan
Normal insani duygularla düşününce gercekten saçmalık ötesieşinizin ablasıyla kız daha onceden tanısıyorsa üzgünüm ama görmezden gelmekten baska bi çare yok gibi duruyor ya da bir kez görümcenize uygun dille rahatsız oldugunuzu dile getirin gerisini ona bırakın. Devam ederse görezden gelin. Ben de yaşadım benzerini. Eşimin eski sevgilisiyle kv ve görümcem facete arkadaslardı. Foto falan kesınlıkle yoktu ama bu bile beni rahatsız etmişti. Sildirdim valla. Dayanamadım.
Ya arkadaşı olabilir ama ben empati kurduğumda arkadaş kim abimin eşi kimoo sinsi görümcek .. belki de cıkar arkadaslıgı var aralarında sırf senı sınır etmek adına yapıyordur yanı ben eski sevgilimin aılesı ıle sarmas dolas resım cekılcem ne munasebet tesadufen görürsem meraba meraba o kadar yani o kadın da bir genişlik var valla o kadar açık görüşlü biri olamadım olamayacagım.
Bende önceki yorumlarımda söylemiştimYani sonuçta komşu kızı, görümcenin arkadaşı, tek bağlantı eşin değilmiş. Tam olarak art niyet var da diyemiyorum ama gözüne sokmayabilirdi. Olmadı görümcenden gelen gönderileri filtrele, ne paylaştığını görüp rahatsız olmazsın.
Bende takmıyorum amaBirisi eşimi beğenmiş küçük görümceme anlatmış o da hiç " o benim kardeşim evli vs " dememiş kızı güzelce dinlemiş
kız kendi kendine hayaller kurmuş vs vs
Küçük görümce gelip bunu büyük görümceme anlatmış
O da gelip bana anlattı
Ben de eşime anlattım güldük geçtik
Arada başına kakarım
Görümcem eşimin eski sevgilisi ile foto paylaşsa ruhum duymaz muhtemelen
Haberim olsa da çok takmam gibi zira onun halen arkadaşı imiş
Reklamda diyor ya hani teyzem "insanlığın okulu yoktur yavrum " diye aynen öyle bu durum insanlık gereğince nispet yapar gibi bu tür paylasimlar yapmamalı ama yapmış mi etmiş bi kötülük madem sende en büyük tepkiyi tepkisiz kalarak ver in anki engel falan koyarsan onları kafana taktiğini düşünüp keyfe gelecekler . Ben öyle kalitesiz insanları dikkate almayarak onlara yeterince ders verdiğimi düşünüyorum bence sende aynını yap takma salla gitsin. Herkes ettiğini çekecek ne de olsaBen umursamadım
Yani bir yanım art niyet yoktur diye düşünsemde
Diğer yanım bunu kendi kız kardeşine yaparmiydi diye sorguladigimda asla cevabını veriyor
Bu ilk değildi ama böyle gözüme sokarcasina 5,6 fotoğrafı birden görünce şaşırdım
Ben herkesi Allaha havale ettim
Herkes ne yasattiysa elbet bir gün yaşar
Ben ne kadar canım ciğerim dostumda olsa kardeşimin eşinin yani ailemden birinin canını yakacağıni bile bile bunu yapmazdim
Benim sosyal medya hesabımda eşim ve kendi ailem dışında kimsenin fotoğrafı yok yani kendilerinin bunuda kaldiramamis olabilirlerHic umrunuzda olmasin.
Sizde esinizle fotograflarinizi paylasin.
Sonucta esiniz sizi sevmis evlemis.
Engellemeyin sakin. Cok umursamis olursunuz. Amaclarina ulasirlar.
hiçbirşey yapmam. adam benim yanımda ne de olsa... eşime daha sıkı sarılırım. öper koklarım. görümce catlasın :)Hayırlı akşamlar hanımlar,
Eşimin eski sevgilisi gorumcemin arkadaşı (normal pek samimi değil )
Ama özellikle Son zamanlarda sosyal medya hesabında o kızla fotoğrafını paylaşıyor.
Ben eşimin ailesine karşı hiç bir duygum yok
Yani bu durum pek umrumda değil
Ama eşime beni cok sevdiğini söyleyen birisi sanki soran varmış gibi
Sizler bu durumda ne yaparsınız ?