• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz eşinizin eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşsa ne hissedersiniz?

25 yaşında pekte küçük sayılmaz gibi
Öncesinden de eşimle huzursuz olmam için çabaları azimsanmayacak kadar vardı
Birsey yapmayacagim fakat hani bir söz vardır ya sinek küçüktür ama yinede mide bulandirir diye
Kasitli yaptigini dusunuyorsan engelle gitsin. Sonucta o k izi gormek zorunda degilsin. Bos yere kendinizi kasmayin umursamaz gorunmek icin falan. Herkes caninin iistedigi gibi davraniyor bakin. Siz de caninizin istedigi gibi davranin.

Kasitli yaptigini dusunuyorsan engelle gitsin. Sonucta o k izi gormek zorunda degilsin. Bos yere kendinizi kasmayin umursamaz gorunmek icin falan. Herkes caninin iistedigi gibi davraniyor bakin. Siz de caninizin istedigi gibi davranin.
Haklısınız
Engellemek en iyisi
Belkide sorar neden engelledin diye

Hayırlı akşamlar hanımlar,
Eşimin eski sevgilisi gorumcemin arkadaşı (normal pek samimi değil )
Ama özellikle Son zamanlarda sosyal medya hesabında o kızla fotoğrafını paylaşıyor.
Ben eşimin ailesine karşı hiç bir duygum yok
Yani bu durum pek umrumda değil
Ama eşime beni cok sevdiğini söyleyen birisi sanki soran varmış gibi
Sizler bu durumda ne yaparsınız ?

Benim görümcem eşimin eski görüştüğü bir kızla arkadaş. Hala da görüşüyorlar. Hatta görümcem bize ondan bahsediyor ama bilmiyor benim bildiğimi. Eşim bana daha öncesinden bilgin olsun diye anlattı ama görümceme neden bahsediyordun diye hiç yüzlemedim ne yaparsa yapsın ister nüfusuna alsın bana ne. Kız eşimle aynı yaşlarda ve hala bekar, görümcemle öncesinde de arkadaşlarmış o yüzden görüşmeye devam ediyorlarmış. Ondan bahsedildiğinde rahatsız oluyorum ama çok da umrumda değil. Aslında kızı face den bulup bakmıştım allah sahibine bağışlasın ama pek hoş bulmadım hiç bir yönden benden iyi değil o yüzden umrumda olmadı ama benden daha güzel olsaydı sorun yapardım galiba.

Kalitesiz, ve beyinlerini boyle ucuz islere harcayan insanlari kaale almayin. Kaale alirsaniz eninde sonunda onlarin oyunlarina dusersiniz kendi kalitenizden olursunuz..
Keyfinize bakin istediklerini yapsinlar o kucuk anlamsiz dunyalarinda.

Benim görümcem eşimin eski görüştüğü bir kızla arkadaş. Hala da görüşüyorlar. Hatta görümcem bize ondan bahsediyor ama bilmiyor benim bildiğimi. Eşim bana daha öncesinden bilgin olsun diye anlattı ama görümceme neden bahsediyordun diye hiç yüzlemedim ne yaparsa yapsın ister nüfusuna alsın bana ne. Kız eşimle aynı yaşlarda ve hala bekar, görümcemle öncesinde de arkadaşlarmış o yüzden görüşmeye devam ediyorlarmış. Ondan bahsedildiğinde rahatsız oluyorum ama çok da umrumda değil. Aslında kızı face den bulup bakmıştım allah sahibine bağışlasın ama pek hoş bulmadım hiç bir yönden benden iyi değil o yüzden umrumda olmadı ama benden daha güzel olsaydı sorun yapardım galiba.
Bende sizin gibiyim umrumda değil ama bir tarafımda rahatsız oluyor
Kızdan dolayı değil gorumcemin tavrından dolayı
Kız güzel olsa ne olmasa ne benim için
İlerisini Allah bilir ama eşim beni tercih etmiş benimle evlenmiş

Kalitesiz, ve beyinlerini boyle ucuz islere harcayan insanlari kaale almayin. Kaale alirsaniz eninde sonunda onlarin oyunlarina dusersiniz kendi kalitenizden olursunuz..
Keyfinize bakin istediklerini yapsinlar o kucuk anlamsiz dunyalarinda.
Böyle daha çok keyfime baktıkça gözüme daha fazlâ sokacaklar galiba

Görümcen evliyse sen de onun kocasının eski sevgilisi bulup fotoğraf çektir.

Benim sosyal medya hesabımda eşim ve kendi ailem dışında kimsenin fotoğrafı yok yani kendilerinin bunuda kaldiramamis olabilirler :KK66:
O yüzden eşimle 3, 5 fotoğraf daHa ekleyeyim bakalım
Sonucu ne olacak

Ekleyin tabiki.

Tepki de vermeyin.

Tepki verince icleri rahatliyacak huzursuz ettik diye

Yoksayar görüşmez sorduğu soruya dahi cevap vermezdim. Eşim kız kardeşi olmayan biri olurdu benim için artık.

Aynisini yasadimm gorrumcem esimin eski sevgilisini profil resmi yapiyordu yetmeMis gbi evede cagiriyordu .tek amaci kiskandirmak v hzur bozmak.Orali olma umursama belli edersen taktigini duaunur kisacasi gorumce gormeyeyim seni omrumce azonce bunu kendi gorumcemede soyledim:))))))))

Gereksiz degil mi buna takilman ?
Benim dugunumde vardi aa cok arkada kalmis diye birde alip onlere oturttum .
Kiz numarami aldi esin hayirsiz cikti senle goruselim kahve icelim dedi numarami da verdim 4 yil olcak hala aramadi :)

Begen fotoyu gec

Ama özellikle Son zamanlarda sosyal medya hesabında o kızla fotoğrafını paylaşıyor.
Benim görümce de kınamda kocamın eski konuştuğu kızı karşıma getirmişti aileler tanışıyormuş buda kızın ablası ile arkadaş neden böyle yaptın dediğimde o sadece senin kınan değil istediğimi çağırırım demişti gurursuz kadın. Görümce görmeyeyim seni ömrümce...

Benim esiminde eskiden konuştuğu kiz gorumcemin arkadasi. Hatta kiz dugunuuze bile geldi kucağında cocuguyla. Gorumcem coxugu bana verdi seveyi diye. Tabi sinirlendi o an ama kalabalık rezalet cikarmak istemedim. Simdi gorumcemle 6 7 ayda bi ancak gorusuyz.

Görümcene saygıda ve güleryüzde kusur etme canım. Siyasi taktik uygula. Nasıl ki birbirlerini her konuşmada gömerler ama olağan bir durum değerlendirmesi yapılacağı zaman kapılarda karşılanır. Eller sıkılır. Yüzler güler ve kameralara poz verilir... Hahh işte böyle... Hiiiç ciddiye alma. Alma ki şevki kalmasın amaan nasıl olsa umursamıuo desin. Hatta kendi isteğiyle bile görüşse eski kızın seni sorduğunu düşünsene görümceninde gayet sevecan güler yüzlü seninle görüştüğümü de biliyo umrunda değil dediğibi :) inan demesine bile gerek yok biliyo musun bazı şeyler dillendirilmeden de alır o enerjiyi :))

Umrumda olmaz , likelarim o düşünsün :D

Back