• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceniz eşinizin eski sevgilisi ile fotoğraf paylaşsa ne hissedersiniz?

Fluuu :bicak: o resimler yokmuş gibi gorumce denen bir canlı hayatımda yokmuş gibi :KK49: kiskanacagini düşünüyor olabilir görmce yada kasıtlı yapmıyorsa olabilir arkadaşı sonuçta sen bu durumda o kızı hayatindan çıkarmasını isteyemezsin kimse durduk yere arkadaşlığını bitirecek değil. Bence bir süre dur sakince izle eğer seni kıskandırmak için yapıyorsa tepki verirsin ama kasıtlı hir niyet yoksa o re

Reklamda diyor ya hani teyzem "insanlığın okulu yoktur yavrum " diye aynen öyle bu durum insanlık gereğince nispet yapar gibi bu tür paylasimlar yapmamalı ama yapmış mi etmiş bi kötülük madem sende en büyük tepkiyi tepkisiz kalarak ver in anki engel falan koyarsan onları kafana taktiğini düşünüp keyfe gelecekler . Ben öyle kalitesiz insanları dikkate almayarak onlara yeterince ders verdiğimi düşünüyorum bence sende aynını yap takma salla gitsin. Herkes ettiğini çekecek ne de olsa
Evet bende bir tepki vermedim
Yani engelleme silme yapmadım
Allahtan tek dileğim herkes yaşattığını yaşasın bu bensem bile

Bende takmıyorum ama
Empati kurunca kendimi fazlasıyla haklı görüyorum
Acaba gorumceniz ablasinin eşinden hoşlanan birinide böyle dinlermiydi?
Bence asla

Bence de

İşin komedisi eşimin o kurumda forslu bir işi var kız da o nedenle görüp etkilenmiş vs o benim kardeşim vs dese ona sarar diye mi düşündü anlamadım

Çünkü kardeşim dese forsunu da kullanır o çevrede

Ben pat diye söylerdim aaa o evli ama diye boş bulunup anında o susmuş bunu da geçtim gelip ablasına anlatmış yani önemsiz de görmemiş

Ya arkadaşı olabilir ama ben empati kurduğumda arkadaş kim abimin eşi kim
İkisi aynı önemde değildir gözümde
Bu zamana kadar öyle şeylerine gözümü kapadım ki iyi niyetli baktım olaya takı içlerinde kini anlayana kadar

yanii herkesin düşünce ve hisleri cok farklıdır tabi canım.

sen gelip buraya konu açtığına göre görümcen hedefine ulaşmış. onunda istediği bu zaten, seni manevi olarak germek, huzursuz olmanı istemek, görümceler öyledir, benimkide yaptı ama işte avucunu yaladı

Bence de

İşin komedisi eşimin o kurumda forslu bir işi var kız da o nedenle görüp etkilenmiş vs o benim kardeşim vs dese ona sarar diye mi düşündü anlamadım

Çünkü kardeşim dese forsunu da kullanır o çevrede

Ben pat diye söylerdim aaa o evli ama diye boş bulunup anında o susmuş bunu da geçtim gelip ablasına anlatmış yani önemsiz de görmemiş
Ama siz değilde kız kardeşinin canınin yanacagıni düşünse orada o kızı parçalar
İnsanoğlu işte ne diyelim

sen gelip buraya konu açtığına göre görümcen hedefine ulaşmış. onunda istediği bu zaten, seni manevi olarak germek, huzursuz olmanı istemek, görümceler öyledir, benimkide yaptı ama işte avucunu yaladı
Bu olayı yaşamak beni huzursuz da etmedi germedide
Esim gördü bu bana yetiyor yalnızca

Herkes kendıne yakısanı yapar emin ol bılen herkes onu ayıplar
Hıc tepkı vermeyıp gormemezlıkten gelin ama mesafede koyun

Beğenin fotoğrafı :) ya da görmezden gelin takip vs çıkarmayın direk tepki olur kıskançlığa girer

Herkes kendıne yakısanı yapar emin ol bılen herkes onu ayıplar
Hıc tepkı vermeyıp gormemezlıkten gelin ama mesafede koyun
Bide benim kıskanç bir insan olduğumu çok iyi bilir ama dediğiniz gibi öyle insanlara yakışan böyle hareketlerdir

Halam ve babaannem, annemler Yeni evliyken babamın eski sevgilisini sürekli eve getirirlermiş, üstüne kuma getircez falan diye de anneme duyuruyorlarmış. Halamın kocası bu olayı duyup çok sinirleniyor ve halamın üstüne kuma getiriyor babaannemle görüşmesini de yasaklıyor. Demem o ki içinde art niyet olanın planı öyle bir kendine döner ki aklı şaşar.
Senin yapman gereken şuan ki takmıyor tavrını devam ettirmek.
Eniste bey de bahaneye mi bakmis napmis oyle :KK48:

Birisi eşimi beğenmiş küçük görümceme anlatmış o da hiç " o benim kardeşim evli vs " dememiş kızı güzelce dinlemiş

kız kendi kendine hayaller kurmuş vs vs

Küçük görümce gelip bunu büyük görümceme anlatmış

O da gelip bana anlattı

Ben de eşime anlattım güldük geçtik

Arada başına kakarım

Görümcem eşimin eski sevgilisi ile foto paylaşsa ruhum duymaz muhtemelen

Haberim olsa da çok takmam gibi zira onun halen arkadaşı imiş
Senin gorumce de cok fenaymis yani. Kizcagiza uzuldum. Hayallere falan kapilmis diyorsunuz. Yazik. Evli oldugunu soylemeliydi gorumceniz. O gelip ablasiyla konusup espri malzemesi yapmis kendine. Ayıp ya. :ruh:

Eniste bey de bahaneye mi bakmis napmis oyle :KK48:

Senin gorumce de cok fenaymis yani. Kizcagiza uzuldum. Hayallere falan kapilmis diyorsunuz. Yazik. Evli oldugunu soylemeliydi gorumceniz. O gelip ablasiyla konusup espri malzemesi yapmis kendine. Ayıp ya. :ruh:
Olabilir, erkek milleti işte fırsat bu fırsat demiştir :)

Konu sahibi gorumceniz kac yasinda? Komsu kizi oldugu icin sizden once de onu taniyorlar. Ayrica gencler simdi oyle akrabaydi yengeydi falan dusunmezler. Arkadaslari da daha degerlidir onlar icin. Kendini arkadaslariyla kitaslama bence. Aranizda onun nispet yapmasini gerektirecek bir durum olmadiysa eger, kasitli yaptigini dusuunme bence. Simdiki gencler boyle. Deger yargilari cok farkli.

Konu sahibi gorumceniz kac yasinda? Komsu kizi oldugu icin sizden once de onu taniyorlar. Ayrica gencler simdi oyle akrabaydi yengeydi falan dusunmezler. Arkadaslari da daha degerlidir onlar icin. Kendini arkadaslariyla kitaslama bence. Aranizda onun nispet yapmasini gerektirecek bir durum olmadiysa eger, kasitli yaptigini dusuunme bence. Simdiki gencler boyle. Deger yargilari cok farkli.
25 yaşında pekte küçük sayılmaz gibi
Öncesinden de eşimle huzursuz olmam için çabaları azimsanmayacak kadar vardı
Birsey yapmayacagim fakat hani bir söz vardır ya sinek küçüktür ama yinede mide bulandirir diye

Back