- 26 Ekim 2024
- 13
- -2
- 27
-
- Konu Sahibi huzunlubulut001
gitmiyorum zaten artıkKadıncağızın üç çocuğuyla başka bir adamla bir an önce evlenmesini ailesinden gitmesini dileyene kadar kendin gitme. Çok meraklıysanız kayınvalidenle birbirinize onu davet edersin evine madem dip dibesiniz. İnatla gidip durma kadının kendi ailesinin evi orası.
3 çocukla nasıl evlenecek, kaldı artık ailesinin başına, bu kadın evlense çoluk çocuğu bırakır gider, kim kabul edecek o kadar çocuğu? Dua edin de çoluk çocuğun başında dursun iyi kötü. Anası kızı çok kıymetliyse alsın hayrını görsün, kapatın kapınızı işinize hayatınıza bakın, kaynanaya gidemiyorum diye dert eden gelin de görmemiştim sübhanallah.Hepinize merhaba arkadaşlar benim sıkıntım görümcemle ilgili görümcem eşinden ayrıldı 3 çocuğuyla babasının evine geldi bizimde kaynanamlarla evlerimiz dipdibe görümcem çok saldırgan biri anlaşamıyoruz deprem zamanı kaynanamlarda kaldık görümcem bize bıçak çekti gidin evimizden dedi bana saldırdı ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik yine anneside kızıyla bir oldu dua edin ne olur evlenip gitsin tez zamanda bize huzursuzluk veriyor sürekli
et et Allah biliyor ben birşey yapmıyorum kendisi çenesini tutmuyorGitmeseydiniz? Bu kadar laf işitiyorsunuz madem mesafeli görüşseydiniz? 3 çocukla babasının evine sığınmış kadın niye evlensin gitsin? Siz her istediğinizde kayınvalidenin evinde rahat rahat kurulacaksınız diye kadın niye bir an önce gitsin? Kayınvalide de kovmuş sizi farkında değil misiniz?
Karşı tarafı da okumak dinlemek lazım, evlenip gitsin diyen birinin tahat duracağını hiç sanmıyorum. Dua edeceksem o kadına ederim. Çoluğunun çocuğunun başından eksik olmasın, gün yüzü görsün derim. İşe bak millet öz anne babasının evine de sığdırılmıyor artık.
annem gibi görmek sevmek istedim ama değer göremedim kızınla bir oldu3 çocukla nasıl evlenecek, kaldı artık ailesinin başına, bu kadın evlense çoluk çocuğu bırakır gider, kim kabul edecek o kadar çocuğu? Dua edin de çoluk çocuğun başında dursun iyi kötü. Anası kızı çok kıymetliyse alsın hayrını görsün, kapatın kapınızı işinize hayatınıza bakın, kaynanaya gidemiyorum diye dert eden gelin de görmemiştim sübhanallah.
anlamıyor ki kimse kardeşim ben kavga taraftarı değilim kendisi benimle uğraşıyorÜç çocukla baba evine sığınmışsınız, boşanma, çocukların sorumlulukları, kendini baba evinde fazlalık hissetme, travma üstüne travma. Bir de bunu anlamayıp, üzerinize gelip, sizi çıldırtıp sonra da bana bıçak çekti diye mağduru oynayan bir iç mihrak.
Görümceye, gıyabında, Allahtan yardım ve gönül ferahlığı diliyorum.
Size gelince…ay neyse gelesim yok.
Bye
kalsın babasının evinde ama benimle uğraşmasınet et Allah biliyor ben birşey yapmıyorum kendisi çenesini tutmuyor
Doğru söyleyin hali vakti yerinde mi kayın ailenin, yoksa sevdiklerine çok mu elleri açık?annem gibi görmek sevmek istedim ama değer göremedim kızınla bir oldu
anlamıyor ki kimse kardeşim ben kavga taraftarı değilim kendisi benimle uğraşıyor
Doğru söyleyin hali vakti yerinde mi kayın ailenin, yoksa sevdiklerine çok mu elleri açık?
durumları yokDoğru söyleyin hali vakti yerinde mi kayın ailenin, yoksa sevdiklerine çok mu elleri açık?
çocuklarıyla ilgilenmiyor ki3 çocukla nasıl evlenecek, kaldı artık ailesinin başına, bu kadın evlense çoluk çocuğu bırakır gider, kim kabul edecek o kadar çocuğu? Dua edin de çoluk çocuğun başında dursun iyi kötü. Anası kızı çok kıymetliyse alsın hayrını görsün, kapatın kapınızı işinize hayatınıza bakın, kaynanaya gidemiyorum diye dert eden gelin de görmemiştim sübhanallah.
çocukları babasına verecem diyormuşSize bıçak çekmiş görümceyle görüşmeyin, muhatap olmayın. Kadın normal değil belli ki.
Öyle baba evine sığınmış zor durumda kadın imajı canlanmadı benim gözümde.
Çocuklarına sahip çıksında evlenmesi eksik kalsın, öbür türlü size yansıyabilir yaptığı şeyler.
Bela arıyosunuz siz, kaynana yarın çocukları bakamıyorum diye verirse başınıza anlarsınız anne gibi sevmeyi.durumları yok
la havleBela arıyosunuz siz, kaynana yarın çocukları bakamıyorum diye verirse başınıza anlarsınız anne gibi sevmeyi.
Kayınvalidenize bırakmasından iyidir sizin açınızdan. Siz uzak durun yeterli.çocukları babasına verecem diyormuş
Psikolojisi iyi değilse bize ne? Konu sahibine ne? Gitsin tedavi görsün.Görümcenin piskolojisi iyi değildir şuan. 3 çocukla baba evine dönmek çok zordur. Siz geliş gidişi kesin bence. Laf derse de duymamazlıktan gelin. Bıçak çekmek aşırı anormal durum. Kendi evliliği bittiği için belki çevresinde çift görmek onu tetikliyordur.
Kayınailenin durumu da yokmuş, konu sahibinin eşinden para istemeye de başlayabilirler. Bu kadar hevesli olmamak lazım, en son aşama al sen bak çocuklara olabilir. Görümce yeni kocasından bebiş yaparken konu sahibi arkada bıraktıklarına bakmasın da sonra.Kayınvalidenize bırakmasından iyidir sizin açınızdan. Siz uzak durun yeterli.
Hepinize merhaba arkadaşlar benim sıkıntım görümcemle ilgili görümcem eşinden ayrıldı 3 çocuğuyla babasının evine geldi bizimde kaynanamlarla evlerimiz dipdibe görümcem çok saldırgan biri anlaşamıyoruz deprem zamanı kaynanamlarda kaldık görümcem bize bıçak çekti gidin evimizden dedi bana saldırdı ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik yine anneside kızıyla bir oldu dua edin ne olur evlenip gitsin tez zamanda bize huzursuzluk veriyor sürekli
Görsün.Psikolojisi iyi değilse bize ne? Konu sahibine ne? Gitsin tedavi görsün.
Herkes için üzücü bir olay olmuş maalesef. Sizin açınızdan olan kısma da bahsettiğiniz diğer kişilerin sıkıntılarına da Allah yardım etsin diyorum canı gönülden. Bir de naçizane şunu belirtmek istiyorum ;bu forumdaki insanların ağzının ayarı yok. Sen dertleşmek dua almak için buraya yazmışsın çok acımasız yorumlar gelmiş buna ayrı üzüldüm. Birisi "bi de sana dua mı edeceğim?" Yazmış. Duanın sırrına vakıf olamayan,hayrınıza iki dk dua etmeye aciz ama ahınızı alacak cümleleri kurmaya saatlerini verebilen ne kadar çürük kalpli insan varmış. Çok üzücü. Söylenileni saptırıp yalan yanlış yorumluyorlar. Yazılan dert arasında yanlış anlaşılacak bir şey bulup kendi mutsuz huzursuz hayatlarının faturasını böyle sitelerde sizin benim açtığımız konulara kesiyorlar.Çok dikenli sivri dili olan insanlar burda vakit gecirmek için senin benim konularımıza ağzına geldiği gibi kırıcı, dalga geçen yorumlar yazıyorlar. Tavsiyem, zaten üzgün olduğumuz mevzuları bir de buraya yazıp daha da üzülmemek, kırılmamak, sinirlenmemek yönünde. Çünkü herkesi eleştirip durmanın, güzelce fikir belirtmektense içindeki yılan zehrini akıtmanın, zaten dertli olan birinin üzerine gidip daha da kırmanın haddi olduğunu zanneden densiz çok burda. Boşver, Allah a, seni anlayacak dostlarına anlat burayla vakit kaybetme derim.Hepinize merhaba arkadaşlar benim sıkıntım görümcemle ilgili görümcem eşinden ayrıldı 3 çocuğuyla babasının evine geldi bizimde kaynanamlarla evlerimiz dipdibe görümcem çok saldırgan biri anlaşamıyoruz deprem zamanı kaynanamlarda kaldık görümcem bize bıçak çekti gidin evimizden dedi bana saldırdı ben ne zaman kaynanamlara gitsem hep laf sokardı sustum sustum sabrım taştı kavga ettik yine anneside kızıyla bir oldu dua edin ne olur evlenip gitsin tez zamanda bize huzursuzluk veriyor sürekli