görümcemle olan sorunumuz

gitmiyorum zaten artık

3 çocukla nasıl evlenecek, kaldı artık ailesinin başına, bu kadın evlense çoluk çocuğu bırakır gider, kim kabul edecek o kadar çocuğu? Dua edin de çoluk çocuğun başında dursun iyi kötü. Anası kızı çok kıymetliyse alsın hayrını görsün, kapatın kapınızı işinize hayatınıza bakın, kaynanaya gidemiyorum diye dert eden gelin de görmemiştim sübhanallah.

et et Allah biliyor ben birşey yapmıyorum kendisi çenesini tutmuyor

annem gibi görmek sevmek istedim ama değer göremedim kızınla bir oldu
anlamıyor ki kimse kardeşim ben kavga taraftarı değilim kendisi benimle uğraşıyor

çocuklarıyla ilgilenmiyor ki

Size bıçak çekmiş görümceyle görüşmeyin, muhatap olmayın. Kadın normal değil belli ki.
Öyle baba evine sığınmış zor durumda kadın imajı canlanmadı benim gözümde.
Çocuklarına sahip çıksında evlenmesi eksik kalsın, öbür türlü size yansıyabilir yaptığı şeyler.

çocukları babasına verecem diyormuş

Psikolojisi iyi değilse bize ne? Konu sahibine ne? Gitsin tedavi görsün.

Kayınvalidenize bırakmasından iyidir sizin açınızdan. Siz uzak durun yeterli.
Kayınailenin durumu da yokmuş, konu sahibinin eşinden para istemeye de başlayabilirler. Bu kadar hevesli olmamak lazım, en son aşama al sen bak çocuklara olabilir. Görümce yeni kocasından bebiş yaparken konu sahibi arkada bıraktıklarına bakmasın da sonra.

Kayınvalidenizle niye evleriniz dipdibe? Görümceniz bıçak çekecek kadar kötü olabilir ama kusura bakmayın da kayınvalideyle yakın oturmak da sizin hatanız, arada istisnalar vardır ama çoğunlukla kayınvalidelerle anne kız gibi olunamıyor, kendi evlatlarını kayırıyorlar her zaman, görümceniz bıçak çekerken eşiniz neredeydi?
Eşiniz kayınvalidenize ve görümcenize ayar çekti mi?

Görümcenizin evlenmesini istemek yerine bence oradan taşının yakın oturmayın, bayram seyran olmadıkça da gitmeyin.

Herkes için üzücü bir olay olmuş maalesef. Sizin açınızdan olan kısma da bahsettiğiniz diğer kişilerin sıkıntılarına da Allah yardım etsin diyorum canı gönülden. Bir de naçizane şunu belirtmek istiyorum ;bu forumdaki insanların ağzının ayarı yok. Sen dertleşmek dua almak için buraya yazmışsın çok acımasız yorumlar gelmiş buna ayrı üzüldüm. Birisi "bi de sana dua mı edeceğim?" Yazmış. Duanın sırrına vakıf olamayan,hayrınıza iki dk dua etmeye aciz ama ahınızı alacak cümleleri kurmaya saatlerini verebilen ne kadar çürük kalpli insan varmış. Çok üzücü. Söylenileni saptırıp yalan yanlış yorumluyorlar. Yazılan dert arasında yanlış anlaşılacak bir şey bulup kendi mutsuz huzursuz hayatlarının faturasını böyle sitelerde sizin benim açtığımız konulara kesiyorlar.Çok dikenli sivri dili olan insanlar burda vakit gecirmek için senin benim konularımıza ağzına geldiği gibi kırıcı, dalga geçen yorumlar yazıyorlar. Tavsiyem, zaten üzgün olduğumuz mevzuları bir de buraya yazıp daha da üzülmemek, kırılmamak, sinirlenmemek yönünde. Çünkü herkesi eleştirip durmanın, güzelce fikir belirtmektense içindeki yılan zehrini akıtmanın, zaten dertli olan birinin üzerine gidip daha da kırmanın haddi olduğunu zanneden densiz çok burda. Boşver, Allah a, seni anlayacak dostlarına anlat burayla vakit kaybetme derim.

Sizin eve gelmediği sürece sorun yok. Siz niye sürekli kaynanaya gidiyorsunuz hayırdır. Ortalığı karıştırmak için mi.

Ben de bir görümceyim gelinimizle aramız 15 dk. en son temmuz ayında gördüm galiba. ne yapıyorsunuz dip dibe çocuklarınız varsa onlarla ilgilenin. yoksa kursa gidin temizlik yapın, yemek yapın, oyalanın. her davete katılmayın zaten davet ederkenki sesin samimiyetinden anlarsınız ne yapacağınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…