- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
o kadar çabanızın sonunda emelinize ulaştınız size cevap veriyorum.
ne yaparsanız yapın fikrim sabit,kardeş eşten daha önemli...ancak sanırım şunu kaçırıyorsunuz konuda ablası çocuk yapmayın demiyor,eşi bunu bahane ediyor.hanfendinin diğer konularını okursanız eğer eşinin bazı cinsellikle ilgili problemleri olduğunu da görürsünüz. kocası ablasını bahane ediyor,anlamak bu kadar zor mu sizin için?
..... insan karısı için canını verir,ne demek öyle .... [QUOTE diye birde yorumunuz var...
söyleyecek bişey bulamıyorum işinize nasıl gelirse öyle yorum yapıyorsunuz...demek İNSAN KARISI İÇİN CANINI VERMELİ öylemi ??!!
baska bir konuda kara dediğinize burda ak'ta ak diye tutturmanız sizin nasıl bir kişilikte oldugunuzun göstergesidir...
diyosunuz ya burda...baska bi konuyada ''mini etek tartısması'' yazdgınız tarih 10.03.2012
..... insan karısı için canını verir,ne demek öyle .... [QUOTE diye birde yorumunuz var...
söyleyecek bişey bulamıyorum işinize nasıl gelirse öyle yorum yapıyorsunuz...demek İNSAN KARISI İÇİN CANINI VERMELİ öylemi ??!!
baska bir konuda kara dediğinize burda ak'ta ak diye tutturmanız sizin nasıl bir kişilikte oldugunuzun göstergesidir...
tabiki karısı için canını verir,kadın namustur bir kere,mini etek benim yanımda giyme başımı belaya sokarsın demiş kocası...
bir erkek karısı için başını belaya sokar tabiii gerekirse,o ne demek öyle sana ne yaparlarsa yapsınlar benim yanımda giyme der gibi
de ben anlamadım nerde ak nerde kara diyorum...algılarınızda sorun var sizin,benim fikirlerimde değil.katılmak zorunda değilsiniz ama saygı duymak ZORUNDASINIZ.
aaaa diyip kalakaldım valla. bencilmi biraz sanki?insan karısı için canını verir,ne demekmiş öyle benim yanımda giyme başım belaya girer! çok garip ama değişmezki huy bu.
tabiki karısı için canını verir,kadın namustur bir kere,mini etek benim yanımda giyme başımı belaya sokarsın demiş kocası...
bir erkek karısı için başını belaya sokar tabiii gerekirse,o ne demek öyle sana ne yaparlarsa yapsınlar benim yanımda giyme der gibi
de ben anlamadım nerde ak nerde kara diyorum...algılarınızda sorun var sizin,benim fikirlerimde değil.katılmak zorunda değilsiniz ama saygı duymak ZORUNDASINIZ.
msjınızın tamamı;
ve boyle bir açıklamada bulunma gereği duyuyorsunuz Haklı Çıkma adına;
inanın son çırpınışlarınızdan başka bişey değil
bu arada siz kaç kişinin yorumuna saygı duydunuz da şimdi benden SAYGI bekliyorsunuz ?!
saygı görmeyi haketmek için önce saygılı olmak gerekir
sadece komiksiniz,birtek böyle mi öne çıkabileceğinizi sanıyorsunuz:)neyse zaten okuyanlar karar verir nerde ne demek istediğime,tabii ki insan karısı için canını verir,kadın namusudur erkeğin, hala aynısını söylüyorum,idrak yolları enfeksiyonu bu olsa gerek...
Böyle bir enfeksiyon çeşidi varda bizim mi haberimiz yok?Hiç güleceğim yoktu" İdrar yolları enfeksiyonu" olmasın sakın .Bir ergenle muhatap oluyoruz anlaşılan.
Böyle bir enfeksiyon çeşidi varda bizim mi haberimiz yok?Hiç güleceğim yoktu" İdrar yolları enfeksiyonu" olmasın sakın .Bir ergenle muhatap oluyoruz anlaşılan.
sadece komiksiniz,birtek böyle mi öne çıkabileceğinizi sanıyorsunuz:)neyse zaten okuyanlar karar verir nerde ne demek istediğime,tabii ki insan karısı için canını verir,kadın namusudur erkeğin, hala aynısını söylüyorum,idrak yolları enfeksiyonu bu olsa gerek...
Kusura bakma ama şaka gibisin. Şurda kelime oyunu yapılmış onu da anlamayıp laf yapıştırma derdine düşmüşsün.
Komiğime gittin açıkcası.
Bazılarının damarına basıldı anlaşılan
Haklısın kasvetliciğim.Evlenmeden,karı-koca-kayınvalide ilişkisi yaşamadan fikir sahibi olan ergenlerle münakaşaya gerek yok.Önce evlenebilmeyi başarsınlar bazıları,sonra görüşürüz dünya kaç bucakmış.Konu sahibi arkadaşa saygımdan uzatmıyorum bende.İnşallah tüm sorunlarını halleder,eşiyle mutlu olur.
msjınızın tamamı;
ve boyle bir açıklamada bulunma gereği duyuyorsunuz Haklı Çıkma adına;
inanın son çırpınışlarınızdan başka bişey değil
bu arada siz kaç kişinin yorumuna saygı duydunuz da şimdi benden SAYGI bekliyorsunuz ?!
saygı görmeyi haketmek için önce saygılı olmak gerekir
sizin için evlenmek bir başarı olabilir,haklısınız ama benim için hayatın doğal süreci...dünya kendinize ve çevrenize dar ederseniz bucaklardan ibaret zaten,aksi taktirde geniş rahat ferah.ben ikinci şıkkı seçiyorum...welcome to my world:)
eşi ve eşinin ailesi kısmındaki konulara bakıyorum da bir de karşı taraf için açılsa konular keşke.gelininden çeken kaynana, karısından çeken koca, yengesinin yüzünden kardeşine hasret kalmış kayın ve görümce falan gibi.çünkü böyle olunca insanın ruhu daralıyo.herkes kötü de bir siz melek değilsiniz heralde. nerden biliyoruz mesela konu sahibi arkadaşın eşinin ablasına ters konuşmadığını ya da sert yapmadığını,belki bebeği olmuyor diye laf yapmadığını nerden bilcezki?biz tek taraflı konu okuyoruz yorum yapıyoruz. böyle olunca da kadınlar kadınları dolduruyor.ters yap,atar yap falan falan diye.yazık.
konu sahibi arkadaş ne olursa olsun karışma kardeşler arasına girme,senin de canın sıkılmasın,kocanın da.bebek meselesinde kesinlikle haklısın zaten.ona lafım yok.
tebrik ederim arkadaşım ...pea buda sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?